Love It: Πρόσωπο φωτιά στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου

10:41 9/8/2021 - Πηγή: Youfly

Από αλλού το περιμέναμε κι από αλλού ήρθε τελικά το πάνελ της Ιωάννας Μαλέσκου που μετά από πολύωρα δοκιμαστικά έκλεισε τελικά η ομάδα της. Σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να πέρασαν πολλοί από το πλευρό της, αλλά τελικά αυτός που θα βρεθεί δίπλα της στο Love It θα είναι ο Κώστας Μαρτάκης, οποίος μετά από πέντε χρόνια επιστρέφει σε πρωινή εκπομπή.

Ο Κώστας Μαρτάκης δέχθηκε διάφορες προτάσεις φέτος και από τον ΑΝΤ1 αλλά και από το OPEN καθώς είναι πολλές οι εκπομπές που θα βγουν

στον αέρα και λείπουν πρόσωπα. Tελικά η Γιώτα Σπανού, που έχει αναλάβει την ψυχαγωγία στον ΣΚΑΪ ήταν αυτή που κατάφερε να τον πείσει.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Κώστας Μαρτάκης να αναλάβει και στο δεύτερο μέρος της σεζόν παράλληλα με το “Love it” και θέση στην κριτική επιτροπή του “My style rocks”. Η τελευταία φορά που ο γνωστός τραγουδιστής έκανε πρωινό ήταν στα “Καλημερούδια” του MEGA στο πάνελ της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Mαζί με την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κώστα θα βρίσκεται από την περσινή σεζόν και η Μάρτζy Λαζάρου – καθώς είναι η μόνη που έμεινε – ενώ έκλεισε και η Σίσσυ Καλλίνη, η οποία θα μπαινοβγαίνει στο πλατό με θέματα και η οποία πέρσι ήταν στο “Πάμε Δανάη”. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές, θεωρείται βέβαιο ότι και ο Κώστας Μαρτάκης αλλά και η Σίσσυ θα ενταχθούν στο δυναμικό της εκπομπής φέτος.

Δείτε επίσης:

Όλα τα πρόσωπα στα πάνελ των εκπομπών τη νέα σεζόν 2021-2022Love It: Από το Πάμε Δανάη στην Ιωάννα Μαλέσκου

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Love It: Πρόσωπο φωτιά στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα