GNTM 3: Αποχώρησε ο Πέτσας – Ο Ανδρέας η καλύτερη φωτογραφία

01:05 13/10/2020 - Πηγή: Youfly

Μετά από τρεις αποχωρήσεις κοριτσιών, το GNTM 3 έθεσε εκτός το πρώτο αγόρι, αφού αποχώρησε ο Παναγιώτης Πέτσας, ενώ τη καλύτερη φωτογραφία πήρε ο Ανδρέας.

“Είναι καρναβάλι, πολύ γκομενικό, το παίζεις, βγαίνεις πολύ λάγνος, άσχετο εντελώς”. Με αυτά τα λόγια οι κριτές σχολίασαν την εικόνα του Παναγιώτη Πέτσα. Εξίσου κακή επίδοση είχαν οι Σήφης, Αιμιλιάνο και Έντουαρντ με τους τρεις να την… γλιτώνουν στο τέλος.

Αντίθετα με χαμόγελα στα χείλη από το

χθεσινό επεισόδιο έφυγαν ο Ανδρέας και ο το Golden pass, ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι.

Τη δουλειά όμως όπως είπε η Βίκυ Καγιά την πήρε τελικά στις λεπτομέρειες ο Ανδρέας. Τρίτη στη σειρά με την καλύτερη λήψη βγήκε η Λία, ακολούθησε η Παρασκευή, ενώ την πεντάδα συμπλήρωσε ο Δημοσθένης.

Τα σχόλια των κριτών – Κόντρα για εικόνες Τσεντολίνι – Ανδρέα στο GNTM 3

Στον Έντουαρντ η Καγιά είπε ότι «δεν πέτυχε το κόνσεπτ», ενώ συμβούλευσε την Παρασκευή να βάλει τα τακούνια της και να περπατάει όλη μέρα στο σπίτι. Ο Σκουλός για τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο είπε ότι χωρίς τα σκουλήκια, τη φωτογραφία του θα την έβλεπες σε σάιτ γνωριμιών. Η Ζενεβιέβ από την πλευρά της επαίνεσε το Δημοσθένη ότι παρότι δεν είναι μοντέλο κάνει άριστα τη δουλειά του, ενώ στον Εμιλιάνο του πρότειναν ν’ αλλάξει το ύφος του.

“Κερνάς φαρμάκι τους υπόλοιπους”, είπε ο Σκουλός στην Τσεντολίνι, ο Μπράτης του έδωσε συγχαρητήρια γιατί έβγαλε την καλύτερη εικόνα μέχρι τώρα. Η Βίκυ από την πλευρά της συμπλήρωσε: “Τα σέβη μου Πρίγκιπα”. Ενθουσιασμένη όμως ήταν η Καγιά και με τον Ανδρέα: “Είναι η πιο ωραία φωτογραφία μέχρι τώρα. Είσαι ο βασιλιάς μου και σε προσκυνώ”, σημείωσε η Καγιά, με το Σκουλό να της απαντά ότι του golden pass, Κωνσταντίνου Τσεντολίνι είναι πολύ καλύτερη.

Εκτός ελέγχου οι σχέσεις Δημοσθένη – Παναγιώτη στο GNTM 3

Η κατάσταση ξέφυγε ανάμεσα στον Δημοσθένη και τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο. Αφορμή ήταν τα όσα ειπώθηκαν backstage από τον Παναγιώτη για το Δημοσθένη. «Ξεφορτώσου με τώρα», τον πλησίασε και του είπε ο Δημοσθένης, ενώ ο Παναγιώτης του απάντησε με έντονο ύφος λέγοντας: «Θα λέω την άποψη μου όποτε θέλω, αν δεν έχεις σεβασμό δεν σου ευθύνεται κανένας». Στη συνέχεια ο Δημοσθένης επανήλθε:  «Ατακάρα, χώμα έγινα. Μην ξανασχοληθείς με τις ηθικές μου αρχές», είπε μπροστά στην κάμερα.

Το θέμα της φωτογράφισης

“Νυχτερίδες και αράχνες γλυκιά μου” σιγοτραγούδησε ο φωτογράφος, Δημήτρης Σκουλός  και όντως το σκηνικό κάτι τέτοιο θύμιζε στη δοκιμασία φωτογράφισης. Οι επιλογές ήταν τρεις για τους διαγωνιζόμενους, προνύμφες, σκουλήκια δηλαδή, κατσαρίδες και σαλιγκάρια. Αρχικά τα παιδιά αηδίασαν, ωστόσο στην πορεία όλα έδειξαν να διεκπεραιώνουν τη δοκιμασία της φωτογράφισης. Να σημειωθεί ότι την επιλογή ζωυφίων ανά μοντέλο έκαναν ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος και ο Ηρακλής, νικητές της προηγούμενης δοκιμασίας.

Έξαλλη η Ζενεβιέβ

«Κορίτσια τι φάση; Ξυπνήστε!», είπε εν εξάλλω η art director του GNTM3 απευθυνόμενη στα κορίτσια που έδειχναν να μην υπακούν στις υποδείξεις: «Είστε ανταγωνιστές ή όχι; Κέρδισε μάσκα ομορφιάς και μάλιστα ο Τζουμάνης;  Είναι η πρώτη χρονιά που έχω το πιο ωραίο υλικό σε πρόσωπο και σώμα στα κορίτσια και τα αγόρια πάνε καλύτερα από εσάς» τόνισε απευθυνόμενη στις καλλονές του παιχνιδιού.

Σκουλός κατά Καράβα και στη μέση η Ίριδα…

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε όταν στο σετ εμφανίστηκε η Ίριδα. Ο Δημήτρης Σκουλός τη ρώτησε αν θα τα καταφέρει με την Ίριδα να του απαντάει: «Έχετε ότι θέλετε, δεν με ενδιαφέρει. Δεν θέλω να επηρεαστώ απ’ αυτήν την κουβέντα. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Δεν το λέω προσβλητικά γιατί με κοιτάτε κάπως».

Εκείνος εκνευρίστηκε με το ύφος της και της απάντησε: «Εγώ δεν θα ανακατευτώ, δεν θα σε βοηθήσω, θα σ’ αφήσω να το κάνεις. Ξέρεις πως ακούστηκε; Λέγετε ότι θέλετε, εγώ θα κάνω αυτό που θέλω». Τη στιγμή εκείνη παρενέβη ο Γιώργος Καράβας υπερασπιζόμενος την Ίριδα λέγοντας ότι έχει υπερένταση της στιγμής. Ο Σκουλός όμως μη κρύβοντας το θυμό του για τη συμπεριφορά της κοπέλας στράφηκε προς τον Καράβα και τον ρώτησε: «Είσαι Coach γενικά στις πόζες ή γενικά στη συμπεριφορά και στις φωτογραφίσεις;». Εκείνος του εξήγησε ότι είναι εκεί για να βοηθήσει τα παιδιά σε ότι χρειάζονται. Ο Σκουλός επανήλθε προτείνοντάς του το εξής: «Την άλλη φορά  να γίνεται καλύτερο coaching δεν το λέω σε σένα αλλά στο πως θα μιλάνε τα παιδιά».

Κόντρες και υπονοούμενα στη βίλα του GNTM 3

Μπαρούτι “μυρίζει” η ατμόσφαιρα στη βίλα του GNTM3. Εύστοχη ήταν η παρατήρηση της Ρασέλ: «Όπου και να πατήσεις μια βόμβα θα σκάσει».

Ο αγρότης κατηγορεί το Δημοσθένη ότι είναι διπρόσωπος:

«Δεν τιμάει τα παντελόνια που φοράει, παίζει θέατρο, έχει στρατηγική», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης και ενώ στο σετ ήταν ο Δημοσθένης, ο Παναγιώτης αφού είπε στόχος του είναι να φύγει ο Δημοσθένης δήλωσε τα εξής: «Αν φύγω εγώ πρώτος από το Δημοσθένη, θα γελάω».

Και ο Σήφης όμως τα έβαλε με το Δημοσθένη χαρακτηρίζοντάς τον «influencer του χωριού», επειδή επικράτησε της δοκιμασίας με το βιντεάκι.

Ωστόσο ο «γύπας» συνομιλώντας με το Γιώργο Καράβα, ο οποίος δεν τον είδε πολύ ενθουσιασμένο με τη νίκη του, τού εξήγησε ότι αισθάνεται λίγο φάουλ γι’ αυτό.

Ο Καράβας του ζήτησε το λόγο

Ο Δημοσθένης αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Ξένιας και στο γεγονός ότι αν και είχε πει ότι θ’ αποχωρήσει εκείνος, αν η φωτογραφία τους ως ζευγάρι δεν είναι καλή. Τελικά δεν τήρησε το λόγο του και αυτό είναι κάτι που τον στενοχώρησε.

Από την άλλη ο Δημοσθένης τα έχει με τον Ανδρέα, με τον οποίο δεν θέλει επαφές καθώς δεν είναι όπως λέει «του τύπου του». Τη ίδια στιγμή και η Ρασέλ αναφερόμενη στον Ανδρέα στο πλαίσιο της συνέντευξης στα backstage έσπευσε να τοποθετηθεί με τα εξής λόγια: «Χαλάρωσε ρε μάγκα, πόσα κιλά τα έχεις».

Τα εύσημα στο Δημοσθένη από την youtuber!

Σημειωτέον στο πρώτο μέρος του χθεσινού GNTM3 η προσκεκλημένη και youtuber, Μάρα Σαμαρτζή μίλησε στα μοντέλα για το πώς πρέπει να προωθούν ένα προϊόν στα social media. Τους προκάλεσε μάλιστα να γυρίσουν ένα σποτάκι 15 δευτερολέπτων. Καλύτερος σε αυτό αναδείχθηκε ο Δημοσθένης. Το έπαθλό του ήταν μια βραδιά με κοκτέιλ με τα φιλαράκια του, Ρασέλ και Έντουαρντ δίπλα στην πισίνα. Η Ρασέλ πάντως χαριτολογώντας σχολίασε ότι «ένα ποτάκι θα το έπινε και τον Τζορτζ (υπονοώντας τον Καράβα) στο ποτήρι μπορώ να τον έχω;», ευχήθηκε στη συνέχεια.

Αποχώρησε λοιπόν ο Παναγιώτης Πέτσας από το GNTM 3, ενώ μετά τη καλύτερη φωτογραφία, ο Ανδρέας θα μοιράσει τους ρόλους στην επόμενη δοκιμασία.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post GNTM 3: Αποχώρησε ο Πέτσας – Ο Ανδρέας η καλύτερη φωτογραφία appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
GNTM 3, Αποχώρησε, Πέτσας –, Ανδρέας,GNTM 3, apochorise, petsas –, andreas