Survivor 5/4: Βουτιά στη λάσπη για τις νέες ομάδες – τρέιλερ

10:48 5/4/2021 - Πηγή: Youfly

Τον πρώτο τους αγώνα με τη νέα σύνθεση των ομάδων τους καλούνται να δώσουν απόψε (5/4) Κόκκινοι και Μπλε του Survivor, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ. Για ορισμένους τα νέα δεδομένα δύσκολα διαχειρίζονται. Για τους περισσότερους, όμως, ένα είναι αυτό που τους απασχολεί. Η επιβίωση σε τόνους λάσπης και η νίκη για τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Σοκαρισμένοι

και συνάμα λαβωμένη δηλώνει η Μαριαλένα μετά τις ανακατατάξεις στους μπλε και την μετακίνηση του Σάκη. Προσπαθεί να διαχειριστεί τη μεγάλη αλλαγή και καταβάλλει προσπάθεια για να μην καταρρεύσει συναισθηματικά.

Έτοιμοι για τη βουτιά στα δύσκολα

Ένας στίβος μάχης με μπόλικη λάσπη, δύσκολο στόχο και σύρσιμο στην άμμο περιμένει απόψε τους Survivors, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα ασυλίας. Το παν για όλους είναι τα σωστά ματσαρίσματα. Εάν αυτό επιτευχθεί το κάθε run θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Και για τις δύο ομάδες όμως είναι πολύ σημαντική η νίκη ειδικά στο νέο ξεκίνημα όλων.

Αυτή τη φορά, όμως, κανείς δεν φαντάζεται πόσο απαιτητική είναι η δοκιμασία, δεδομένου ότι το σύρσιμο στη λάσπη αποδεικνύεται δύσκολο σπορ. Όσοι τα καταφέρουν θα παραστούν ήρεμα και ωραία στο συμβούλιου του νησιού. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να αλληλοψηφιστούν. Ένας την Τετάρτη αποχωρεί.

Το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο (5/4) του Survivor

Ποια νέα ομάδα θα κερδίσει; Ποιος ή ποια θα ψηφιστεί προς αποχώρηση από τους καινούργιους του συμπαίκτες; Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε επίσης: 

Survivor: Σοκ και ακραίες αντιδράσεις προκάλεσε η μείξη των ομάδωνSurvivor 4/4: Νέες ομάδες στο ριάλιτι, Χαμός στο Twitter

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Survivor 5/4: Βουτιά στη λάσπη για τις νέες ομάδες – τρέιλερ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα