Scarlett Johansson: Σε νέα ταινία με Tom Hanks και Margot Robbie

19:43 17/8/2021 - Πηγή: Youfly

H Scarlett Johansson μετακομίζει από το σύμπαν της Marvel σε αυτό του Wes Anderson μπαίνοντας στη νέα, ατιτλοφόρητη μέχρι στιγμής, ταινία του, που ήδη έχει all star καστ!

Η Σκάρλετ Γιόχανσον μαζί με Τομ Χανξ
και Μάργκοτ Ρόμπι

Η πρωταγωνίστρια του Black Widow, Scarlett Johansson, είναι το νέο μεγάλο όνομα, μετά τον Τom Hanks και τη Margot Robbie, που θα ταξιδέψει στην Ισπανία για τις ανάγκες των γυρισμάτων του επερχόμενου πρότζεκτ και τη νέα ταινία. Μέχρι στιγμής, οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την πλοκή όπως και τον ρόλο που θα αναλάβει η Johansson παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Αυτό που έχει διαρρεύσει ωστόσο, είναι η ότι ο σκηνοθέτης θα πειραματιστεί με το είδος του γουέστερν. Παράλληλα, όπως έχουμε μάθει από την Tilda Swinton, η οποία επίσης συμμετέχει στην ταινία, η ιστορία «δεν σχετίζεται με την Ισπανία».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή ηθοποιός συνεργάζεται με τον Wes Anderson. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί ξανά στο stop-motion animate φιλμ, Isle of Dogs που εκεί η Johansson είχε δανείσει τη φωνή της. Σίγουρα όμως είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί μπροστά από την κάμερα του σκηνοθέτη.

Το καστ της ταινίας

Αξίζει να θυμίσουμε ότι στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα οι Bill Murray, Tilda Swinton, Adrien Brody, Jason Schwatzman, ενώ αναμένονται νέες προσθήκες-έκπληξη! Άλλωστε όπως έχει γίνει γνωστό, η νέα ταινία του Anderson θα έχει το πιο πλούσιο καστ από όσες έχει κάνει μέχρι σήμερα. Μάλιστα ο ίδιος ο Anderson, εκτός από τη σκηνοθεσία θα βάλει την υπογραφή του και στο σενάριο.

Οι υπόλοιπες «δουλειές» των Γιόχανσον – Άντερσον

Όσον αφορά την Johansson, πρόσφατα η σταρ του Lost in Translation, Match Point, Jojo Rabbit και δεκάδων άλλων γνωστών ταινιών, στράφηκε εναντίον της Disney κάνοντας μήνυση στο στούντιο για διαφυγόντα κέρδη. Αιτία ήταν η ταυτόχρονη κυκλοφορία του Black Widow σε σινεμά και Disney+. Σύμφωνα με την πλευρά της ηθοποιού, η συμφωνία που υπέγραψε δεν ανέφερε την κυκλοφορία της ταινίας στην πλατφόρμα streaming της Disney.

Όσο για τον Wes Anderson, το εν λόγω πρότζεκτ θα είναι η ενδέκατη ταινία του σκηνοθέτη. Συγκεκριμένα, τους επόμενους μήνες περιμένουμε την κυκλοφορία του πολυσυζητημένου φιλμ του Άντερσον με τίτλο The French Dispatch, που έκανε πρεμιέρα –καθυστερημένα λόγω κορονοϊού- στο Φεστιβάλ των Καννών κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Tο Τhe French Dispatch θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 22 Οκτωβρίου.

Δείτε επίσης:

Madres Paralelas: Διχάζει η αφίσα της νέας ταινίας του ΑλμοδόβαρΜάργκοτ Ρόμπι: Η «Μπάρμπι» συναντά το «Ναυαγό» σε νέα ταινία

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Scarlett Johansson: Σε νέα ταινία με Tom Hanks και Margot Robbie appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα