Cobra Kai: Το νέο τρέιλερ αποκάλυψε την πρεμιέρα της σεζόν 4

17:33 27/9/2021 - Πηγή: Youfly

Το Netflix αποκάλυψε επιτέλους την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σεζόν 4 του Cobra Kai, με ένα νέο απολαυστικό τρέιλερ.

Η νέα σεζόν της βραβευμένης σειρά θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα στις 31 Δεκεμβρίου, με το 2021 να κλείνει με έναν όμορφο τρόπο.

Η σειρά, που ξεκίνησε ως πρωτότυπο περιεχόμενο του YouTube

πριν πάει στο Netflix για την τρίτη σεζόν, συνεχίζει την ιστορία του Karate Kid franchise. Στη σεζόν 3, ο Johnny Lawrence (William Zabka) αναστατώνεται όταν ο καλύτερος μαθητής του, ο Miguel (Xolo Maridueña), τραυματίστηκε σοβαρά μετά από μία εμπλοκή ανάμεσα στους μαθητές του Cobra Kai και του Miyagi-do. Εν τέλει, ο ίδιος μαζί με τον πολύχρονο αντίπαλό του, Daniel LaRusso αποφασίζουν να συνεργαστούν προκειμένου να σταματήσουν τη βία που προωθεί ο John Kreese, ο οποίος έχει πάρει τον έλεγχο του Cobra Kai από τον Johnny.

Το νεό τρέιλερ που αποκαλύπτει και την πρεμιέρα της σεζόν 4 του Cobra Kai δείχνει τον LaRusso και τον Lawrence, που συνεργάζονται παρά το διαφορετικό τους στυλ ως δάσκαλοι, ενώ οι μαθητές στοχεύουν στο Cobra Kai.

Οι πρωταγωνιστές κι η υπόθεση της σεζόν 4

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Courtney Henggeler, Tanner Buchannan, Mary Mouser, Jacob Bertrand, Gianni Decenzo, Peyton List και η Vanessa Rubio. Μάλιστα, η Elisabeth Shoe εμφανίστηκε στην τρίτη σεζόν, όπως και οι ηθοποιοί από το Karate Kid 2, Tamlyn Tomita, Yuji Okumoto και η Traci Toguchi.

Η σειρά έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές, ενώ κέρδισε τέσσερις υποψηφιότητες για Emmy συμπεριλαμβανομένου για το Βραβείο Καλύτερης Κωμικής Σειράς. Στην τέταρτη σεζόν, ο Daniel κι ο Johnny θα ηγηθούν τους μαθητές τους στο μεγαλύτερο τουρνουά Karate, όπου ευελπιστούν να κερδίσουν τον John Kreese, ο οποίος θα έχει έξτρα βοήθεια. Την εμφάνισή του θα κάνει ο Terry Silver, ο οποίος έρχεται με άγριες διαθέσεις!

Πρεμιέρα, λοιπόν, για τη σεζόν 4 του Cobra Kai στις 31 Δεκεμβρίου! Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η σειρά ανανεώθηκε για πέμπτη σεζόν, πριν καν κυκλοφορήσει η νέα!

Δείτε επίσης: 

Cobra Kai: Ανακοινώθηκε η σεζόν 5 πριν καν κυκλοφορήσει η 4ηThe Witcher: Ανανεώθηκε για σεζόν 3, νέα ταινία κι όχι μόνο

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Cobra Kai: Το νέο τρέιλερ αποκάλυψε την πρεμιέρα της σεζόν 4 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα