MEGA Καλημέρα: Το τρέιλερ της νέας εκπομπής και η κίνηση ματ

14:06 21/8/2021 - Πηγή: Youfly

Η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον Κώστα Τσουρό, την Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον Θανάση Πάτρα, κάνει το επόμενο βήμα της και από το Σεπτέμβριο θα δίνει καθημερινά πρωινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του MEGA μέσα από την νέα

εκπομπή MEGA Καλημέρα, της οποίας το τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε!

Η νέα πολυαναμενόμενη εκπομπή μπαίνει ανταγωνιστικά στη νέα σεζόν με θέματα της επικαιρότητας, αποκλειστικές συνεντεύξεις, απόψεις, σχόλια και ενδιαφέρουσες στήλες.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής MEGA Καλημέρα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)

MEGA Kαλημέρα

Στην εκπομπή μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη θα βρίσκεται ο αγαπημένος του κοινού Κώστας Τσουρός ο οποίος με την πολυετή εμπειρία του στην τηλεόραση και τα δημοσιογραφικά γραφεία αλλά και την αμεσότητά του, θα σχολιάζει θέματα της επικαιρότητας.

Η ομάδα της εκπομπής περιλαμβάνει επίσης την Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον Θανάση Πάτρα. Δύο εξαίρετους συνεργάτες και φίλους της Ελεονώρας Μελέτη.

Ενθουσιασμός, κέφι για δουλειά και θετική ανατρεπτική ματιά είναι τα στοιχεία εκείνα που θα κάνουν την εκπομπή MEGA Kαλημέρα, την αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών του Μεγάλου καναλιού.

Δείτε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη: Οι πρώτες δηλώσεις για τη νέα της εκπομπήMEGA Καλημέρα: Το όνομα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post MEGA Καλημέρα: Το τρέιλερ της νέας εκπομπής και η κίνηση ματ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα