STAR: Αλλαγές στην Διοικητική πυραμίδα – Πόσο επηρεάζεται ο ALPHA;

21:35 7/6/2021 - Πηγή: Youfly

αλλαγές συνεχίζονται στα στελέχη των καναλιών, γεγονός που δηλώνει και το πόσο ανταγωνιστική θα είναι η τηλεοπτική σεζόν που έρχεται, κι έτσι μετά τον ALPHA που απέκτησε νέο διευθυντή προγράμματος με την αποχώρηση της Αντζυς Ντρίβα αλλαγές έγιναν και στο STAR, οι οποίες μάλιστα δεν αφήνουν καθόλου ανεπηρέαστο το αδελφάκι του, τον ΑLPHA.

Αλλαγές σε STAR
και ALPHA – Τα στελέχη «κλειδιά» των δυο καναλιών

Κι αυτό γιατί η μέχρι πρότινος Διευθύντρια Προγράμματος του STAR, Νάταλι Γούντφιλντ, αναβαθμίστηκε στην ιεραρχεία του σταθμού και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, ανέλαβε Γενική Διευθύντρια Στρατηγικής και Ανάπτυξης και των δυο καναλιών τόσο του STAR όσο και του ALPHA με την Κοραλλία Γεωργακοπούλου, μέχρι πρότινος υπεύθυνη ελληνικού προγράμματος του STAR να παίρνει την θέση της στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

Αυτό σημαίνει ότι τόσο ο Χρήστος Κόμπος, ως Διευθυντής Προγράμματος του ALPHA όσο και η Κοραλλία Γεωργακοπούλου, που πρόσφατα ανέλαβε την ίδια θέση στο STAR, δίνουν αναφορά στην Νάταλι Γούντφιλντ που έχει την ευθύνη και για τα δυο κανάλια, σε μια προσπάθεια να μην δημιουργούνται θέματα ανάμεσα στα δυο αδελφά κανάλια που αφορούν στο πρόγραμμα αλλά και τις επιλογές που γίνονται.

Δείτε επίσης:

Big Brother: Τέλος στα σενάρια βάζει ο Γιώργος Τσαλίκης – Η απάντηση του ΣΚΑΪThe Bachelor 2: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν – Ο ρόλος του Γιώργου Σατσίδη

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post STAR: Αλλαγές στην Διοικητική πυραμίδα – Πόσο επηρεάζεται ο ALPHA; appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
αλφα και σταρ γινονται ενα
Τυχαία Θέματα