MEGA STAR: Αλλαγή ώρας μετάδοσης και καλεσμένος έκπληξη

15:57 17/6/2021 - Πηγή: Youfly

Αλλαγή ώρας για το MEGA STAR από το Σάββατο 19 Ιουνίου. Η μουσική εκπομπή αλλάζει ώρα μετάδοσης και δίνει νέο ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Από εδώ και στο εξής το MEGA STAR θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 16:00, στο MEGA.

Mega Star:
Αλλαγή ώρας και Κώστας Καραφώτης

Αυτό το Σάββατο, η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται τον Κώστα Καραφώτη σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ερμηνεύει unplugged μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες του. Και φυσικά, ο Αντώνης προκαλεί τον Κώστα σε ένα απολαυστικό challenge.

Ακόμα, στην ενότητα ΧΑΙ 5 μαθαίνουμε ποιοι καλλιτέχνες έχουν έρθει σε ρήξη με τους συνεργάτες τους. Ενημερωνόμαστε για τα κομμάτια που εμφανίζονται στις τάσεις του Youtube, για όσα ακούσαμε περισσότερο στο Spotify και για τα τραγούδια που είχαν τη μεγαλύτερη άνοδο, αυτή την εβδομάδα, στο Top 50. Ποιοι καλλιτέχνες ξεχώρισαν στο ελληνικό και ξένο Top 10; Τέλος, οι Marcus & Martinus, το teen δίδυμο που έχει ξεσηκώσει την Ευρώπη, μιλούν αποκλειστικά στο «MEGA STAR».

Δείτε ακόμα:

Όλο το πρόγραμμα του MEGA για την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο τίτλος της νέας του σειράς στο MEGA

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post MEGA STAR: Αλλαγή ώρας μετάδοσης και καλεσμένος έκπληξη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MEGA STAR, Αλλαγή,MEGA STAR, allagi