Cardi B: Βίντεο κλιπ στην Αρχαία Ελλάδα ως θεά του Ολύμπου

14:00 14/8/2021 - Πηγή: Youfly

Στην Αρχαία Ελλάδα διαδραματίζεται το νέο βίντεο κλιπ της Cardi B, όπου εμφανίζεται παρέα με τη Lizzo ως θεές του Ολύμπου. Το βίντεο έκανε πρεμιέρα χθες στο YouTube και ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές!

Το τραγούδι ονομάζεται Rumours και είναι το πρώτο single της Lizzo ύστερα από 2 χρόνια. Με το συγκεκριμένο

βίντεο, η διάσημη Αμερικανίδα ράπερ εισάγει μια νέα εποχή. Η Cardi B εμφανίζεται πιο λαμπερή από ποτέ να κάθεται επιδεικτικά στον θρόνο του Ολύμπου ως Αρχαία Θεά, ενώ φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλιά, αφού διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Οι δύο ράπερ στο νεό χιτ τραγουδούν σαρκαστικά «όλες οι φήμες είναι αλήθεια», ενώ διαλύουν τα κουτσομπολιά!

Πρόσφατα η Lizzo είχε αποκαλύψει ότι το τραγούδι είχε γράψει τον Φεβρουάριο. Το 2019 κυκλοφόρησε το Cuz I Love You, το τρίτο άλμπουμ στην δισκογραφία της που περιλαμβάνει την επιτυχία Juice και αργότερα τα κομμάτια Truth Hurts και Good As Hell, που κυκλοφόρησαν αρχικά το 2017 και το 2016 αντίστοιχα. Ξαφνικά, τα κομμάτια βρέθηκαν στην κορυφή των charts το 2019, κι ύστερα ακολούθησε μία μεγάλη σειρά από υποψηφιότητες Grammy.

Το βίντεο κλιπ και οι “αρχαιοελληνίδες” ράπερ

Η Αρχαία Ελλάδα κυριαρχεί στο νέο βίντεο κλιπ με τις δύο ράπερ την Lizzo και την Cardi B να άρχουν στον χώρο. Ένα δυναμικό κομμάτι, με σκηνικά, αγγειογραφείες και τοιχογραφίες που βρίσκουν την έμπνευσή τους στην αρχαιότητα. Ο χώρος, προφανώς, εκσυγχρονισμένος, για τις ανάγκες του τραγουδιού με εντυπωσιακές χορογραφίες και λαμπερά, χρυσά κοστούμια.

Την σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ έχει αναλάβει η Tanu Muino, ενώ παραγωγός είναι ο Tay Hawes. Εκτελεστικοί παραγωγοί οι Frank Borin x Ivanna Borin και η εταιρεία είναι η UnderWonder Content. Τα εφέ έχει αναλάβει το studio Mathematic και την χορογραφία η Tanisha Scott.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης: 

Rihanna: Έγινε επίσημα δισεκατομμυριούχος – Η «αξία» τηςΕλένη Φουρέιρα: Με «αεράκι» Jean Paul Gaultier το νέο βίντεο κλιπ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Cardi B: Βίντεο κλιπ στην Αρχαία Ελλάδα ως θεά του Ολύμπου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Cardi B, Βίντεο, Αρχαία Ελλάδα, Ολύμπου,Cardi B, vinteo, archaia ellada, olybou