Survivor: Η ανακοίνωση Λιανού που άφησε άφωνους τους παίκτες (Video)

11:06 1/6/2021 - Πηγή: Youfly

Το Survivor μέρα με τη μέρα γίνεται πιο ανατρεπτικό, αλλά και πιο διασκεδαστικό για το κοινό. Παιχνίδια, ταξίδια λαμβάνουν μέρος και ανανεώνουν τον αέρα του ριάλιτι επιβίωσης! Χθες στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Γιώργος Λιανός έκανε μία ακόμη μεγάλη ανακοίνωση στους παίκτες, οι οποίοι έμειναν άφωνοι αρχικά, αλλά δεν άργησαν να ζητωκραυγάσουν.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν ξεκινήσει τη ψηφοφορία των παικτών, ο Γιώργος Λιανός

ανακοίνωσε στους Survivors, ότι την επόμενη μέρα θα έχουν έκτακτα παιχνίδια της Καραϊβικής. Οι παίκτες στο άκουσμα αυτής της ανακοίνωσης χειροκρότησαν αμέσως, αλλά ο Λιανός επέμεινε ότι δεν έχει έρθει ακόμη το καλό. Συνέχισε λέγοντας ότι θα παίξουν το αγαπημένο παιχνίδι “Πόσο γάτα είσαι;”. Δεν ήταν αυτή η έκπληξη, όμως.

Έλληνες celebrities “ταξιδεύουν” στον Άγιο Δομίνικο

Ο Ατζούν για ακόμη μια φορά φωνάζει Surprise στους παίκτες, αφού αυτή τη φορά, οι Survivors θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με celebrities της ελληνικής showbiz. Όλοι ανεξαιρέτως έμειναν με ανοιχτό το στόμα μη μπορώντας να αντιληφθούν αυτό που θα ζήσουν. Ειδικότερα, η ανακοίνωση του Λιανού ήταν ότι Κόκκινοι και Μπλε του Survivor θα κάνουν ζευγάρι με κάποιον ή κάποια διάσημοι. Τα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στο Survivor μέσω ζωντανής σύνδεσης, θα είναι φυσικά παρουσιαστές και πρόσωπα από τον ΣΚΑΪ, δηλαδή η Ιωάννα Μαλέσκου, η Δούκισσα Νομικού, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Λάουρα Νάργες και ο Τάσος Τρύφωνος.

Μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Λάουρα Νάργες είχαν συμμετάσχει σε παλαιότερα Survivors. Η έκπληξη των παικτών δεν κρύφτηκε με όλους και όλες να έχουν μείνει με ανοιχτό το στόμα. Μάλιστα, κάποιοι έδειξαν μία ιδιαίτερη αδυναμία σε κάποια πρόσωπα. Ο Ασημακόπουλος για τη Σπυροπούλου αναφωνώντας “φίλη μου”, ενώ η Μαριαλένα για τον Κουδουνάρη που σχολίασε ότι τον θέλει στην ομάδα της.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στους παίκτες του Survivor

Απόψε, λοιπόν, θα δούμε ένα απολαυστικό επεισόδιο με μοναδικές guest εμφανίσεις! Δείτε τις αντιδράσεις των παικτών!

Δείτε επίσης: 

Survivor: Τι παίζει με Κόρο και Ελένη; Οι σπόντες και η άμυνα (Video)Survivor: Οι δύο πρώτοι υποψήφιοι – Τι αλλάζει στο παιχνίδι (Video)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Survivor: Η ανακοίνωση Λιανού που άφησε άφωνους τους παίκτες (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα