GNTM 3: Τα μοντέλα με την καλύτερη φωτογραφία μέχρι στιγμής

15:53 4/11/2020 - Πηγή: Youfly

Φτάσαμε αισίως στην τελική 10αδα του GNTM 3 και σας παρουσιάζουμε αναλυτικά ποια μοντέλα έχουν πάρει μέχρι στιγμής την καλύτερη φωτογραφία και κατ’ επέκταση τη δουλειά.

Φωτογράφιση με αλεξίπτωτα: Μαριαγάπη

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες 3/11 το βράδυ στο Star, η Μαριαγάπη ήταν εκείνο το μοντέλο που κατάφερε να πάρει την καλύτερη φωτογραφία. Μάλιστα, η Μαριαγάπη είναι η πρώτη γυναίκα που πήρε τη δουλειά στο GNTM 3, καθώς μέχρι στιγμής – όπως θα δούμε και παρακάτω – οι άντρες είχαν το μονοπώλειο στις καλύτερες φωτογραφίες. Ενθουσιασμένοι από την άλλη ήταν οι κριτές με τη Μαριαγάπη, με το Σκουλό να τη χαρακτηρίζει «μοντελάρα». «To die for είναι η εικόνα σου, την ηττοπάθεια βγάλ’ την από το μυαλό σου», της είπε η Καγιά.

Catwalk: Καλύτερη φωτογραφία ο Ανδρέας

Ο Ανδρέας ήδη από την αρχή του ριάλιτι μόδας έχει αποδείξει πόσο καλό μοντέλο είναι και πώς μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε δοκιμασία. Έτσι στο επεισόδιο με guest stars την Αθηνά Οικονομάκου και την Μαίρη Συνατσάκη, τα μοντέλα κλήθηκαν να κάνουν ένα catwalk και στο τέλος να ποζάρουν στον φωτογράφο. Οι δύο καλύτερες φωτογραφίες κατόπιν απόφασης της επιτροπής, ήταν του Ανδρέα και του Δημοσθένη. “Δικαιωματικά” όμως όπως είπε η Καγιά τη δουλειά την παίρνει ο Ανδρέας.

GNTM 3 – Υποβρύχια φωτογράφιση: Το μοντέλο Αιμιλιάνο

Ο Αιμιλιάνο έχει αποδείξει την αξία του ως μοντέλο, καθώς είναι από τα μοντέλα που έχουν πάρει την καλύτερη φωτογραφία πάνω από 1 φορά. Στην υποβρύχια φωτογράφηση στις 27/10, ο Αιμιλιάνο κατάφερε να εκπλήξει κοινό, κριτές, αλλά και τον φωτογράφο καθώς στο πλατό δεν έφτασε μία λήψη, αλλά τέσσερις. Έτσι, οι κριτές ομόφωνα του υποστήριξαν ότι εκείνος παίρνει τη δουλειά. Την τριάδα, όμως, των καλύτερων φωτογραφιών από την “ετυμηγορία” των κριτών συμπλήρωσαν η Λία και ο Ανδρέας.

GNTM 3 – Φωτογράφιση σε καταρράκτη: Δημοσθένης

Το outsider του GNTM 3 που δεν είχε καμία σχέση με το modeling πριν μπει στο ριάλιτι, ο Δημοσθένης – ή γνωστός ως γύπας – έχει κλέψει τις εντυπώσεις κι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των κριτών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Δημοσθένης, παρά το disavantage του ενός κλικ, να πάρει τη δουλειά στη φωτογράφιση με τον υδάτινο λευκό καταρράκτη στο επεισόδιο της προηγούμενης Δευτέρας 26/10. Η Βίκυ Καγιά αφού υπέδειξε τις δύο καλύτερες προσπάθειες από τη φωτογράφιση, αυτή του Δημοσθένη και του Αιμιλιάνο, ανακοίνωσε ότι αυτός που πήρε τη δουλειά ήταν ο Δημοσθένης.

Φωτογράφιση στο Λούνα Παρκ: Καλύτερη φωτογραφία ο Ηρακλής

Το μοντέλο που έχει κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού και των κριτών με την εξωτική ομορφιά του ήταν εκείνος που κατάφερε να πάρει την δουλειά στη fun, off balance φωτογράφιση στο Allou Fun Park. Ο Ηρακλής, που δυστυχώς αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο 3/11, αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής παίρνοντας την καλύτερη φωτογραφία στο πλατό της 20ης Οκτωβρίου.“Έχεις πάρει την καμπάνια. Σαν να είσαι αληθινό πουλί”, είπαν οι κριτές στον Ηρακλή.

Φωτογράφιση με τα αυτοκίνητα Vintage: Τα μοντέλα Αιμιλιάνο & Δημοσθένης

Για ακόμη μία φορά συνταντούμε τα μοντέλα φαινόμενο σε ένα εκρηκτικό δίδυμο. Ο Αιμιλιάνο και ο Δημοσθένης παρά τις αντιπαλότητές του μέσα στο σπίτι κατάφεραν να δείξουν έναν επαγγελματισμό με αποτέλεσμα η συνεργασία τους να ανταμειφθεί. Τα μοντέλα πήραν την καλύτερη φωτογραφία στην φωτογράφιση με τα vintage αυτοκίνητα την Δευτέρα στις 19/10. Το κόνσεπτ που τους έδωσε ο Ανδρέας ο οποίος είχε το avantage ήταν το τρακάρισμα με το αυτοκίνητο. Τα δύο μοντέλα μπήκαν κατευθείαν στο κόνσεπτ και από την πρώτη στιγμή είχαν κλικ. Την έκπληξη προκάλεσε περισσότερο ο Αιμιλιάνο, ο οποίος εντυπωσίασε τους κριτές, αλλά και τους συμπαίκτες του, με τον τρόπο που τσαλακώθηκε.

Φωτογράφιση με ζωύφια: Την καλύτερη φωτογραφία ο Ανδρέας

Ο Ανδρέας για ακόμη μία φορά καταφέρνει να πάρει την καλύτερη φωτογράφιση στο πιο συγκλονιστικό κόνσεπτ που έχουμε δει ως τώρα. Το μοντέλο κατάφερε να αναδείξει την υπεροψία ενός βασιλιά με παρτενέρ τεράστιες κατσαρίδες στο πρόσωπό του. Η φωτογραφία του ήταν συγκλονιστική με αποτέλεσμα να κατακτήσει την πολυπόθητη λήψη. Μαζί με τον Ανδρέα, “υποψήφιος” για την καλύτερη φωτογραφία ήταν ο Τσεντολίνι, αλλά τελικά το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

GNTM 3 – Εναλλακτικοί Γάμοι: Ηρακλής & Παναγιώτης Α.

Η φωτογράφιση με τους Εναλλακτικούς Γάμους ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίσεις που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο ριάλιτι μόδας. Ο Έντουαρτ, τότε κερδίζοντας την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο κόνσεπτ, χώρισε τα ζευγάρια. Πανικός δημιουργήθηκε, λοιπόν, η επιλογή του να ορίσει ως ζευγάρι τον τυροκόμο Παναγιώτη Αντωνόπουλο με τον Ηρακλή σε boho style γάμο. Ο Καράβας αρχικά μίλησε για κίνηση-ματ, αλλά κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης αποδείχθηκε ότι τα δύο μοντέλα συνεργάστηκαν άψογα κι έτσι πήραν τη δουλειά.

Beach Fighters: Καλύτερη φωτογραφία ο Έντουαρτ

Ο Έντουαρτ κατάφερε να εξασφαλίσει την καλύτερη φωτογραφία στο κόνσεπτ με τους πολεμιστές στην παραλία. Ένα από τα πιο ιδιαίτερα κόνσεπτ που έχουν περάσει από το GNTM 3. Παρόλα αυτά, τρεις ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν. Ο Δημοσθένης, ο Ανδρέας και ο Έντουαρντ πήραν τα καλύτερα σχόλια από τους τέσσερις κριτές, ωστόσο ο Έντουαρντ ήταν εκείνος που πήρε τη δουλειά.

Γυμνή φωτογράφιση: Αιμιλιάνο

Η γυμνή φωτογράφιση ήταν η πρώτη φωτογράφιση μετά την είσοδο των παιχτών στο ριάλιτι μόδας. Τα μοντέλα ήδη από την αρχή ήρθαν αντιμέτωπα με τις μεγαλύτερες ανασφάλειές του καθώς έπρεπε να ποζάρουν γυμνοί μπροστά στον φωτογράφο. Την πρώτη καλύτερη φωτογραφία στο παιχνίδι πήρε ο Αιμιλιάνο, ο οποίος απόλαυσε την φωτογράφιση και ανέδειξε από την πρώτη στιγμή τον επαγγελματισμό του.

Σε έναν απολογισμό ως τώρα, παρατηρούμε ότι ο Αιμιλιάνο είναι από τα μοντέλα που έχει κερδίσει τι περισσότερες φορές ως τώρα την καλύτερη φωτογραφία, καθώς έχει πάρει τη δουλειά 3 φορές. Ακολουθούν μετά τα μοντέλα Ανδρέας, Δημοσθένης και Ηρακλής, που έχουν πάρει τη δουλειά 2 φορές ο καθένας, και τέλος ο Παναγιώτης, ο Έντουαρτ και η Μαριαγάπη από 1 φορά.

Αυτά είναι λοιπόν τα μοντέλα με την καλύτερη φωτογραφία μέχρι στιγμής στο GNTM 3 και ανυπομονούμε να δούμε τη συνέχεια, καθώς και ποιοι θα καταφέρουν να πάρουν την καλύτερη φωτογραφία στις επόμενες -απαιτητικές- δοκιμασίες του GNTM 3.

Δείτε επίσης γιατί οι άνδρες αποδίδουν καλύτερα στο GNTM 3.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post GNTM 3: Τα μοντέλα με την καλύτερη φωτογραφία μέχρι στιγμής appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα