DA: Οι ηθοποιοί και οι πρώτες φωτογραφίες από την ανάγνωση του έργου

14:36 10/6/2022 - Πηγή: Youfly

Πρώτη ανάγνωση για την καινούργια παράσταση «DA» με πρωταγωνιστή τον Γρηγόρη Βαλτινό  που θα ανέβει στο Θέατρο Ιλίσια αρχής γενομένης από τον Οκτώβριο. Ο Γρηγόρης Βαλτινός συναντιέται με έναν ακόμα εμβληματικό κλασικό ρόλο καθώς καλείται να ερμηνεύσει τον «DA» στο ομώνυμο και πολυβραβευμένο έργο του Ιρλανδού συγγραφέα Hugh Leonard.

«DA» – Ξεκίνησαν οι πρόβες για την παράσταση

Στην αριστοτεχνικά δομημένη γραφή του Hugh

Leonard, η καλοσύνη και η αγάπη είναι ο σταθερός αναμμένος φάρος που φωτίζει τα πολλαπλά σκοτάδια της καρδιάς και του μυαλού μας. Χθες, σήμερα, αύριο! Όσο θα υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη, που λέγεται γη, ο DA του καθένα μας θα μας οδηγεί στο δρόμο για μια καλύτερη ζωή, για ένα καλύτερο αύριο.

«DA» – Η υπόθεση του έργου

Ένας γιος επιστρέφει στην πόλη που γεννήθηκε για την κηδεία του πατέρα του και βιώνει ξανά όλη την προηγούμενη ζωή του. Ο DA (υποκοριστικό του Daddy) αντιμέτωπος με τον Τσάρλι. Η πατρική φιγούρα, οι σχέσεις των παιδιών με τους γονείς, τα λάθη του παρελθόντος, η απώλεια, το τίμημα της ενηλικίωσης, η σκληρότητα που πολλές φορές κρύβει μέσα της αγάπη, η παιδική ηλικία μέσα από την απόσταση του χρόνου.

«DA» – Οι συντελεστές και οι ηθοποιοί της παράστασης

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Πέτρος Ζούλιας, σε μετάφραση Αντώνη Γαλέου και θεατρική προσαρμογή του σκηνοθέτη. Πρωταγωνιστούν: Γρηγόρης Βαλτινός, Μιχάλης Οικονόμου, Γιώργος Σουξές, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Βασίλης Παπαδημητρίου. Στο ρόλο της μητέρας η Μαρία Καλλιμάνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΘέατρο Άλσος – «Τι ζούμε ρε;»: Το youfly βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post DA: Οι ηθοποιοί και οι πρώτες φωτογραφίες από την ανάγνωση του έργου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα