GNTM 3: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχωρεί σήμερα 8/12

09:25 8/12/2020 - Πηγή: Youfly

Ένα κορίτσι που επανειλημμένως έχει βρεθεί bottom, όπως λένε και οι συμπαίκτες της, είναι το μοντέλο αυτό που αποχωρεί σήμερα 8/12 από το GNTM 3.

Η Μαριαγάπη, που στα τελευταία πλατώ είναι σχεδόν πάντα παρούσα στη τριάδα προς αποχώρηση, δεν καταφέρνει να ξεπεράσει τον κακό της εαυτό και είναι το μοντέλο που αποχωρεί τελικά από το ριάλιτι μόδας του GNTM 3, σήμερα 8/12, αφήνοντας πίσω της πέντε ακόμα «μονομάχους».

Ποια είναι η Μαριάγαπη του GNTM 3 που αποχωρεί σήμερα 8/12

H Μαριαγάπη είναι η νεότερη ένοικος στη βίλα του GNTM 3. Η 19χρονη με 1.77 ύψος σπουδάζει fashion styling, ενώ η μητέρα της ήταν μοντέλο στη δεκαετία του ’90. Ασχολείται με το modelling εδώ και τέσσερα χρόνια. «Μου θυμίζεις εμένα όταν ήμουν μικρή. Είναι σα να βλέπω εμένα σε μικρό. Συγχαρητήρια και στους γονείς σου που θα σε καμαρώνουν» της είχε πει στην οντισιόν η Βίκυ Καγιά.

Έχει περπατήσει σε πασαρέλες για τους Anna Molinari, Follie Follie, Αφροδίτη Χερά και έχει κάνει και κάποιες επαγγελματικές φωτογραφίσεις. Στον ελεύθερο χρόνο της γράφει στίχους παίζοντας μουσική με το γιουκαλίλι της, ασχολείται με τη φωτογραφία και το μοντάζ.

Η πορεία της στο παιχνίδι είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα. Στα τελευταία τρία επεισόδια είναι στους τρεις προτεινόμενους προς αποχώρηση, ενώ μόλις μία φορά κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία, στη δοκιμασία με το αλεξίπτωτο και άλλη μια είδε τη φωτογραφία της στις καλύτερες της δοκιμασίας.

GNTM 3: Ποιο μοντέλο αντιπαθούσε τη Μαριαγάπη

Με τους συμπαίκτες και ειδικά με τον Έντουαρντ δεν τα πάει πολύ καλά: “Η Μαριαγάπη είναι αδύναμη προσωπικότητα, μέτρια παίκτρια, κάνει ότι μπορεί το κοριτσάκι να βγει στην επιφάνεια”, είχε σχολιάσει το ξανθό μοντέλο για τη Μαριαγάπη.

Γερό ταρακούνημα γι’ αυτήν ήταν όταν στην καταδίωξη με ληστές μαζί με τη Λία, δεν έβγαλαν φωτογραφικά το αποτέλεσμα που ήθελαν οι κριτές. Οι κριτές στη συνέχεια την ταρακούνησαν. «Μαριαγάπη περπατάς υποτονικά, σαν να έχεις μπει σε κάτω ρόλο» σημείωσε φανερά εκνευρισμένη η Βίκυ Καγιά, ενώ η Ζενεβιέβ της τόνισε ότι είναι «αλλού γι’ αλλού». Αντιθέτως στην υποβρύχια φωτογράφιση η Καγιά χαρακτήρισε την εικόνα της “συγκλό”. Ενθουσιασμένοι από την άλλη ήταν οι κριτές στο σετ με το αλεξίπτωτο, όπου πήρε την καλύτερη φωτογραφία. Ο Σκουλό τη χαρακτήρισε «μοντελάρα», ενώ η Βίκυ Καγιά είπε: «To die for είναι η εικόνα σου, την ηττοπάθεια βγάλ’ την από το μυαλό σου».

Love is in the air για Μαριαγάπη και Αιμιλιάνο

Η Μαριαγάπη βέβαια δεν έκρυψε μέσα στο παιχνίδι και την αδυναμία της σ’ένα παίκτη, τον Αιμιλιάνο. Στα τελευταία επεισόδια οι δύο νέοι είναι μαζί και δείχνουν να απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Μένει να δούμε εάν η αποχώρηση της Μαριαγάπης θ’ αναστατώσει τον Αιμιλιάνο, ο οποίος είχε πει ότι πέρα από τη Μαριαγάπη δεν ξεχωρίζει κανέναν άλλο μέσα στο παιχνίδι.

Το Τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του GNTM 3:

Δείτε επίσης: 

GNTM 3: Το μοντέλο που αποχώρησε χθες 7/12 – Όλα όσα είδαμεGNTM 3: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχωρεί σήμερα 7/12GNTM 3: Πώς σχολίασε το Twitter τη φωτογράφιση Mad Max 7/12

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post GNTM 3: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχωρεί σήμερα 8/12 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Youfly
GNTM 3, Αυτό, 812,GNTM 3, afto, 812