Netflix: Χαλαρωτικές σειρές για να μη σκέφτεσαι

22:07 2/1/2021 - Πηγή: Youfly

Για όσους αναζητούν χαλαρωτικές σειρές στο Netflix, η λίστα αυτή είναι η ιδανική. Το Netflix τα τελευταία χρόνια έχει προσθέσει στο οπλοστάσιο του πληθώρα σειρών που κόβουν την ανάσα και οδηγούν τον θεατή σε μαραθώνιο θέασης. Ανατρεπτικές σειρές που κάθε επεισόδιο είναι ανατρεπτικό και καταλήγεις να βλέπεις μια σεζόν σε ένα βράδυ.

Τι συμβαίνει όμως όταν δεν επιθυμούμε το ξενύχτι, αλλά ένα με δύο επεισόδια ώστε να χαλαρώσουμε

με κάτι ελαφρύ από μια δύσκολη μέρα.  Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις δέκα καλύτερες σειρές στο Netflix, για να έχετε χαλαρωτικές στιγμές στο σαλόνι σας. Καλή απόλαυση!

Big Bang Theory

Το Bing Bang Theory είναι μια αμερικανική κωμική τηλεοπτική σειρά με δημιουργούς τους Τσακ Λορ και Μπιλ Μπράντι. Η σειρά επικεντρώνεται στη ζωή και την παρέα τεσσάρων επιστημόνων. Οι συγκάτοικοι φυσικοί Λέοναρντ και Σέλντον, ο αστροφυσικός Ραζ και ο μηχανικός αεροδιαστημικής Χάουαρντ που ζουν στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια. Η ζωή τους και ο κοινωνικός τους κύκλος όμως αλλάζει από την έλευση της νέας γειτόνισσας του Λέοναρντ και του Σέλντον, Πένι. Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Γκαλέκι, Τζιμ Πάρσονς, Κέιλι Κουόκο, Σάιμον Χέλμπεργκ, Κουνάλ Ναγιάρ.

Η Έμιλι στο Παρίσι

Η Έμιλι στο Παρίσι είναι μια αμερικανική αισθηματική δραματική σειρά με δημιουργό τον Ντάρεν Σταρ. Η Έμιλι είναι ένα στέλεχος μάρκετινγκ από το Σικάγο, όπου μόλις έχει βρει τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι. Πλέον πρέπει να καταφέρει να συνδυάσει την απαιτητική δουλειά της, τις φιλίες και τον έρωτα σε μία νέα πόλη. Η σειρά αποτελείται από μια σεζόν ενώ τον περασμένο Νοέμβριο το Netflix ανακοίνωσε ότι σύντομα θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος. Πρωταγωνιστούν: Λίλι Κόλινς, Φιλιπίν Λιρόι Μπολιέ, Άσλει Παρκ, Λουκά Μπραβό, Κέιτ Γουόλς. Είναι μια σειρά ανάλαφρη, ξεκούραστη με ωραία ατμόσφαιρα και όμορφα μηνύματα. Σίγουρα, από τις πιο χαλαρωτικές σειρές στο Netflix.

Brooklyn Nine-Nine

Το Brooklyn Nine-Nine είναι μια αμερικανική κωμική σειρά με δημιουργούς τους Ντάνιελ Τζ. Γκουρ και Μάικλ Σουρ. Η σειρά ασχολείται με τη ζωή και τη δράση γύρω από το 99ο τμήμα του Μπρούκλυν της Νέας Υόρκης. Ο έξυπνος αλλά αρκετά ανώριμος αστυνομικός Τζέικ Περάλτα θα πρέπει να μάθει να συνεργάζεται με τον μονίμως ερωτοχτυπημένο συνεργάτη του και με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του, καθώς ένας νέος και αυστηρός διοικητής διορίζεται στο τμήμα του. Στο Netflix μπορείτε να βρείτε τις πέντε πρώτες σεζόν της σειράς. Πρωταγωνιστούν: Άντι Σάμπεργκ, Αντρέ Μπράουερ, Στέφανι Μπεατρίζ.

Trailer Park Boys

Το Trailer Park Boys είναι μια καναδική κωμική σειρά με δημιουργούς τους Μάικ Κλάτενμπεργκ, Τζον Πολ Τράμπλεϊ και Ρομπ Ουέλς. Η σειρά ασχολείται με τις προσπάθειες μιας παρέας να βγάλει παράνομα χρήματα μέσα από τα τροχόσπιτα τους στο Ντάρτμαουθ της Νέας Σκωτίας στον Καναδά, μπλέκοντας συχνά σε κωμικές καταστάσεις. Αξίζει να τονίσουμε ότι η σειρά αποτελεί συνέχεια της ομώνυμης ταινίας του Μάικ Κλάτενμπεργκ του 1999. Στο τέλος της 12ης σεζόν κυκλοφόρησε στο Netflix και ομώνυμη σειρά κινουμένων σχεδίων δίνοντας συνέχεια στις περιπέτειες των αγαπημένων μας ρεμαλιών. Πρωταγωνιστούν: Μάικ Σμιθ, Τζον Πολ Τράμπλεϊ, Ρομπ Ουέλς.

Family Guy

Το Family Guy είναι μια αμερικανική κωμωδία κινουμένων σχεδίων με δημιουργό τον Σεθ ΜακΦάρλαν. Η σειρά μας εξιστορεί τη ζωή της οικογένειας Γκρίφιν, του Πίτερ και της Λόις καθώς και των τριών παιδιών τους οπού μαζί με τον σκύλο τους μπλέκουν συχνά σε περίεργες κωμικές καταστάσεις. Η σειρά διακρίνεται για τον έξυπνο και καυστικό χιούμορ ενώ πολύ συχνά θίγει πραγματικά γεγονότα προκαλώντας αντιδράσεις. Πρωταγωνιστούν: Σεθ Μακφάρλαν, Μίλα Κούνις, Σεθ Γκριν, Άλεξ Μπόρστιν. Είναι ιδανική για στιγμές ξεκούρασης, καθώς αποτελείται από μικρά επεισόδια, τα οποία βλέπονται εύκολα. Αυτός είναι και ο λόγος που το Family Guy κατατάσσεται στις πιο χαλαρωτικές σειρές του Netflix.

Εγώ Ποτέ

Το Εγώ Ποτέ είναι μια αμερικανική δραματική σειρά με δημιουργούς τις Μίντι Κέιλινγκ και Λανγκ Φίσερ. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τη ζωή μιας περιθωριοποιημένης έφηβης όπου επιθυμεί απεγνωσμένα να γίνει δημοφιλής. Εμπόδιο όμως σε αυτό στέκονται φίλοι οικογένεια και συναισθήματα. Η σειρά αποτελείται από μία σεζόν και δέκα επεισόδια ενώ σύντομα θα βγει και η δεύτερη σεζόν στο Netflix. Πρωταγωνιστούν: Μεϊτρεΐ Ραμακρίσναν, Πούρνα Τζαγκαναθάν, Ρίτσα Μπουργιάνι, Τζάρεν Λιούισον, Ντάρεν Μπαρνέτ. Μία από τις πιο χαλαρωτικές και ξεκούραστες σειρές στο Netflix.

Suits

Το Suits είναι μια αμερικανική κωμική σειρά με δημιουργό τον Άαρον Κορς. Η σειρά εξελίσσεται στην Νέα Υόρκη και την φανταστική νομική εταιρία Πήρσον Χάρντμαν. Ένας αποτυχημένος φοιτητής καταφέρνει και εντυπωσιάζει με την ευστροφία του κερδίζοντας την περιζήτητη θέση του ασκούμενου δικηγόρου στην εταιρία χωρίς να έχει νομικά διαπιστευτήρια. Η νέα σεζόν της σειράς και 9η στον αριθμό έκανε πρεμιέρα το Νοέμβριο του 2020 στο Netflix. Πρωταγωνιστούν: Γκάμπριελ Μαχτ, Πάτρικ Τζ. Άνταμς, Ρικ Χόφμαν, Μέγκαν Μαρκλ, Σάρα Ράφετι.

Modern Family

Το Modern Family είναι μια αμερικανική κωμωδία καταστάσεων. Δημιουργήθηκε από τους Κρίστοφερ Λόιντ και Στίβεν Λέβιταν. Η σειρά επικεντρώνεται γύρω από τρεις διαφορετικού τύπου οικογένειες με μοναδική σύνδεση τον Τζέι Πρίνσετ και τα παιδιά του. Οι πρωταγωνιστές βρίσκονται συχνά αντιμέτωποι με τις προκλήσεις της σύγχρονης ζωής στο Λος Άντζελες. Πρωταγωνιστούν: Εντ Ο’Νιλ, Σοφία Βεργκάρα, Τζούλ Μπόουεν, Τάι Μπάρελ. Μια από τις πιο χαλαρωτικές σειρές του Netflix, που χαρίζουν άφθονο γέλιο ενώ, παράλληλα, ξεκουράζουν το μυαλό από την εύκολη ροή της υπόθεσης.

Γκρέις και Φράνκι

Το Γκρέις και Φράνκι είναι μια αμερικανική κωμική σειρά με δημιουργούς τους Χάουαρντ Τ. Μόρις και Μάρτα Κάουφμαν. Η Φράνκι και η Γκρέις δεν συμπαθούσε ποτέ η μία την άλλη. Όλα όμως ανατρέπονται όταν οι σύζυγοι τους και συνεργάτες τις ανακοινώνουν ότι σχεδιάζουν να παντρευτούν και να μείνουν μαζί. Οι δύο γυναίκες καταρρακωμένες δεν έχουν άλλη επιλογή από το να δεθούν και να γίνουν αχώριστες φίλες. Πρωταγωνιστούν Τζέιν Φόντα, Λίλι Τόμλιν, Μάρτιν Σιν, Σαμ Γουότερσον, Τζουν Νταϊάν Ραφαέλ.

Ο Γύρος του Κόσμου με τον Ζακ Έφρον

Σε αυτή τη σειρά ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστές τον ηθοποιό Ζακ Έφρον και τον ειδικό σε θέματα ευεξίας Ντάριν Ολίν ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο αναζητώντας και εξερευνώντας διαφορετικές πολιτισμικές κουλτούρες και έναν υγιή βιώσιμο τρόπο ζωής. Η σειρά αποτελείται από 8 επεισόδια όπου το καθένα αφορά και ένα διαφορετικό ταξίδι. Από την Ισλανδία στο Πουέρτο Ρίκο και από το Λονδίνο στο δάσος του Αμαζονίου.

Δείτε επίσης:

Ιδανικές σειρές στο Netflix για να κάνεις ποδαρικό στο 2021Vikings σεζόν 6 στο Netflix: Εξαιρετικά νέα για τους fansEquinox: Η νέα “Dark” σειρά του Netflix

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Netflix: Χαλαρωτικές σειρές για να μη σκέφτεσαι appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα