Netflix: Νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας 8/3 – Οι επιλογές μας

09:36 8/3/2021 - Πηγή: Youfly

Η αγαπημένη πλατφόρμα ετοιμάζει να κυκλοφορήσει ορισμένες από τις πιο πολυαναμενόμενες παραγωγές του. Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας (8/3) στο Netflix αποτελούνται από ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ που θα καθηλώσουν το κοινό. Εμείς επιλέξαμε τις 5 καλύτερες επιλογές που θα δούμε τις επόμενες μέρες στην online υπηρεσία και σας τις παρουσιάζουμε.

Καλή διασκέδαση!

1. The One

Το The One είναι η νέα

σειρά του Netflix που θα καθηλώσει το κοινό. Σειρά θρίλερ, επιστημονικής φαντασίας, γεμάτη μυστήριο και σασπένς. Όλα ξεκινούν όταν μία ερευνήτρια DNA συμβάλλει στην εύρεση του ιδανικού συντρόφου δημιουργώντας μία τολμηρή νέα υπηρεσία γνωριμιών. Η αγάπη, όμως, μπλέκεται με τα ψέμματα. Η σειρά The One βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του John Mars που κυκλοφόρησε το 2017. Θα αποτελείται από 8 επεισόδια και θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από την Παρασκευή 12 Μαρτίου. Το The One είναι σίγουρα η μία και μοναδική σειρά από τις νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας που θα περιμένουμε πώς και πώς να δούμε στο Netflix.

2. Η Σύναξη

Η Σύναξη (Coven of Sisters) είναι μία ιστορική δραματική ταινία ισπανικής παραγωγής του 2020 σε σκηνοθεσία Pablo Agüero και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε την ανερχόμενη Amaia Aberasturi και τον Alex Brendemühl. Η ταινία διαδραματίζεται στη χώρα των Βάσκων του 1609 και επικεντρώνεται σε μία ομάδα γυναικών που κατηγορείται για μαγεία και προκειμένου να αναβάλει την εκτέλεσή της παρασύρει τον ανακριτή της να δει πώς είναι το Σάββατο των μαγισσών. Μία ταινία που προτάθηκε για πληθώρα βραβείων, με πολλά σκοτεινά στοιχεία, που υπόσχεται πολλά και αποτελείται από εντυπωσιακά σκηνικά και γεμάτα ένταση πλάνα. Η Σύναξη ανήκει δικαιωματικά στις τοπ επιλογές μας από τις νέες κυκλοφορίες που θα κυκλοφορήσουν αυτή την εβδομάδα στο Netflix! Θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα από την Πέμπτη 11 Μαρτίου.

3. Η Μέρα του Ναι

Μία κωμωδία πάντα επιβάλλεται σε μία πανδημία. Η μοναδική Jennifer Garner επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας με μία απολαυστική οικογενειακή κωμωδία με λίγο άρωμα από Jim Carey. Αμερικάνικης παραγωγής σε σκηνοθεσία Miguel Artera και σενάριο Justin Malen, H Μέρα του Ναι (Yes Day) βασίζεται στο ομότιτλο παιδικό βιβλίο των Amy Krouse Rosenthal και Tom Lichtenheld. Όλα ξεκινούν όταν δύο γονείς αποφασίζουν να πουν “ναι” στις πιο τρελές απαιτήσεις των παιδιών τους και ζουν μια μέρα γεμάτη περιπέτεια. Αυτή η ταινία είναι σίγουρα το όνειρο όλων των παιδιών και θα είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση την Παρασκευή στις 12 Μαρτίου.

4. Χάρτινες Ζωές

Οι Χάρτινες Ζωές (Paper Lives) δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τις νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας που αξίζει να παρακολουθεί κάποιος στο Netflix. Ανερχόμενη ταινία τούρκικης παραγωγής με μία συγκλονιστική υπόθεση που θα καθηλώσει. Σε μία φτωχή γειτονιά στην Κωνσταντινούπολη, ο Mehmet διαχειρίζεται μία αποθήκη στερέων αποβλήτων, όπου βοηθά όσους έχουν ανάγκη, κυρίως άστεγα παιδιά και εφήβους. Μια μέρα, ο Mehmet συναντά ένα άστεγο 8χρονο αγόρι που τον παίρνει υπό την προστασία του και σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με τα δικά του παιδικά τραύματα. Οι Χάρτινες Ζωές θα είναι διαθέσιμες στο Netflix από την Παρασκευή 12 Μαρτίου.

5. Τελευταία Ευκαιρία: Μπάσκετ

Για τους λάτρεις του αθλητισμού, συμπεριλαμβάνουμε στις τοπ επιλογές μας μία ανερχόμενη σειρά ντοκιμαντέρ. Όπως περιγράφεται χαρακτηριστικά: “Η Τελευταία Ευκαιρία κατεβαίνει στα παρκέ του Ανατολικού Λος Άντζελες, όπου ένας προπονητής με ισχυρές πεποιθήσεις καθοδηγεί νεαρούς που θέλουν να δείξουν τι αξίζουν”. Η συγκεκριμένη σειρά ντοκιμαντέρ, ωστόσο, μπορεί να φανεί ενδιαφέρουσα ακόμη και σε εκείνους που δεν είναι τόσο λάτρεις του αθλητισμού, αφού αποτελεί και μία μορφή κοινωνικής έρευνας. Η πρώτη σεζόν του ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από την Τετάρτη 10 Μαρτίου.

Αυτές ήταν οι τοπ 5 επιλογές μας από τις νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας (8/3) στο Netflix.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Δείτε επίσης: 

Τι δεν πρέπει να χάσεις τον Μάρτιο στο Netflix (must-watch)Λουπέν: Κυκλοφόρησε το επικό τρέιλερ για το δεύτερο μέρος

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Netflix: Νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας 8/3 – Οι επιλογές μας appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα