Euro 2020 – 16/6: Όλα τα γκολ και τα αποτελέσματα (Video Highlights)

23:52 16/6/2021 - Πηγή: Youfly

Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων ξεκίνησε από σήμερα, με τρεις σημαντικές αναμετρήσεις να ανοίγουν την αυλαία. Δείτε τα γκολ και τα αποτελέσματα των αγώνων Φινλανδία – Ρωσία, Τουρκία – Ουαλία και Ιταλία – Ελβετία, για το Euro 2020 σήμερα Τετάρτη 16/6.

Γκολ και αποτελέσματα – Euro 2020 – Τετάρτη 16/6Φινλανδία – Ρωσία
0-1 (Μίραντσουκ 45+2’) Β’ Όμιλος

Σε ένα αρκετά περίεργο παιχνίδι, η Φινλανδία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη νίκη με τη Δανία την πρώτη αγωνιστική, ενώ η Ρωσία ανέκαμψε και έβαλε φωτιά στον όμιλο. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Μίραντσουκ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Δείτε τα highlights:

Τουρκία – Ουαλία 0-2 (Ράμσεϊ 42’, Ρόμπερτς 90+5’) Α’ Όμιλος

Η Ουαλία δεν άφησε περιθώρια στους Τούρκους. Ένα δυνατό, μεστό συγκρότημα, που πίεσε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, που έκανε ευκαιρίες, έχασε πέναλτι με τον Μπέιλ που όμως ήταν ο MVP του αγώνα, και με τα γκολ των Ράμσεϊ και Ρόμπερτς οι Ουαλοί πέρασαν (ουσιαστικά) στην επόμενη φάση. Δείτε τα Highlights:

Ιταλία – Ελβετία 2-0 (Λοκατέλι 26’, 52’) Α’ Όμιλος

Η Ιταλία μοιάζει ανίκητη, όπως και είναι για σχεδόν 30 ματς! Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήθηκε ούτε στιγμή, ο Ντοναρούμα πάει να σπάσει ρεκόρ του εμβληματικού Ντίνο Τζόφ, και ο Λοκατέλι σε μια αλα Σασουόλο φάση, μετά από απίστευτη κίνηση και πάσα του Μπεράρντι, έκανε το 1-0 στο 26ο λεπτό. Με την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, ακόμα μια τρομερή ομαδική ενέργεια από τους Ιταλούς, με τον ίδιο εκτελεστή, καθώς ο Λοκατέλι μετά από πάσα του Μπαρέλα αυτή τη φορά, έκανε το 2-0 στο 52’. Το τελικό 3-0 σε μια επίδειξη δύναμης από την Ιταλία, έγραψε ο Ιμόμπιλε στο 89’.

Δείτε ακόμα:

Euro 2020: Γερμανία – Γαλλία και Ουγγαρία Πορτογαλία – Γκολ και Video HighlightsΤηλεθέαση χθες 15/6: Το ντέρμπι έβαλε δύσκολα στο Survivor – Τι έγινε στην πρωινή ζώνη

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Euro 2020 – 16/6: Όλα τα γκολ και τα αποτελέσματα (Video Highlights) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα