Open: Πρεμιέρα για 2 νέες εκπομπές – Στα σκαριά γνωστό τηλεπαιχνίδι

13:33 18/10/2021 - Πηγή: Youfly

Δυο νέες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα στο Open αυτή την εβδομάδα ενώ ένα γνωστό τηλεπαιχνίδι βρίσκεται στα σκαριά.

Η Αννίτα Πάνια με νέα εκπομπή στο OPEN

Πιο συγκεκριμένα στο πρόγραμμα του Open επανακάμπτει η Αννίτα Πάνια με μια νέα εκπομπή συνεντεύξεων που θα φέρει το τίτλο «Ανοιχτά» και θα κάνει πρεμιέρα τη Πέμπτη τα μεσάνυχτα. Πρώτη προσκεκλημένη της ολοκαίνουριας αυτής εκπομπής

είναι η Άννα Βίσση.

Και ο Θέμης Γεωργαντάς στο δυναμικό του OPEN

Μια μέρα μετά (Παρασκευή 23.00) θα κάνει πρεμιέρα και το «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά που τη περσινή σεζόν προβάλλονταν από το ΣΚΑΪ.

Στα σκαριά και το TAXI

Εν τω μεταξύ οι τελευταίες πληροφορίες από OPEN μεριά θέλουν εκτός από τις δύο νέες εκπομπές να ενσωματώνεται μέχρι τέλος του έτους στο πρόγραμμα του καναλιού και το γνωστό τηλεπαιχνίδι «Taxi» που για τελευταία φορά το είχαμε δει πέρσι στον ΑΝΤ1.

Το «Taxi» είναι βασισμένο στο ίδιο φορμάτ, αλλά ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με καινούρια στοιχεία, προσαρμοσμένα στα νέα δεδομένα.

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες για τη θέση του «ταξιτζή» συζητά ο ταλαντούχος stand up comedian Διονύσης Ατζαράκης.

Δείτε επίσης:

Ανοιχτά: Πρεμιέρα για την Αννίτα Πάνια με καλεσμένη έκπληξηΤι ετοιμάζουν STAR και Στράτος Τζώρτζογλου;Glam Wars: Η παρουσιάστρια κι οι κριτές στην OPEN εκπομπή

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Open: Πρεμιέρα για 2 νέες εκπομπές – Στα σκαριά γνωστό τηλεπαιχνίδι appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα