Big Brother 2020: Το ριάλιτι του Αντρέα Μικρούτσικου

14:33 28/11/2020 - Πηγή: Youfly

Μία ανάσα πριν από τον Δεκέμβριο και τις γιορτές – τις διαφορετικές γιορτές που θα ζήσουμε φέτος – και τα προγράμματα που ξεκίνησαν στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν αργά αλλά σταθερά πλησιάζουν στο τέλος τους. Φέτος εν μέσω πανδημίας ζήσαμε την επιστροφή του Big Brother και μαζί με το ριάλιτι εγκλεισμού επέστρεψε μετά από χρόνια στην τηλεόραση ο Αντρέας Μικρούτσικος.

Μπορεί το πρώτο διάστημα το ριάλιτι να κέρδισε ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό του τηλεοπτικού κοινού όσο όμως ο καιρός

περνάει το ενδιαφέρον μειώνεται και τα νούμερα της AGB πέφτουν με σταθερό ρυθμό ρίχνοντας το Big Brother κάτω από το ανταγωνιστικό The Bachelor.

Ο Αντρέας Μικρούτσικος, ο Χάρης και το Big Brother

Η εικόνα του Αντρέα Μικρούτσικου «θόλωσε». Σίγουρα οι ικανότητες του ως παρουσιαστή είναι αδιαμφισβήτητες, το μοναδικό του ταλέντο να δημιουργεί καταστάσεις και να πυροδοτεί εντάσεις ήταν το κερασάκι στη τούρτα του ριάλιτι που βασίστηκε στη λάμψη του ένδοξου παρελθόντος του χωρίς όμως να καταφέρει να εναρμονιστεί στο σήμερα με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε ένα κακόγουστο πανηγύρι.

Η υποφαινόμενη κόντρα του Αντρέα Μικρούτσικου με τον παρουσιαστή του Big Brother Χάρη Βαρθακούρη είναι δεδομένο πως δεν αφορά κανέναν. Είναι προφανές πως ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε πολλές απέλπιδες προσπάθειες προκειμένου να κρατήσει την ψυχραιμία του και να τηρήσει με ευπρέπεια το πρόγραμμα χωρίς να προκαλέσει αρνητική δημοσιότητας με μία απόλυτα δικαιολογημένη έκρηξη.

Ο Αντρέας Μικρούτσικος υπηρέτησε όσο καλύτερα μπορούσε αυτό που κλήθηκε να στηρίξει. Και μπορεί να έβαλε μοντέρνα t-shirt να περιποιήθηκε το πρόσωπο και τα μαλλιά του όμως ο λόγος του έμεινε στις αρχές της δεκαετίας του ΄90. Οι εποχές έχουν αλλάξει, τα επιχειρήματά του έμοιαζαν να βγαίνουν από κάποιο ξεχασμένο χρονοντούλαπο. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ακόμα και η συμπεριφορά του απέναντι στις καλεσμένες ήταν αγενής.

Όχι τα άλογα δεν πρέπει να τα σκοτώνουν όταν γεράσουν. Κάποιες φορές όμως πρέπει κι εκείνα να αναγνωρίζουν πως από τις ιπποδρομίες όταν έρθει η ώρα οφείλουν να αλλάζουν κι απλά να απολαμβάνουν καθημερινές βόλτες σε ήρεμα λιβάδια.

Δείτε επίσης:

Big Brother: Ο παίκτης που αποχώρησε χθες 27/11 από το σπίτιBig Brother Live 27/11: “Χάος” στο Twitter με Σοφία & ΘέμηΠότε είναι οι τελικοί Big Brother, GNTM 3, Bachelor & My Style Rocks

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Big Brother 2020: Το ριάλιτι του Αντρέα Μικρούτσικου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα