La Casa de Papel: Ανακοινώθηκε το καστ της Κορεάτικης εκδοχής

16:12 7/4/2021 - Πηγή: Youfly

Το κορεάτικο La Casa de Papel είναι γεγονός. Το Netflix ανακοίνωσε το καστ της κορεάτικης εκδοχής La Casa de Papel, στο οποίο περιλαμβάνονται ήδη πολλά γνωστά ονόματα από την Κορέα. Ηθοποιοί που έχουμε αγαπήσει μέσα από γνωστές κορεάτικες σειρές και ταινίες του Netflix ή μη.

Η κορεάτικη εκδοχή διαδραματίζεται

στην χερσόνησο της Κορέας και οι δημιουργοί της σειράς θα ανανεώσουν την ιστορία και θα δώσουν έναν φρέσκο αέρα στη γνωστή πλοκή. Η σειρά θα αποτελείται από 12 επεισόδια και επικεντρώνεται στα μέλη μιας συμμορίας που προσλήφθηκαν από τον Προφερσόρ, τους ομήρους, αλλά και τις αστυνομικές μονάδες που προσπαθούν να σταματήσουν τη ληστεία!

Αναλυτικά το καστ του κορεάτικου La Casa de Papel

Στο καστ για το κορεάτικο La Casa de Papel συναντούμε τον Yoo Ji-tae ως Προφεσόρ που τον έχουμε απολαύσει στην ταινία Svaha: Ο εξαδάχτυλος και τα The Swindlers και Money, καθώς και την Kim Yunjin ως Seon Woojin, την Ινσπεκτόρα της υπόθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη της συμμορίας είναι οι εξής:

Yoo Ji-tae ως ΠροφεσόρPark Hae-soo ως BerlinJeon Jong-seo ως TokyoLee Won-jong ως MoscowKim Ji-hun ως DenverJan Yoon-ju ως NairobiPark Jung-woo ως RioKim Ji-hun ως HelsinkiLee Kyu-ho ως Oslo

Τα μέλη της αστυνομίας: 

Kim Yunjin ως Seon WoojinKim Sung-o ως Cha Moohyuk

Οι όμηροι: 

Park Myung-hoon ως Cho YoungminLee Joobeen ως Youn Misuin

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κορεάτικο La Casa de Papel πέρα από το καστ. Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε επίσης: 

La Casa de Papel: Το Netflix ετοιμάζει Κορεάτικη εκδοχήSky High – Netflix: Ληστής και πάλι ο Rio από το La Casa De Papel

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post La Casa de Papel: Ανακοινώθηκε το καστ της Κορεάτικης εκδοχής appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα