MasterChef 5: Ποιο θα είναι το πλεονέκτημα του Παύλου Χάππιλου σήμερα;

12:48 6/4/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Παύλος Χάππιλος ήταν ο μεγάλος νικητής ενός διαφορετικού Mystery Box. Οι κριτές ανακοίνωσαν ότι το πλεονέκτημα που θα έχει ο Παύλος δεν έχει ξαναδοθεί στο MasterChef 5. Ποιο θα είναι αυτό; Θα περιορίζεται μόνο στον ίδιο ή θα επηρεάσει και τους συμπαίκτες του;

Σε μια δοκιμασία που οι περισσότεροι παίκτες δεν τα πήγαν καθόλου καλά, τα πιάτα της Ανούς και του Παύλου ήταν αυτά που ξεχώρισαν. Ο τελευταίος ανακηρύχθηκε ο μεγάλος νικητής του Mystery Box,

με τους κριτές όμως να μην ανακοινώνουν άμεσα το πλεονέκτημα που θα έχει.

Ένα καθαρά ατομικό πλεονέκτημα

Τι πλεονέκτημα, λοιπόν, θα έχει ο Παύλος σήμερα στο MasterChef 5; Η αγωνία τόσο του ίδιου όσο και των υπολοίπων παικτών πήρε μια ημέρα παράταση. H θεματολογία του σημερινού επεισοδίου όμως μας προϊδεάζει για το περιεχόμενου του σημαντικού αυτού πλεονεκτήματος. Στο Τεστ Δημιουργικότητας που θα έρθει σήμερα οι παίκτες θα παίξουν ‘μαγειρικό πόκερ’.

Με φόντο ένα χρηματικό έπαθλο, θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα μαγειρέψουν διεκδικώντας το ή αν θα παραμείνουν ασφαλής στο εξώστη χωρίς να μπορούν όμως να πάρουν το μεγάλο βραβείο. Ο χειρότερος της δοκιμασίας αποχωρεί άμεσα από τον διαγωνισμό. Η λογική λέει πως ο Παύλος δεν θα χρειαστεί να μπει σε τέτοιο δίλημμα.

Ως νικητής του Mystery Box θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο, χωρίς να κινδυνεύει όμως με αποχώρηση. Ακόμα και αν το πιάτο του είναι το χειρότερο μεταξύ των διαγωνιζόμενων.

Πλεονέκτημα που αλλάζει όλο το παιχνίδι

Αυτό είναι ένα σημαντικό αβαντάζ έναντι των υπολοίπων, αφού χωρίς άγχος θα μπορεί να μαγειρέψει με ασφάλεια. Είναι όμως ένα πλεονέκτημα που δεν επηρεάζει τους συμπαίκτες του.

Αντίθετα αν οι κριτές θελήσουν να βάλουν λίγο ίντριγκα παραπάνω στον διαγωνισμό, μπορεί να το πάνε ένα βήμα παρακάτω. Τι εννοoύμε; Με την επιστροφή των παικτών να βρίσκεται προ των πυλών, ο Παύλος ίσως έχει την δυνατότητα να επιλέξει έναν παίκτη που θέλει να μπει εκ νέου στο MasterChef 5. Διαμορφώνοντας έτι ο ίδιος τη σύνθεση και τις ισορροπίες εντός του σπιτιού.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πολλές φορές οι κριτές ανεβάζουν λίγο παραπάνω τον πήχη των προσδοκιών και τελικά περιορίζουν τα πλεονεκτήματα σε επιλογές υλικών και χρόνου. Αυτό αν και μοιάζει μια πιθανότητα, θεωρούμε εντελώς απίθανο να το δούμε στην συγκεκριμένη φάση του διαγωνισμού. Το πλεονέκτημα που θα έχει ο Παύλος στο MasterChef 5 θα είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό. Η συνέχεια επί της οθόνης σας το βράδυ…

To τρέιλερ από το σημερινό επεισόδιο στο MasterChef 5, με το πλεονέκτημα που θα έχει ο Παύλος

Δείτε ακόμα:

MasterChef 5: Έρχεται το Silver Award σήμερα; Άναυδοι οι παίκτεςMasterChef 5: Δόξα, χρήμα ή αποχώρηση – Σκληρό πόκερΠαύλος Χάππιλος: Το κρυφό χαρτί του παίκτη στο MasterChef 5

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post MasterChef 5: Ποιο θα είναι το πλεονέκτημα του Παύλου Χάππιλου σήμερα; appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα