GNTM 3 Makeover: Τα μοντέλα πριν και μετά

00:16 14/10/2020 - Πηγή: Youfly

Το Makeover είναι γεγονός στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 και το youfly.com σας παρουσιάζει το πριν και το μετά των μοντέλων.

Οι 16 παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με μεγάλες αλλαγές, οι οποίες εξέπληξαν τόσο τους ίδιους, όσο και τους τηλεθεατές που το παρακολούθησαν. Η παραγωγή επέλεξε για κάθε παίκτη ξεχωριστά δύο διαφορετικά look.

Πριν την ανακοίνωση του Makeover, η Ζενεβιέβ και ο Γιώργος Καράβας επισκέφτηκαν το σπίτι του GNTM 3 για μια δοκιμασία επιβράβευσης. Με έμπνευση από τις ταινίες Risky Business και Striptease, τα μοντέλα κλήθηκαν να μεταμορφωθούν σε νέους Tom Cruise και Demy Moore αντίστοιχα. Στόχος ήταν να δείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες, με το νικητή να έχει δυνατό πλεονέκτημα.

Αμέσως μετά, ακολούθησε η πολύ-αναμενόμενη αλλαγή των παικτών, που αναστάτωσε το σπίτι του GNTM 3.

Δείτε εδώ την στιγμή που όλοι περιμέναμε:

Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τη διαδικασία της αλλαγής, καθώς και το πώς ήταν τα μοντέλα πριν και μετά το makeover.

GNTM 3 Makeover: Τα κορίτσια πριν και μετά

Ειρήνη

Η 18χρονη Ειρήνη δεν αντιμετώπισε ευδιάθετα τη διαδικασία του Makeover. Μόλις ανακοινώθηκε από την παραγωγή του GNTM 3 ότι θα χάσει το μακρύ καρέ και καστανοκόκκινο μαλλί της, ξέσπασε σε λυγμούς. Κατά τη διάρκεια της αλλαγής, το μοντέλο λύγισε, καθώς η κάμερα απαθανάτιζε το κόψιμο των μαλλιών της. Η ίδια δεν περίμενε τόσο μεγάλη αλλαγή: από μακρύ καστανοκόκκινο καρέ σε μαύρο κοντό – αγορέ. Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως αυτή η αλλαγή θα τονίσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του λαιμού και του προσώπου της, η ίδια όμως διαφώνησε αρκετά, με τη Ζενεβιέβ να επεμβαίνει. Ενώ όλοι προσπαθούσαν να την παρηγορήσουν, η Ειρήνη δήλωσε πως “δε θα νιώθει πια γυναίκα”.

Ίριδα

Μια μεγάλη πρόκληση κλήθηκε να αντιμετωπίσει και η Ίριδα στη διαδικασία του Makeover. Ταλαιπωρημένη λόγω του χεριού της (το οποίο ράγισε μόνη της στο σπίτι του GNTM 3 χορεύοντας), βρέθηκε μπροστά σε μια μεγάλη αλλαγή. Η παραγωγή του GNTM 3 επέλεξε να αλλάξει ολοκληρωτικά την εμφάνισή της, μετατρέποντάς την σε ένα πραγματικό μοντέλο. Τα μαλλιά της, από μακριά και ξανθά, έγιναν ένα όμορφο συμμετρικό καρέ, ενώ το χρώμα έγινε περισσότερο ξανθό. Η Ίριδα φάνηκε αρκετά ψύχραιμη και έτοιμη να χειριστεί τη μεγάλη της αλλαγή, καθώς πάντα ήθελε να κάνει καρέ τα μαλλιά της, ποτέ όμως δε το τόλμησε. Παρά την αλλαγή, μέλλον της στο παιχνίδι της επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις.

Λία

Η Λία δε δέχτηκε με ευκολία τη μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε για εκείνη η παραγωγή του GNTM 3. Ενώ στην αρχή χάρηκε με την ιδέα της αλλαγής, η ψυχολογία της έπεσε αρκετά όταν αντίκρυσε το αποτέλεσμα. Τα μακριά ξανθά μαλλιά της που έρχονταν σε όμορφη αντίθεση με τα μάτια της, άλλαξαν κατά πολύ: ένα αρκετά κοντό κούρεμα καλείται να αντιμετωπίσει η παίκτρια. Το ξανθό της χρώμα διατηρήθηκε, παρόλο που άνοιξε αρκετά με τη χρήση ειδικής βαφής. Η Λία ξέσπασε σε κλάματα, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της να την παρηγορούν. Οι ειδικοί του Makeover υποστηρίζουν ότι αυτή η μεγάλη αλλαγή τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Ωστόσο η ίδια ξέσπασε, δηλώνοντας πως δε θα καταφέρει ποτέ να το υποστηρίξει.

Μαριαγάπη

Το 19χρονο μοντέλο που κέρδισε τους κριτές από την πρώτη στιγμή, έδειξε ψυχραιμία κατά τη διαδικασία του makeover. Στο GNTM 3 μπήκε με ένα θεωρητικά κλασικό καστανόξανθο ίσιο μαλλί σε μακρύ μήκος. Το makeover της δεν ήταν από τα πιο εντυπωσιακά στο φετινό GNTM 3. Η Μαριαγάπη από ένα όμορφο μοντέλο μεταμορφώθηκε σε ένα καθηλωτικό top model. Το μήκος της διατηρήθηκε, ενώ προστέθηκαν αφέλειες. Χρυσές ανταύγειες θα τονίσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Μαριαγάπης, η οποία δέχτηκε την αλλαγή με χαρά.

Μαρινέλα

Μια μεγάλη αλλαγή επιφύλασσε η διαδικασία του Makeover στην Μαριλένα. Το μοντέλο ξεχώρισε στο σπίτι του GNTM 3 για το μακρύ και πλούσιο καστανόξανθο μαλλί της. Η παραγωγή αποφάσισε να μην αλλάξει ιδιαίτερα το χρώμα των μαλλιών της από καστανόξανθο. Ξανθές ανταύγειες φώτισαν το πρόσωπό της, ενώ ένα κομψό κούρεμα άλλαξε κατά πολύ την εμφάνισή της. Η Μαριλένα φάνηκε να χαίρεται με την αλλαγή, καθώς κατανόησε και η ίδια πως το νέο της style της χαρίζει ένα νέο χαρακτήρα. Όπως τονίζει διαρκώς και η Βίκυ Καγιά «έγινε από απλό κορίτσι σε μοντέλο».

Παρασκευή

Η 19χρονη τσιγγάνα από την Πάτρα έχει κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή που την είδαμε στις auditions. Η Παρασκευή στο ριάλιτι μόδας μπήκε με μακριά μαύρα ίσια μαλλιά, όπως συνηθίζεται – με εξαιρέσεις φυσικά – να έχουν τα κορίτσια με Ρομά καταγωγή. Η αλλαγή στην εμφάνισή της δεν ήταν από τις πιο μεγάλες αλλαγές του makeover στο GNTM 3. Η ίδια δήλωσε ότι ήταν έτοιμη να αντικρίσει το αποτέλεσμα και έμεινε ικανοποιημένη. Τα μακριά της μαλλιά διατηρήθηκαν, ενώ έγινε ακόμη πιο έντονο το μαύρο της χρώμα. Οι συμπαίκτες της δήλωσαν πως “έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας”, καθώς σε όλες τις δοκιμασίες είναι τυχερή. Η Ζενεβιέβ, αφού παρατήρησε τις αντιδράσεις των υπόλοιπων παικτών για το μη έντονο makeover της Παρασκευής, δήλωσε “Όποιος δεν έχει ανάγκη να διαφοροποιηθεί, παραμένει ο ίδιος”.

Ρασέλ

Η 24χρονη Ρασέλ φάνηκε αρκετά δυνατή στη διαδικασία του Makeover. Το μοντέλο μπήκε στο παιχνίδι με καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, αρκετά σπαστό και ταλαιπωρημένο. Το Makeover της χάρισε μακρύ λαμπερό και ίσιο μαλλί, με την προσθήκη extensions. Το χρώμα αλλάζει από καστανό σε μαύρο. Η Ρασέλ, ενώ στην αρχή θίχτηκε διότι ήθελε να της τα ξυρίσουν, χαμογελούσε κατά τη διάρκεια της αλλαγής, αποδεικνύοντας πως μπήκε στο παιχνίδι για να νικήσει. Το Makeover δεν πτόησε τη ψυχολογία του μοντέλου, το οποίο μάλιστα δεν έλειψε να κρίνει τις αντιδράσεις των άλλων συμπαικτών της ως “υπερβολικές”.

GNTM 3 Makeover: Τα αγόρια πριν και μετά

Αιμιλιάνο

Ο ιδιαίτερος Αιμιλιάνο με καταγωγή από την Αλβανία θεωρείται ένα από τα φαβορί για το φετινό GNTM 3. Πριν το makeover το μαλλί του ήταν αρκετά μακρύ μπροστά και κοντά στο πλάι, ενώ είχε μία καστανή σκούρα απόχρωση. Ο Σήφης με το πλεονέκτημα της δοκιμασίας, επέλεξε για αυτόν μια ικανοποιητική αλλαγή: κοντό μαλλί, τραβηγμένο πίσω σε σκούρο καστανό. Η αντίδρασή του στο makeover ήταν επαγγελματική χωρίς αρνητικά σχόλια και αντιρρήσεις απέναντι στον συμπαίκτη του και την παραγωγή του GNTM 3.

Ανδρέας

Το μοντέλο που έχει συγκλονίσει κριτές και τηλεθεατές κλέβει για ακόμα μία φορά την παράσταση.  Ο Ανδρέας ως επαγγελματίας ενθουσιάστηκε με την αλλαγή του. Το μοντέλο μπήκε στο παιχνίδι με πυκνό, σχετικά φουντωτό, μαλλί, ενώ οι καστανές του μπούκλες έκλεψε τις εντυπώσεις. Η αλλαγή που του χάρισε το makeover ήταν ένα μακρύ μαλλί ξανθό. Δεν έφερε καμία αντίρρηση με την αλλαγή, καθώς θεωρεί πως θα του πηγαίνουν αρκετά.

Δήμος

Η παραγωγή του GNTM 3, αποφάσισε για τον Δήμο κάτι απλό που να διατηρεί τα χαρακτηριστικά της έντονης αρρενωπότητάς του. Το Makeover μετέτρεψε τον «γύπα» του GNTM 3 σε ένα πραγματικό μοντέλο. Το απλό κούρεμά του και το καστανό χρώμα σε μαλλί και μούσι χάθηκαν, με τον ίδιο να στεναχωριέται. Ο Δήμος άφησε πίσω του το μούσι και το έντονο μαλλί, υιοθετώντας ένα κοντοκουρεμένο στυλ,  με το κλασικό σβήσιμο στο πλάι, χωρίς το πολύ-αγαπημένο του μούσι! Ο ίδιος δε φάνηκε να αποδέχεται αμέσως την αλλαγή αυτή. Όπως δήλωσε, απαγορεύει στον μπαρμπέρη του να του πειράζει το μούσι, και τώρα θα αναγκαστεί να το ξυρίσει.

Έντουαρτ

Το 24χρονο μοντέλο με καταγωγή από την Ουκρανία έχει προκαλέσει αμφιλεγόμενα συναισθήματα στο κοινό, καθώς συγκέντρωσε και θετικά και αρνητικά σχόλια. Στη διαδικασία του makeover δεν έδειξε να δυσανασχετείται, καθώς αντέδρασε θετικά στο hairstyle που αποφάσισαν οι ειδικοί για το πρόσωπό του. Στο ριάλιτι μόδας μπήκε με καστανόξανθο ανέμελο ίσιο μαλλί σε σχετικά κοντό μήκος. Η αλλαγή μετά το makeover ήταν κοντό και… ανοιχτό ξανθό! Ο Έντουαρντ δήλωσε πως φοβάται το κοντό γιατί τα μαλλιά του δε μεγαλώνουν γρήγορα. Ωστόσο, το δέχτηκε αμέσως, σχολιάζοντας πως θα ήθελε να του το κάνουν πλατινέ.

Εμμάνουελ

Ο 21χρονος Εμμάνουελ με καταγωγή από τη Νιγηρία έχει κερδίσει την καρδιά των τηλεθεατών με την αθωότητα και την ομορφιά του. Όλοι και όλες αναρωτιούνταν ποιο θα ήταν το makeover του Εμμάνουελ δεδομένου του ιδιαίτερου άφρο μαύρου μαλλιού του. Οι ειδικοί ωστόσο επέλεξαν μία αλλαγή που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τα έντονα χαρακτηριστικά του και τις γωνίες του προσώπου του. Το άφρο μαλλί δε θα είναι πια το ατού του, καθώς η παραγωγή του GNTM 3 αποφάσισε να του το κόψει. Το χρώμα από καστανό έγινε έντονο ξανθό. Ο ίδιος στεναχωρήθηκε, αλλά το αποδέχτηκε αμέσως.

Ηρακλής

Ο Ηρακλής δε φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την αλλαγή. Όπως δήλωσε, περίμενε κάτι ακόμα πιο ακραίο. Το άφρο – καστανό και φουντωτό μαλλί του, που όπως είχε δηλώσει, το απέκτησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, χάθηκε με το Makeover που επέλεξε για αυτόν η παραγωγή του GNTM 3. Όχι μόνο χάθηκε το μακρύ μήκος, αλλά άλλαξε και το χρώμα του, καθώς έγινε από καστανό… ξανθό! Ο ίδιος δηλώνει πως θα προσπαθήσει πολύ για να το υποστηρίξει. Ο κομμωτής που ανέλαβε τις αλλαγές των παιδιών, είπε ότι ο Ηρακλής θα του θυμίζει έναν εξωτικό σέρφερ στην Καλιφόρνια.

Κωνσταντίνος

Ο γλυκός Κωνσταντίνος δε χειρίστηκε ιδιαίτερα καλά τη διαδικασία του Makeover. Η αλλαγή του ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Τα μαλλιά του , από καστανόξανθες μπούκλες, έγιναν τζίντζερ! Η παραγωγή του GNTM 3 άνοιξε το χρώμα των μαλλιών του σε ένα πιο απαλό χρώμα, ενώ οι μπούκλες του δε θα υπάρχουν πια τόσο έντονα στις φωτογραφίσεις. Αυτό θα φωτίζει τα λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά του μοντέλου. Ο ίδιος το δέχτηκε στην αρχή, αλλά μετά στεναχωρήθηκε που έχασε τις μπούκλες του, οι οποίες ήταν το εισιτήριο στο μόντελινγκ από τότε που ήταν παιδί.

Παναγιώτης Α.

Ο τυροκόμος από τη Λάρισα – όπως είναι πλέον ευρέως γνωστός – έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις λόγω της έντονης προσωπικότητάς του μέσα στο ριάλιτι. Ο Παναγιώτης Α. δεν φάνηκε ενθουσιασμένος με τη νέα του αλλαγή, ενώ δεν έλειψαν τα σχόλια για τις αντιδράσεις των υπόλοιπων συμπαικτών του. Ο 23χρονος Παναγιώτης Α. μπήκε στο παιχνίδι με κοντά καστανόξανθα μαλλιά και μετά το makeover η αλλαγή ήταν ακόμα πιο κοντά, σχεδόν γουλί. Ο ίδιος εξέφρασε μεγάλη αντίρρηση, ενώ οι συμπαίκτες του επικρότησαν την απόφαση της παραγωγής του GNTM 3.

Σήφης

Ο Σήφης από τα Χανιά κέρδισε το κοινό και τους τηλεθεατές χάρη στην κλασική μεσογειακή ομορφιά του. Ως νικητής της δοκιμασίας χορού, ξεδίπλωσε τον εαυτό του μπροστά στις κάμερες, τσαλακώνοντας την εικόνα του. Το αποτέλεσμα ήταν να κερδίσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα: να επιλέξει ο ίδιος για τον εαυτό του και για έναν άλλο παίκτη το νέο τους look. Η αντίδρασή του στο makeover που αποφάσισαν οι ειδικοί για το πρόσωπό του ήταν αρκετά ψύχραιμη. Η αλλαγή στα μαλλιά του δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, ωστόσο ανέδειξε περισσότερο τα έντονα ζυγωματικά του και τα πράσινα-μελί μάτια του. Ανάμεσα στις δύο επιλογές (ξανθό ή μελαχρινό κοντοκουρεμένο), επέλεξε το δεύτερο. Στο παιχνίδι μπήκε με καστανό σκούρο μαλλί, σχετικά μακρύ μπροστά και κοντά πίσω και στο πλάι. Μετά το makeover η αλλαγή ήταν εντυπωσιακή.

GNTM 3: Οι αντιδράσεις των μοντέλων για το Makeover

Το πολυαναμενόμενο makeover του GNTM 3 έφτασε στο τέλος του με πολλές αντιδράσεις, συγκινήσεις, αλλά και αντιρρήσεις. Τον αρχικό ενθουσιασμό γρήγορα διαδέχθηκαν δάκρυα και αμφιβολίες. Κάποια μοντέλα έμειναν ικανοποιημένα από την τελική τους αλλαγή, ενώ κάποια άλλα δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα. Οι αλλαγές ήταν μεγάλες και πολλές, αλλά όπως τονίζει και η Βίκυ Καγιά “οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή”.

Ξεχώρισαν οι αντιδράσεις των Λία και Ειρήνη, καθώς ξέσπασαν σε κλάμματα όταν συνειδητοποίησαν τη μεγάλη αλλαγή που ερχόταν απειλητικά προς το μέρος τους. Στην αντίπερα όχθη, βρίσκονταν οι Ανδρέας, Κωνσταντίνος, Παναγιώτης, Μαρινέλα, οι οποίοι αντέδρασαν πολύ ψύχραιμα στην ανακοίνωση του νέου τους hairstyle. Δεν έλειψαν, φυσικά, και οι ενθουσιασμοί, αφού οι Ρασέλ, Κωνσταντίνος, Ίριδα χάρηκαν πάρα πολύ με το αποτέλεσμα και αγάπησαν το νέο τους look.

Μάθετε επίσης περισσότερα για τον υπεύθυνο του makeover που μεταμόρφωσε τα μοντέλα.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post GNTM 3 Makeover: Τα μοντέλα πριν και μετά appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα