Last of Us: Αγαπημένοι ήρωες του Game of Thrones πρωταγωνιστούν

18:51 11/2/2021 - Πηγή: Youfly

Το πολυαναμενόμενο Last of Us βρίσκεται ήδη στα σκαριά και το HBO ανακοινώνει σιγά σιγά περισσότερα νέα στους θαυμαστές. Νέα που αφορούν τους πρωταγωνιστές και θα αφήσουν το κοινό έκπληκτο. Το HBO επεφύλασσε μία τεράστια έκπληξη στους λάτρεις του Last of Us, αφού είναι επίσημο πλέον ότι ο αγαπημένος Pedro

Pascal θα πρωταγωνιστεί στη σειρά.

Ο Pedro Pascal βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο αποκορύφωμα της καριέρας του με την τεράστια επιτυχία που σημειώνει το The Mandalorian, η σειρά Star Wars, στην οποία έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τον ηθοποιό είχαμε απολαύσει στον ρόλο του Oberyn Martell στο Game of Thrones.

Οι συντελεστές του Last of Us

Μάλιστα, ο Pedro Pascal δε θα είναι ο μόνος ηθοποιός από το Game of Thrones που θα δούμε στη σειρά Last of Us. Συγκεκριμένα, η ανερχόμενη Bella Ramsay που συγκλόνισε με το ρόλο της ως Lyanna Mormont.

Ο Craig Mazin, ο δημιουργός του θρυλικού Chernobyl, που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές, θα αναλάβει το σενάριο, ενώ εκτελεστικός παραγωγός θα είναι ο Neil Druckman, ο σεναριογράφος και ο creative director του ομώνυμου παιχνιδιού. Από την άλλη, ο Ρώσος δημιουργός Kantemir Balagov, ο δημιουργός πίσω από το δράμα Beanpole, θα σκηνοθετήσει τον πιλότο, δηλαδή το πρώτο επεισόδιο.

Το Last of Us, από την Sony και τον game developer Naughty Dog, δημιούργησε τεράστια αναστάτωση όταν κυκλοφόρησε το 2013 και κέρδισε πληθώρα βραβείων για το «καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς». Μάλιστα, πούλησε περισσότερα από 17 εκατομμύρια αντίγραφα στο PlayStation 3. Από τότε το παιχνίδι είναι πολύ δημοφιλής και όσο περνάει ο καιρός η δημοτικότητά του αυξάνεται.

Η υπόθεση της σειράς

Η ιστορία διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού και επικεντρώνεται στη σχέση μεταξύ του Joel, ενός λαθρέμπορου στο νέο κόσμο και την Ellie, μία έφηβη, που ίσως είναι το κλειδί για τη θεραπεία μιας θανατηφόρας πανδημίας. Ο Joel, ένας σκληροπυρηνικός επιζών, προσλαμβάνεται για να βγάλει λαθραία το 14χρονο κορίτσι από μία καταπιεστική ζώνη απομόνωσης. Αυτό που ξεκινάει ως μία μικροδουλειά, σύντομα μετατρέπεται σε ένα σκληρό, θλιβερό ταξίδι καθώς οι δυο τους διασχίζουν τις ΗΠΑ και αλληλοεξαρτώνται για την επιβίωσή τους.

Ο ρόλος του Pedro Pascal και της Bella Ramsey στο Last of Us

Ο Pedro Pascal, λοιπόν, στο Last of Us θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού θα υποδυθεί τον Joel. Παρομοίως, η μικρή αλλά τρανή Bella Ramsey θα ερμηνεύσει την Ellie, τη 14χρονη ορφανή έφηβη που δεν έχει γνωρίσει τίποτα άλλο παρά μόνο έναν καταστρεμμένο πλανήτη. Η Ellie προσπαθεί, λοιπόν, να ισορροπήσει το ένστικτο του θυμού της και την πρόκληση της αίσθησης του να ανήκει.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την αναμενόμενη σειρά Last of Us, αλλά και για τους πρωταγωνιστές Pedro Pascal και Bella Ramsey. Μείνετε συντονισμένοι.

Δείτε επίσης: 

The Mandalorian: Ήρωας της σειράς απολύεται λόγω πολιτικών σχολίωνGame of Thrones: Τι δήλωσε ο Martin για το Winds of Winter

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Last of Us: Αγαπημένοι ήρωες του Game of Thrones πρωταγωνιστούν appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα