ERTFLIX: Το νέο τρέιλερ σε ταξιδεύει σε κόσμο μαγικό

13:06 10/9/2021 - Πηγή: Youfly

Το ERTFLIX έχει ένα χρόνο περίπου που βγήκε στον «αέρα» κι έκτοτε έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Η Κρατική Τηλεόραση έκανε τη διαφορά για ακόμη μια φορά δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους ανεξαιρέτως να απολαύσουν αγαπημένες ταινίες και σειρές δωρεάν. Το νέο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε, μας ταξιδεύει σε έναν άλλο κόσμο, στον κόσμο του ERTFLIX, που ειναι γεμάτος δράση, μυστήριο, συγκίνηση και γέλιο!

Το ERTFLIX διαθέτει μία τεράστια ποικιλία

από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, εκπομπές, είτε ψυχαγωγικές, είτε ενημερωτικές, είτε αθλητικές. Μάλιστα, η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ έρχεται ανανεωμένη, καθώς θα προστεθούν και άλλες πρωτότυπες σειρές της δημόσιας τηλεόρασης. Μάλιστα έχει εξασφαλίσει τις Αποκλειστικές Πρεμιέρες για τα επόμενα τρία Σαββατοκύριακα, για τρεις πολυαναμενόμενες σειρές της, τον Βαρδιάνο στα Σπόρκα, το Καρτ Ποστάλ και το Σε Ξένα Χέρια.

Ένας κόσμος γεμάτος συναισθήματα στo ERTFLIX

Υπενθυμίζουμε ότι έρχονται επίσης πολλές ακόμη υπερπαραγωγές, όπως η Αγάπη Παράνομη, το Ποίος ήτον ο φονεύς του αδερφού μου, Έξι μέρες στην Ακρόπολη, Κρίσιμες στιγμές και πολλές ακόμη. Πέρα από τις δραματικές σειρές κι εκείνες που βασίζονται σε κλασικά έργα, επιστρέφουν και οι κωμικές σειρές που αγάπησε το κοινό. Αυτές είναι Τα Καλύτερά Μας Χρόνια, το Ζακέτα να Πάρεις, το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο και η Τούρτα της Μαμάς.

Ανάμεσα σε όλες τις ελληνικές σειρές, το ERTFLIX διαθέτει και πολλές ξένες σειρές αριστουργήματα, απ’ όλο τον κόσμο. Διαθέτει επίσης πολλές ταινίες Χολιγουντιανές και μη, που έχουν αποσπάσει άριστες κριτικές και αξίζει να μπουν στη λίστα σας!

Το νέο τρέιλερ του ERTFLIX τα λέει όλα: Ένας κόσμος γεμάτος συναισθήματα στα χέρια σου!

Δείτε επίσης: 

ΕΡΤ: Όλες οι σειρές που θα δούμε τη σεζόν 2021 – 2022Καρτ Ποστάλ – ΕΡΤ: Πρεμιέρα και ώρες προβολής της σειράς

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post ERTFLIX: Το νέο τρέιλερ σε ταξιδεύει σε κόσμο μαγικό appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα