Euro 2020: Μάγεψε το κοινό ο Andrea Bocelli – Virtual ο Bono (Video)

21:59 11/6/2021 - Πηγή: Youfly

Η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή ξεκίνησε! Μπορεί η πανδημία να μας έκανε να περιμένουμε έναν ολόκληρο χρόνο, το Euro όμως είναι εδώ, με την Τελετή Έναρξης να είναι εντυπωσιακή! Οι ποδοσφαιρόφιλοι τηλεθεατές συντονίστηκαν στον ANT1, απολαμβάνοντας την μεγάλη πρεμιέρα, με παρουσιαστές τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Γιώργο Λιώρη και Αντώνη Καρπετόπουλο.

Η εκπομπή EuroShow ξεκίνησε

δυναμικά, με το καλωσόρισμα των τηλεθεατών, αλλά και με τον σχολιασμό των δύο ομάδων (Τουρκία και Ιταλία). Αυτό που -φυσικά- τράβηξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είναι η μεγάλη γιορτή για την πρεμιέρα που περιμέναμε καιρό.

Ο Ιταλός τενόρος Andrea Bocelli μάγεψε με την φωνή του και προκάλεσε βαθιά συγκίνηση στους τηλεθεατές, αλλά και στο κοινό Ο διάσημος DJ Martin Garrix, μαζί με τον Bono από τους U2 ξεσήκωσαν τα πλήθη, μέσα από μία συναυλία που δε θυμίζει εποχές κορονοϊού.

Για λίγο ξεχάσαμε τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε και χορέψαμε στους ρυθμούς του “We Are The People”. Ένα τραγούδι που γράφτηκε για την διοργάνωση του Euro και ήχησε σε όλο τον κόσμο, μέσα από την Τελετή Έναρξης.

Μικρό κοινό, τεράστια ορχήστρα. Η τελετή ήταν φαντασμαγορική και τα πλάνα εξαιρετικά. Το Euro ξεκίνησε και θα προβάλλεται καθημερινά από τον ANT1.

Δείτε επίσης:

EURO 2020: Ξεκινάει απόψε – Όλες οι εκπομπές και οι μεταδόσειςEURO 2020: Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των αγώνων για τον Ιούνιο 2021Ο ωραίος σαν Έλληνας Τσιτσιπάς – Όταν το Ντουμπάι δαφνοστεφανώθηκε!

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Euro 2020: Μάγεψε το κοινό ο Andrea Bocelli – Virtual ο Bono (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Euro 2020, Μάγεψε, Andrea Bocelli – Virtual, Bono Video,Euro 2020, magepse, Andrea Bocelli – Virtual, Bono Video