MasterChef 5: Η Μαρία μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Ιωάννη (Video)

14:54 21/4/2021 - Πηγή: Youfly

Μαρία και Ιωάννης απασχόλησαν έντονα το MasterChef 5, με την φημολογούμενη σχέση τους. Ή μήπως δεν είναι ακριβώς έτσι; Η ίδια μίλησε, επιτέλους, ανοιχτά για όσα συνέβησαν μεταξύ τους στον διαγωνισμό.

H Μαρία μαγείρεψε για τελευταία φορά χθες στον διαγωνισμό, αφού το πιάτο της δεν κατάφερε να υπερισχύσει συγκριτικά με αυτά του Παύλου και Αλέξανδρου. Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή ‘Στη φωλιά του Κου Κου’ και φυσικά μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την σχέση της με τον Ιωάννη.

Είχαν σχέση Μαρία και Ιωάννης στο MasterChef 5;

Η

Μαρία ξεκαθαρίζει την κατάσταση

Η νεαρή παίκτρια, η πιο μικρή του παιχνιδιού για την ακρίβεια, ήταν ξεκάθαρη. Ο Ιωάννης φλέρταρε στην αρχή του MasterChef 5 την Μαρία αλλά η σχέση τους παρέμεινε φιλική. Πιο αναλυτικά είπε: ”Ο Ιωάννης ξέρει πάρα πολύ καλά τι σχέση έχουμε. Η σχέση μας είναι φιλική. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που θα κρατήσουμε επαφές μετά το τέλος του παιχνιδιού.”

Μαρία: Με φλέρταρε αλλά όχι με λόγια

Για να συνεχίσει λέγοντας: ”Είμαστε πάρα πολύ αντίθετοι χαρακτήρες. Αλλά εγώ τον αποδέχομαι και με αποδέχεται και αυτός. Με φλέρταρε, αλλά ήταν ο τρόπος προσέγγισης. Όχι με λόγια. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι πως αυτό δημιουργήθηκε από ψέματα. Αν ήταν αλήθεια, εγώ δε θα είχα πρόβλημα να το πω.”

Βέβαια ο Ιωάννης δεν είμαστε σίγουροι ότι συμμερίζεται τις ίδιες απόψεις. Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του, χθες, όταν διαπίστωσε την αποχώρηση της Μαρίας. Πραγματικά δεν μιλιόταν, κάτι που δεν ήθελε να σχολιάσει παραπάνω η Μαρία, όταν ρωτήθηκε. Η συνέχεια θα δοθεί εκτός σπιτιού…

Δείτε ακόμα:

MasterChef 5: Η Σπυριδούλα «επιστρέφει» – Ένας τοίχος μια ιστορίαMasterChef 5: Γυρίζεται ο τελικός! Όλες οι λεπτομέρειες

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post MasterChef 5: Η Μαρία μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Ιωάννη (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα