GNTM 4: Ο Αιμιλιανός «βούρτσισε» τα δόντια του και πέρασε

21:41 14/9/2021 - Πηγή: Youfly

Η τρίτη μέρα των auditions του GNTM 4 ξεκίνησε και ο Αιμιλιανός είναι το πρώτο μοντέλο που πέρασε κι έκλεψε τις εντυπώσεις! Ο 20χρονος Αιμιλιανός μπήκε γεμάτος αυτοπεποίθηση στο πλατό κι έκανε πασαρέλα με άνεση μπροστά στους κριτές.

Γρήγορα κέρδισε το ενδιαφέρον των κριτών, ενώ η Ζενεβιέβ τον έβαλε γρήγορα στα βαθιά βάζοντάς του να κάνει δοκιμασίες. Όλα ξεκίνησαν όταν οι κριτές τον ρώτησαν αν γνώρισε την Άννα Μαρία κι εκείνος τους απάντησε ότι είχαν μία έντονη γνωριμία. Αφού η Άννα Μαρία, ούσα savage, τον έβαλε κατευθείαν να

κάνει μιμήσεις φωτογραφιών με αποκορύφωμα τη φωτογραφία της Λία από το GNTM 3 με τα σκυλιά.

Τότε η Ζενεβιέβ του είπε ότι σε πολλές audition μπορεί να τον βάλουν μπροστά από ένα green screen και να κάνει κινήσεις καθημερινές που δεν υπάρχουν.

Έτσι, η art director του έδωσε για παράδειγμα το βούρτσισμα των δοντιών και του είπε να το κάνει. Λίγο… ιδιαίτερο για τον τηλεθεατή και κάπως αστείο. Παρόλα αυτά, ο Αιμιλιανός εντυπωσίασε με τις πόζες και την όρεξή του παίρνοντας το εισιτήριο για το bootcamp του GNTM 4.

Δείτε επίσης: 

GNTM 4: Το μοντέλο που κέρδισε την Wildcard της ΖενεβιέβGNTM 4: Τα μοντέλα γλεντάνε τους κριτές (Video)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post GNTM 4: Ο Αιμιλιανός «βούρτσισε» τα δόντια του και πέρασε appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα