Netflix: Η Κορεάτικη σειρά που μετατρέπει τα παιδικά παιχνίδια σε εφιάλτη

20:48 19/9/2021 - Πηγή: Youfly

Καθώς το Netflix συνεχίζει να παρέχει στους χρήστες του σε όλο τον κόσμο εξαιρετικό κορεατικό περιεχόμενο, σας αποκαλύπτουμε λεπτομέρειες για ‘Το Παιχνίδι του Καλαμαριού’ (Squid Game) την επερχόμενη Κορεάτικη σειρά του.

Η σειρά φαίνεται να είναι μια φρικιαστική μείξη από την επιτυχημένη σειρά φαντασίας Alice in Borderland 2020 και από εικονικές anime σειρές όπως το Deadman Wonderland

και το Darwin’s Game.

Η Κορεάτικη σειρά περιπέτειας Squid Game στο Netflix

Ο τίτλος αναφέρεται σε ένα δημοφιλές παιδικό παιχνίδι στην Κορέα, που χρησιμοποιεί έναν πίνακα σε σχήμα καλαμαριού. Στη σειρά του Netflix, 456 άτομα αποτυχημένα στη ζωή με μερικά να έχουν υπερβολικά χρέη προσκαλούνται να παίξουν ένα παιχνίδι που ονομάζεται “Squid Game”. Και το χρηματικό έπαθλο είναι 10 εκατομμύρια δολάρια.

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να παίξουν μια σειρά παιδικών παιχνιδιών όπως το Red Light, το Green Light και άλλα, κάτι το οποίο φαίνεται να είναι μια αρκετά καλή πρόταση.

Το παιχνίδι που γίνεται εφιάλτης

Αυτό που μοιάζει με παιδική πρόκληση αποδεικνύεται ένα θανατηφόρο τουρνουά επιβίωσης. Και οι παίκτες σκοτώνονται μέχρι να μείνει ένας τελικός παίκτης.

Δυστυχώς, ενώ τα πιθανά κέρδη είναι σημαντικά, σύντομα γίνεται προφανές ότι οι συνέπειες για την ήττα είναι πολύ πιο άσχημες από το να χρειαστεί να μείνει κάποιος εκτός αγώνα μέχρι τον επόμενο γύρο. Και είναι πολύ αργά για να αποχωρήσει.

Ποιος θα είναι ο τελευταίος παίκτης που θα μείνει και ποιοι είναι οι μυστηριώδεις εκείνοι άνθρωποι με τις αθλητικές φόρμες που ορίζουν Το Παιχνίδι του Καλαμαριού;

Το Παιχνίδι του Καλαμαριού, το οποίο έχει οκτώ επεισόδια στην 1η σεζόν έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στο Netflix την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

Πρωταγωνιστούν: Λι Τζονγκ-Τζε, Παρκ Χάε-σου, Γουί Χα-τζουν
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε επίσης:

Οι Γυναίκες και ο Δολοφόνος: Το κυνήγι ενός αληθινού φονιά στο NetflixΟ Καστανάνθρωπος: Καθηλωτικό το τρέιλερ της σειράς του Netflix

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Netflix: Η Κορεάτικη σειρά που μετατρέπει τα παιδικά παιχνίδια σε εφιάλτη appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
το κυνηγι του καλαμαριου
Τυχαία Θέματα
Netflix, Κορεάτικη,Netflix, koreatiki