Dancing with the Stars: Τι γίνεται με τη μέρα και ώρα προβολής του Show

07:09 27/10/2021 - Πηγή: Youfly

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο χορευτικό show του STAR, Dancing with the Stars, σκέφτονται -λόγω ανταγωνισμού- να αλλάξουν μέρα προβολής και να μετακινήσουν το πρόγραμμα από Κυριακή, σε Παρασκευή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Youfly.com, η πρόταση αυτή, δεν έπεσε ποτέ στο τραπέζι προς συζήτηση, και προς το παρόν δεν προκρίνεται, με το show να παραμένει σταθερά Κυριακή στις 21:00 το βράδυ.

Δεν αλλάζει η μέρα
προβολής του DWTS

Η αλήθεια είναι πως ο πήχης είχε και έχει ανεβεί για το Dancing with the Stars, ένα show υψηλών προδιαγραφών, που θέλει σύντομα να βρει το κοινό του. Το κανάλι επένδυσε πολύ για το ζωντανό αυτό show χορού, με την τηλεθέαση να μην είναι η επιθυμητή στα δυο πρώτα live. Λίγο η Γη της Ελιάς με δίπλα κυριακάτικα επεισόδια, λίγο το The Voice που έχει παγιωθεί τα Σαββατοκύριακα, λίγο τα ποδοσφαιρικά ελληνικά και ευρωπαϊκά ντέρμπι, δεν αφήνουν το show να αγιάσει.

Στο STAR, δεν έπεσε λοιπόν η πρόταση για μετακίνηση του προγράμματος τις Παρασκευές, όπου στην ουσία θα υπάρχει λιγότερος, έως καθόλου ανταγωνισμός, και το κανάλι στηρίζει την απόφαση του, αλλά και το ίδιο το πρόγραμμα, και κρατάει το show Κυριακές στις 21:00, με στόχο την άμεση ανάκαμψη στα νούμερα τηλεθέασης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μάλιστα, έχουν αναγνωριστεί τα οποία λαθάκια έγιναν στα δυο πρώτα live με σκοπό την διόρθωση τους στο εγγύς μέλλον. Φυσικά, κάθε εβδομάδα τρέχουν οι εξελίξεις, τα νούμερα, ο ανταγωνισμός, αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο, και ποτέ δεν ξέρεις αν η απόφαση αυτή θα αλλάξει και θα επέλθει αλλαγή σε μέρα ή ώρα προβολής του Dancing with the Stars. Είδωμεν…

Δείτε επίσης:

Dancing with the Stars: Η κριτική του Ιάσονα ΤριανταφυλλίδηDancing with the Stars: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε – Ποιοι ξεχώρισαν

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Dancing with the Stars: Τι γίνεται με τη μέρα και ώρα προβολής του Show appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
dancing with the stars τηλεθεαση
Τυχαία Θέματα