Mega Stories: Η αιματοβαμμένη ιστορία του Ζακ Κωστόπουλου

18:02 19/11/2020 - Πηγή: Youfly

Mega Stories με τη θλιβερή και αιματοβαμμένη ιστορία του Ζακ Κωστόπουλου, τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, στις 00:10 στο MEGA.

Μεσημέρι 21ης Σεπτεμβρίου 2018. Ένας άνδρας βρίσκεται εντός ενός κοσμηματοπωλείου επί της οδού Γλάδστωνος, κοντά στην πλατεία της Ομόνοιας. Δεν είναι γνωστό γιατί βρέθηκε εκεί. Εγκλωβίζεται στο εσωτερικό του.

Γίνεται αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Προσπαθεί να διαφύγει. Ο ιδιοκτήτης πλησιάζει την τζαμαρία του καταστήματος μαζί με έναν άλλον άνδρα και αποφασίζουν να δράσουν… Τα υπόλοιπα

είναι ιστορία. Η αιματοβαμμένη ιστορία του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου σε δημόσια θέα.

Mega Stories – Ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου που συντάραξε την κοινωνία

Πρόκειται για έναν θάνατο που συντάραξε την ελληνική κοινωνία και προκάλεσε μια έντονη δημόσια συζήτηση μιας και ο Ζακ Κωστόπουλος υπήρξε ακτιβιστής και ενεργό μέλος για τα δικαιώματα της LGTBQ κοινότητας.

Δύο χρόνια αργότερα η Δώρα Αναγνωστοπούλου με την κάμερα της εκπομπής «MEGA STORIES» ταξιδεύει στην Ιτέα για να γνωρίσει καλύτερα τον «Ζαχαρία», όπως τον αποκαλούν οι δικοί του άνθρωποι, και να φωτίσει τις πτυχές που κρύβονται πίσω από τον τραγικό του θάνατο.

Οι γονείς του και οι αγαπημένες παιδικές του φίλες σκιαγραφούν μια κατά τα άλλα άγνωστη εικόνα του Ζακ, εκείνης του γιου και του φίλου. Από την άλλη, επιστρέφοντας στην Αθήνα συνομιλεί με την Έλενα Ακρίτα, η οποία περιγράφει με τη γνωστή της μαχητικότητα ποιος ήταν ο δικός της Ζακ. Στη συνέχεια, συναντά μία εκ των δικηγόρων της οικογένειας αλλά και τον συνήγορο του κατηγορουμένου οι οποίοι εκθέτουν τις θέσεις τους για την υπόθεση εν όψει της δίκης που αναμένεται. Στην εκπομπή φιλοξενείται και η άποψη του Στέφανου Λεβίδη από την Forensic Architecture, της διεπιστημονικής ερευνητικής ομάδας που συνέβαλε στη μελέτη και τη διερεύνηση στοιχείων που ίσως βοηθήσουν να φωτιστεί πληρέστερα η υπόθεση.

Mega Stories – Συντελεστές 

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στις 00:10

Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Δώρα Αναγνωστοπούλου

Σκηνοθεσία: Κωνσταντής Φραγκόπουλος

Υπεύθυνη Έρευνας: Ηλιάνα Δανέζη

Έρευνα: Τίνα Παππά

Οργάνωση παραγωγής: Αλεξάνδρα Μπότη

Κινηματογράφηση: GAP Filming team

Μοντάζ: Αλέξανδρος Αλευράς

Ενδυματολόγος: Ηρώ Τσούρτου

Δείτε επίσης: Dexter Revival: Όλα όσα ξέρουμε για την επιστροφή της σειράς

The post Mega Stories: Η αιματοβαμμένη ιστορία του Ζακ Κωστόπουλου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα