Just the 2 of Us: Το youfly βρέθηκε στο 6ο live show – Τι είδαμε

12:03 1/11/2021 - Πηγή: Youfly

Το youfly βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο 6o live show του Just the 2 of Us. Ακόμα ένα live που τα είχε όλα. Ανατρεπτικά ντουέτα, ατάκες φωτιά, την επιστροφή της λαμπερής Κατερίνας Στικούδη, την αποχώρηση της Σάσας Σταμάτη αλλά και το πρώτο «μηδέν» στην ιστορία του J2US που έδωσε η Μαρία Μπακοδήμου στην Μάρα Μεϊμαρίδη και τον Stan.

Τι είδαμε στο 6o live show του J2US

Το 6o

live show του J2US είναι γεγονός, και το youfly βρέθηκε εκεί για να σας μεταφέρει όλο το «καυτό» παρασκήνιο της βραδιάς. Με ανατολίτικη διάθεση ο Νίκος Κοκλώνης τραγουδώντας με το δικό του μοναδικό τρόπο καλωσόρισε το κοινό και τους τηλεθεατές του μουσικού show υπόσχοντας του μια αξέχαστη βραδιά. Στην συνέχεια ο ίδιος καλωσόρισε στο πλατό την εκθαμβωτική Κατερίνα Στικούδη η οποία επέστρεψε στην θέση της στο backstage, 10 ημέρες μετά την γέννηση του γιού της.

Η φανερά ευδιάθετη κριτική επιτροπή η οποία απαρτίζεται από τους Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και  Σταμάτη Φασουλή έδωσαν περισσότερο νόημα στην βραδιά αφού τα σχόλια τους, στις εμφανίσεις των ζευγαριών έγιναν για ακόμα μια φορά θέμα συζήτησης αφού σε μερικούς άρεσαν και σε άλλους όχι και τόσο πολύ.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι που έδωσαν το παρόν

Εκτός από το διαγωνιστικό κομμάτι που τα ζευγάρια έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό, εντυπωσιάζοντας, όχι όλα, αλλά τα περισσότερα την κριτική επιτροπή, η βραδιά είχε και μια πλειάδα καλεσμένων που ξεσήκωσαν το κοινό που βρισκόταν εκεί αλλά και τους τηλεθεατές από το σπίτι.

Η καθηλωτική σε φωνή, εμφάνιση, μπρίο και σαρκασμό Νίνα Μαζάνη η οποία έδωσε άλλη νότα με τις ερμηνείες αλλά και το χιούμορ της, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές του show. Επιπλέον τον ένα και μοναδικό Τριαντάφυλλο, ο οποίος επέστρεψε στο πλατό του J2US μετά από την περσινή του συμμετοχή σε μία εμφάνιση που ξεσήκωσε τηλεθεατές αλλά και το κοινό που βρισκόταν εκεί.

Όσο αναφορά τους λαμπερούς καλεσμένους της βραδιάς, φινάλε έκανε ένας μεγάλος Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής, ο Αντύπας, που κυριολεκτικά έκανε ολόκληρο το στούντιο να σηκωθεί όρθιο και να διασκεδάσει με τις τεράστιες επιτυχίες του!

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελείωσαν με την εμφάνιση του Αντύπα, αφού λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Νίκος Κοκλώνης επιφύλασσε μία έκπληξη για τον Τζέημς Καφετζή φωνάζοντάς τον να σβήσει τούρτα για τα γενέθλιά του πάνω στη σκηνή!

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Πολλές είναι οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο επεισόδιο του Σαββάτου με αποκορύφωμα φυσικά την δυάδα φωτιά του show που δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Λιόλιου και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου οι οποίες τραγούδησαν Αλίκη Βουγιουκλάκη και μάγεψαν κοινό και επιτροπή με αποτέλεσμα να πάρουν τέσσερα δεκάρια.

Ρεσιτάλ ερμηνείας έδωσαν στο κοινό για ακόμα μια φορά η Σούπερ Κική με τον Γιώργο Βελισσάρη τραγουδώντας Ρίτα Σακελλαρίου, ενώ μια μαγική εμφάνιση μας χάρισαν για ακόμα μια φορά η Ελένη Δήμου με τον Μαρίνο Κόνσολο.

Τους κριτές αλλά και τους τηλεθεατές αναστάτωσε για ακόμα μια φορά η λαμπερή Ιωάννα Τούνη φορώντας μια ολόσωμη φόρμα που πραγματικά μάγεψε τους πάντες τραγουδώντας Ελένη Φουρέιρα, ξεσηκώνοντας το κοινό με το «αεράκι» της. Όσο αναφορά τώρα το έτερο ήμισυ της Ιωάννας Τούνη, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε αυτό το live ικανοποίησε αρκετά τους κριτές αλλά και την coach του Κέλλυ Κελεκίδου τραγουδώντας το Έλα μου του Σάκη Ρουβά.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Χάρης Βαρθακούρης μας έκαναν να χορέψουμε στους ρυθμούς της Άννας Βίσση ενώ μια θεατρική εμφάνιση χάρισαν στο κοινό ο Νίκος Μπάρκουλης και η Εβελίνα Νικόλιζα. Από την άλλη ο εορτάζων Τζέημς Καφετζής και η Ειρήνη Παπαδοπούλου μας ξεσήκωσαν με το Seniorita και η Πηγή Δεβετζή με τον Θάνο Πετρέλη μας τραγούδησαν μέχρι το τέλος του κόσμου.

Ο βαθμός που «πόνεσε» και η αποχώρηση

Για το τέλος άφησα την πιο πολυσυζητημένη εμφάνιση της βραδιάς που δεν ήταν άλλη από αυτή του Stan και της Μάρας Μεϊμαρίδη. Το ανατρεπτικό δίδυμο ερμήνευσε ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια της Δέσποινας Βανδή, διχάζοντας την επιτροπή. Τα σχόλια δεν ήταν και τόσο θερμά για το ζευγάρι αυτό το Σάββατο με αποτέλεσμα στην βαθμολογία να βρίσκονται τελευταίοι καθώς το «μηδέν» της Μαρίας Μπακοδήμου τους στοίχησε στην συνολική κατάταξη. Παρόλα αυτά, το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Σάσα Σταμάτη με τον Θέμη Αδαμαντίδη οι οποίοι ερμήνευσαν το Κόκκινο Φουστάνι.

Αυτά είναι τα highlights που ξεχώρισαν κατά την διάρκεια του 6ου live show του J2US, το οποίο ανανεώνει το ραντεβού του για το ερχόμενο Σάββατο στις 20:00 και υπόσχεται έντονα συναισθήματα, αξεπέραστη λάμψη και μοναδικές εκπλήξεις, που θα «χαράξουν» ανεπανάληπτες τηλεοπτικές στιγμές!

Δείτε επίσης:

Just the 2 of Us: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε χθες 30/10 – Ποιος πήρε 0Just The 2 Of Us: Έξαλλοι οι τηλεθεατές με το μηδέν στην Μεϊμαρίδη

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Just the 2 of Us: Το youfly βρέθηκε στο 6ο live show – Τι είδαμε appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Just,