Survivor: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε χθες 7/1

07:36 8/1/2021 - Πηγή: Youfly

Από κόντρες για μια ψαριά και υπονοούμενα περί σεξ, μέχρι αναγγελία γάμου και κλάματα είχε το Survivor χθες (7/1), και αποχώρηση παίκτριας από την ομάδα των Διασήμων.

Ποια παίκτρια αποχώρησε χθες από το Survivor

Η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιστι διαγωνισμού χθες είναι η Αγγελική Λάμπρη, από την ομάδα των Διασήμων. Μιλώντας μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της, η πρώην παίκτρια ανέφερε:

«Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, θα γυρίσω στο σπίτι μου, φεύγω γεμάτη και όλα καλά. Η αλήθεια είναι ότι ήθελε

δύναμη να έρθω εδώ, χαίρομαι που θα γυρίσω πίσω και θα φάω. Να περάσετε υπέροχα και θα σας βλέπω πλέον από το σπίτι μου», είπε η ηθοποιός, που έγινε αγαπητή στο κοινό από το ρόλο της Αγγέλας στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο παρά πέντε». Η Λάμπρη λίγο πριν την ανακοίνωση του Λιανού είχε δηλώσει ήρεμη και με καλή διάθεση, πεπεισμένη ότι δεν είδε για τελευταία φορά την αγαπημένη της παραλία. Τελικά όμως, ήταν η παίκτρια που ψηφίστηκε και έφυγε από χθες από το ριάλιτι επιβίωσης.

Σοκαρισμένη από την ανακοίνωση και εμφανώς συγκινημένη είδαμε την Άννα-Μαρία Βέλλη, η οποία αποχαιρέτησε τη συμπαίκτριά της με δάκρυα στα μάτια. Σφιχτή αγκαλιά έκανε στη Λάμπρη και ο Περικλής Κονδυλάτος με τον οποίο έδειξαν να συμφωνούν και να ταιριάζουν σε πολλά θέματα.

Ποιος είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης των διασήμων από χθες (7/1);

Χθες, ο Γιώργος Λιανός πέρα από την ανακοίνωση του λιγότερο δημοφιλούς προσώπου του κοινού, βάσει ψηφοφορίας, ανακοίνωσε ότι η Κάτια ήταν για δεύτερη εβδομάδα η αγαπημένη των τηλεθεατών. Το μοντέλο του GNTM σύμφωνα με τη διαδικασία έπρεπε να υποδείξει το δεύτερο πρόσωπο, το οποίο δεν ήταν άλλο από την Ελευθερία Ελευθερίου. Η Ταραμπάνκο της είπε ότι την ψηφίζει με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, όπως είπε. Η Κύπρια τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι δεν το περίμενε αλλά σέβεται την άποψη της συμπαίκτριάς της, που της καταλόγισε αστοχία στις βολές.

Ποιος είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης των μαχητών από χθες (7/1);

Από την ομάδα των μαχητών, ούτε ο ίδιος ο αγρότης Νίκος Μπάρτζης πίστευε το Γιώργο Λιανό να του λέει ότι είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης κατά τους τηλεθεατές. Ο νεαρός μαχητής ευχαρίστησε τον κόσμο που τον επέλεξε, καθώς όπως είπε ήταν κάτι ανέλπιστο για εκείνον.

Στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι ψηφίζει τη Σοφία για τη… «μανούρα» όπως είπε ότι δημιούργησε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με ερωτήσεις σε σχέση με τη στρατηγική της ομάδας τους. Η Σοφία φανερά εκνευρισμένη δήλωσε ότι είναι αληθινή και παραμένει ο εαυτός της από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι. «Δεν είμαι youtuber, instagrammer και influencer. Δεν πουλάω τον εαυτό μου, άφησα τα παιδιά μου για να έρθω στο παιχνίδι», σχολίασε η Σοφία Μαργαρίτη, η οποία είναι μηχανικός αυτοκινήτων και μητέρα δύο παιδιών.

Κόντρα μαχητών: “Κώστα δεν είσαι αυτό που δείχνεις”

Εκτός από τη Σοφία υποψήφιος προς αποχώρηση βάσει ψηφοφορίας των μαχητών ήταν και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο ζαχαροπλάστης κατηγόρησε την ομάδα του Τζέημς ότι τον επέλεξε χωρίς αγωνιστικά κριτήρια, αν και με αυτό τον τρόπο είχαν αποφασίσει να ψηφίζουν όλοι οι μαχητές. Ο Λιανός ζήτησε ένα σχόλιο από τον Τζέημς ο οποίος σαστισμένος του απάντησε ότι ψήφισε τον Κώστα, γιατί έχει κάνει ήττες σε αρκετούς αγώνες. Στη συνέχεια βέβαια αποκάλυψε μία συζήτησή τους στην παραλία.

Δεδομένου ότι ο Τζέημς λόγω ευαισθησίας στο δέρμα του αποφεύγει τον ήλιο, ο Κώστας του επιτέθηκε – όπως είπε ο Τζέημς – λέγοντάς του ότι δεν θα έπρεπε εάν δεν αντέχει τον ήλιο να βρίσκεται στον Άγιο Δομήνικο. Πρόσθεσε μάλιστα ότι στη θέση του κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ένα άλλο ελληνόπουλο. Ο Κώστας παραδέχθηκε ότι τα είπε όλα αυτά, ενώ ο Τζέημς τον κατηγόρησε ότι δεν είναι αυτό που δείχνει.

Οι νικητές του αγώνα επάθλου χθες

Με σκορ 10-5 οι μαχητές απέδειξαν ότι είναι πιο γρήγοροι στο run – που λέει ο Λιανός – αλλά και στις βολές. Το έπαθλο αυτή τη φορά δεν ήταν φαγητό αλλά είχε χρηστικό χαρακτήρα, καθώς επρόκειτο για ένα πλήρες σετ ψαρέματος.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τρεις σερί νίκες, από τους Κόρο, Μαριπόζα και Τζέημς, ενώ οι διάσημοι ισοφάρισαν με τρεις επιτυχίες από την Κάτια, τον Κοψιδά και τη Λάμπρη. Οι μαχητές δεν τα παράτησαν και ξαναχτύπησαν με τους Μπάρτζη, Σοφία και Κώστα να διαμορφώνουν το σκορ σε 6-3. Κοψιδάς και Κάτια επέμειναν με εύστοχες βολές, νικώντας Ασημακόπουλο και Μαριπόζα αντιστοίχως. Ωστόσο, οι διάσημοι είχαν απωλέσει όλες τους τις δυνάμεις, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι μαχητές διαμορφώνοντας το τελικό 10-5, με τέσσερα εξαιρετικά ματσαρίσματα με νικητές τον Μπάρτζη, τη Σοφία, τον Κώστα Παπαδόπουλο και τέλος την Ασημίνα.

Τα highlights του χθεσινού Survivor πριν την αποχώρηση

Για κορίτσια στη λάσπη και όχι στον ήλιο έκανε λόγο ο Γιώργος Λιανός, χαρακτηρίζοντας στη συνέχεια την Κάτια “σκυλί” στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κοψιδάς από την άλλη που δείχνει να συγκαταλέγεται στους φίλους της Κάτιας την τόνωνε διαρκώς κατά τη διάρκεια τον αγώνων λέγοντας “πάμε κορίτσι μου”, ενώ όταν έφερε τις νίκες τη χαρακτήρισε αστέρι.

Ακούσαμε ακόμη τον Πάνο Καλλίδη να χαρακτηρίζει γυαλιά τη μάσκα που συμπεριλαμβάνονταν στο εξοπλισμό ψαρέματος και τη Λάμπρη να “κράζει” στα άγρια πουλιά της ζούγκλας, προκαλώντας το ξέσπασμα της Κάτιας: “Είμαι σοκαρισμένη με τις φωνές της Αγγελικής. Ούρλιαζε το πρωί. Ήθελα να της πω είσαι σοβαρή κοπέλα μου! Όταν θα κοιμάται μία μέρα θα πάω να της φωνάξω δυνατά στα αυτιά με όλη μου τη δύναμη. Ελπίζω να φύγει”, ήταν τα λόγια της Κάτιας.

Το βράδυ στην παραλία των διασήμων δεν έλειψαν οι αποκαλύψεις από τον Τριαντάφυλλο. “Το καλοκαίρι έχει γάμο. Αλέξης-Ελευθερία”, με την κάμερα να δείχνει τον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου. Επιπλέον ο τραγουδιστής πρόσθεσε ότι το ευτυχές γεγονός θα γίνει στην Κύπρο. Ο Κονδυλάτος μάλιστα προθυμοποιήθηκε να σχεδιάσει τις βέρες του ζεύγους. Οι δύο πρωταγωνιστές του ειδυλλίου, κατά τον Τριαντάφυλλο, απέφυγαν να σχολιάσου επιμένοντας σε τρυφερές αγκαλιές.

Την ίδια στιγμή στην παραλία των μαχητών το ψάρεμα χάρις στο νέο έπαθλο είναι γεγονός. Μάλιστα η κάθε ομάδα προσπαθεί να βγάλει την καλύτερη ψαριά και τη μεγαλύτερη ψαριά. 115 ψαριά έβγαλε ο Τζέημς και οι συμπαίκτες του. Οι Παπαδόπουλος, Σοφία, Ασημακόπουλος και Κόρο ξεπέρασαν τα 120 μικρά ψαράκια.

Θέματα… σεξ έθιξαν οι διάσημοι

Το πρωινό ξύπνημα στην παραλία των διασήμων βρήκε τους survivors να συζητούν περί σεξ. Ο Αλέξης Παππάς παραδέχθηκε ότι δεν κάνουνε σεξ στο Survivor. Ο Κοψιδάς σχολίασε ότι η ενέργεια πάει αλλού, ενώ η Κάτια πρόσθεσε ότι είναι η ευκαιρία να κάνουν πνευματικό καθαρισμό. Η Λάμπρη όμως έριξε βόμβα στους διάσημους, αποκαλύπτοντας ότι ξέρει κάποιον ή κάποια που λέει ναι στην αυτοικανοποίηση.

Στις κάμερες βέβαια είπε ότι έκανε πλάκα στους συμπαίκτες της! Ο Αλέξης Παππάς πάντως ερωτηθείς για το θέμα έκανε το εξής σχόλιο: “Δηλώνω ότι δεν είμαι αυτός που αυτοικανοποιείται. Η ανάγκη για σεξ είναι η ίδια από τότε που μπήκα στο παιχνίδι. Αν μου έδιναν ένα πιάτο φαγητό και μου πρότειναν και σεξ, θα διάλεγα το σεξ αν το φαγητό ήταν γκουρμέ, όχι όμως αν ήταν τεράστια αμερικάνικη μερίδα”. Ο Πάνος Καλλίδης από την πλευρά του επί του θέματος πρόσθεσε ότι το Survivor ήταν πιο δύσκολο απ’ όσο φανταζόταν.

Σε δύο στρατόπεδα οι μαχητές

Χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα διαβιώνουν στην αφιλόξενη παραλία τους οι μαχητές του Survivor. Ο ερχομός της Ασημίνας έχει προκαλέσει αναστάτωση ανάμεσα στους συμπαίκτες της. Και αυτό γιατί η ομάδα στην οποία δεν εντάχθηκε την κατηγορεί ότι σε αυτήν οφείλεται ο διαχωρισμός της καλύβας.

Ο Γιώργος δεν δίστασε να την χαρακτηρίσει οχιά και διπρόσωπη. “Δεν είχα καταλάβει από την πρώτη στιγμή τα στοιχεία και τα ”θέλω’ βασικά της Ασημίνας. Στην αρχή φαινόταν πολύ καλή, μετά έγινε λίγο σαν οχιά που θέλει να μας φάει. Μπήκε στην ομάδα και με κατηγορούσε για πράγματα που δεν ήξερε. Εδώ πέρα είμαι 15-16 ημέρες και η Ασημίνα στις 4 ημέρες έχει υψώσει κεφάλι», είπε ο μαχητής.

Αφορμή για τον καβγά τους στάθηκε ένα σχόλιο του Ασημακόπουλου σε σχέση με τις επιδόσεις της Ασημίνας έναντι της Κάτιας. Ο Fashion designer άφησε να εννοηθεί ότι αδυνατεί να πιστέψει πως μία αθλήτρια ηττήθηκε από ένα άτομο που δεν έχει τόση δραστηριότητα. Από εκείνη τη στιγμή η Ασημίνα του το “κρατούσε”. Όταν έφθασαν στην παραλία, έδειξε την αποστροφή της λέγοντάς του σε έντονο ύφος «τι λες ρε».

Στη συνέχεια η Ασημίνα Ιγγλέζου τα έβαλε με τη Σοφία Μαργαρίτη. Η νέα παίκτρια της είπε ότι δεν λειτουργεί ομαδικά στα ματσαρίσματα. Το γεγονός αυτό δεν το δέχθηκε η Σοφία, η οποία της απάντησε λέγοντας: «Γιατί μιλάς έτσι, με τέτοιο μένος. Ηρέμησε λιγάκι, είσαι τρεις μέρες στην ομάδα».

Πολλές εξελίξεις χθες (7/1) λοιπόν, και ένας λιγότερος παίκτης παραμένει στο Survivor μετά την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη. Αναμένουμε το επόμενο επεισόδιο με αγωνία!

Δείτε επίσης:

Survivor: Ποιος αποχωρεί σήμερα 7/1 και οι δημοφιλέστεροι παίκτεςΆγριες Μέλισσες: Σκληρό χτύπημα της μοίρας για δύο ήρωες

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Survivor: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε χθες 7/1 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα