Streaming: Οι διαθέσιμες πλατφόρμες στην Ελλάδα και όσες έρχονται

19:19 24/3/2021 - Πηγή: Youfly

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών οι streaming πλατφόρμες που είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί και έχουν ακολουθηθεί από πολλούς συνδρομητές. Έτσι στις ήδη υπάρχουσες προστέθηκαν και άλλες. Και αυτό βέβαια έρχεται ως φυσικό επακόλουθο του εγκλεισμού που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα και της ανάγκης μας να βρούμε κάποια επιπλέον διέξοδο.

Μέσα από μια έρευνα που κάναμε σας παρουσιάζουμε τις διαθέσιμες πλατφόρμες αυτή τη στιγμή αλλά και αυτές που πρόκειται να έρθουν.

Netflix

Δεν

μπορούμε βέβαια να μην ξεκινήσουμε με το Netflix το οποίο κατέχει την κυρίαρχη θέση. Στην πλατφόρμα αυτή μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μεγάλο αριθμό τόσο από πολυσυζητημένες σειρές και εκπομπές όσο και ταινίες. Μέσα από διάφορες κατηγορίες, μπορείτε να επιλέξετε ότι σας ενδιαφέρει. Και όλα αυτά βέβαια με ελληνικούς υπότιτλους. Το βασικό πακέτο έχει κόστος 7,99 ευρώ το μήνα. Ενώ μπορεί να φτάσει και έως 13,99 ευρώ το premium πακέτο.

Cosmote TV

Η Cosmote TV με την υπηρεσία της Over The Top σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε και να παρακολουθήσετε επίγεια κανάλια αλλά και θεματικές κατηγορίες όπως ντοκιμαντέρ, αθλητικά, ταινίες σε πρώτη πανελλήνια προβολή, ξένες αλλά και ελληνικές σειρές και παιδικά προγράμματα. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται με 13,65 ευρώ το μήνα και παρέχει ένα πλούσιο περιεχόμενο ιδανικό για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Ertflix

Η streaming πλατφόρμα της ΕΡΤ έκανε πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2020 και έχει μέχρι στιγμής 23 εκατομμύρια επισκέπτες. Διαθέτει όλες τις ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ, καθώς και νέες σειρές μυθοπλασίας. Αλλά και πολλές ξένες σειρές, ταινίες, βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ και παιδικά προγράμματα. Το υλικό της πλατφόρμας συνεχώς ανανεώνεται. Και βέβαια είναι δωρεάν.

Vodafone TV

Η Vodafone TV έρχεται με ένα πλούσιο περιεχόμενο που μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Η πλατφόρμα της Vodafone έχει κάνει αποκλειστική συνεργασία με το HBO, το κορυφαίο γνωστό αμερικανικό δίκτυο δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους τηλεθεατές με 8,50 ευρώ το μήνα να παρακολουθούν τις κορυφαίες και βραβευμένες σειρές και ταινίες, αλλά και όλες τις νέες σειρές, ταινίες, show, ντοκιμαντέρ της HBO όποια στιγμή θέλουν.

Αmazon Prime

Η δημοφιλής video streaming υπηρεσία Amazon Prime είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας περίπου ένα χρόνο. Δυστυχώς όμως ακόμα δεν υπάρχουν στο μεγαλύτερο περιεχόμενο που προσφέρεται ελληνικοί υπότιτλοι. Εκτός από κάποιες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές των Amazon Studios. Το κόστος είναι 5,99 ευρώ το μήνα και μπορείτε να κάνετε δοκιμή για μια εβδομάδα δωρεάν.

Videorama On Demand

Η υπηρεσία Videorama On Demand έρχεται από την εταιρία διανομής Weird Wave η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε κάποιες από τις ταινίες της των τελευταίων ετών, επανεκδόσεις αλλά και νέες ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα online, εκπέμποντας μέσω της πλατφόρμας eyelet.com. To κόστος της online ενοικίασης ξεκινά από 1.90 ευρώ για 72 ώρες. Ενώ η πρώτη ενοικίαση είναι δωρεάν.

Apple TV

Μία από τις streaming πλατφόρμες στην Ελλάδα είναι και το Apple TV. Το οποίο έχει έρθει από το 2020 για να συναγωνιστεί το Netflix και την Amazon. Tο περιεχόμενό της, το οποίο θα βρείτε με ελληνικούς υπότιτλους, δεν είναι τόσο μεγάλο ακόμα. Αλλά οι επιλογές που σας δίνονται είναι πραγματικά ποιοτικές. Κοστίζει 4,99 το μήνα και παρέχεται δοκιμή 7 ημερών.

Strada Films

Μια διαφορετική κάπως ιδέα έρχεται από την εταιρία διανομής Strada Films. Μέσα από την i-platforma της μπορείτε να επιλέξετε σημαντικές ταινίες των τελευταίων ετών, επανεκδόσεις, αλλά και νέες που πρόκειται να κυκλοφορήσουν απευθείας στην πλατφόρμα. Και όλα αυτά χωρίς συνδρομή. Μπορείτε να νοικιάσετε κάποια ταινία με κόστος 2 ευρώ την εβδομάδα ή να αγοράσετε με 3 ευρώ για να κάνετε downloading ή streaming και να τη δείτε όποτε θέλετε.

Cinesquare

Το Cinesquare ανήκει στις streaming πλατφόρμες που υπάρχουν στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Προσφέρει μερικές από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ταινίες με υπότιτλους στα αγγλικά ενώ συνεχώς προστίθενται και ελληνικοί σε όλο και περισσότερες. Έχει μια συλλογή με 800+ ταινίες μεγάλου μήκους, ντοκιμαντέρ, κινούμενα σχέδια και μικρού μήκους. Η πλατφόρμα διαθέτει ταινίες από όλα τα κινηματογραφικά είδη τα οποία καλύπτουν όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις. Το κόστος ενοικίασης μιας ταινίας αρχίζει από 1 ευρώ (διάρκεια κράτησης έως 72 ώρες). Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα δωρεάν δοκιμής διάρκειας 14 ημερών.

Cinobo

Το Cinobo είναι μια ελληνική πλατφόρμα streaming η οποία ξεκίνησε περίπου πριν ένα χρόνο. Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε πάρα πολλές ταινίες από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου. Η πλατφόρμα αυτή φέρνει τη μεγάλη οθόνη σε όλες σας τις συσκευές. Στη συλλογή του θα βρείτε και πολλές ελληνικές πρόσφατες ταινίες. Το Cinobo  ειδικεύεται στον ανεξάρτητο και arthouse κινηματογράφο. Το κόστος είναι 7,99 ευρώ το μήνα. Σας παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν δοκιμής 14 ημερών.

Mubi

Το Mubi είναι μια streaming πλατφόρμα που έχει ένα μεγάλο αριθμό από βραβευμένες παραγωγές του κλασικού κινηματογράφου. Στο Mubi μπορείτε να βρείτε επιλεγμένες σπουδαίες ταινίες, δυστυχώς χωρίς υπότιτλους. Η συλλογή ανανεώνεται συνέχεια. Το κόστος είναι 9,99 ευρώ το μήνα.

Novaflix

Η Nova έχει το Novaflix, στο οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε πολυαναμενόμενες πρεμιέρες και πολλές άλλες ταινίες καθώς και δημοφιλείς σειρές. Και όλα αυτά χωρίς αποκωδικοποιητή. Το κόστος είναι  9 ευρώ για τους συνδρομητές της Nova και 11,73 ευρώ αν δεν είστε συνδρομητής. Παρέχεται  δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 30 ημερών.

Disney+

Και θα κλείσουμε με το Disney+ το οποίο 16 μήνες μετά την διαθεσιμότητα του αριθμεί περίπου 100 εκατομμύρια συνδρομητές και περιλαμβάνει μια λίστα από Disney, Marvel, Pixar, Star Wars και πολλά άλλα. Δυστυχώς δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο στην Ελλάδα. Αναμένεται σε όλη την Ανατολική Ευρώπη  μέσα στο 2021.Και θα κοστίζει 7 ευρώ το μήνα.

Δείτε επίσης:

Η Ευρώπη από Ψηλά: Το καθηλωτικό ντοκιμαντέρ στην Cosmote TVNetflix: Νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας 22/3 – οι επιλογές μας

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Streaming: Οι διαθέσιμες πλατφόρμες στην Ελλάδα και όσες έρχονται appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα