Big Brother 18/12: Ο τελικός έφτασε με κριτή το Twitter

00:15 19/12/2020 - Πηγή: Youfly

Ο μεγάλος τελικός του Big Brother (18/12) είναι γεγονός και ο μεγαλύτερος κριτής είναι, για ένα ακόμη βράδυ, το Twitter! Οι χρήστες της πλατφόρμας έπιασαν το κινητό στα χέρια τους και σχολίασαν με κάθε λεπτομέρεια το live που θα μείνει στην ιστορία του ελληνικού Big Brother.

Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα τιτιβίσματα, με κεντρικούς ήρωες τους: Άννα Μαρία, Δημήτρη, Γρηγόρη,

Ζακ και Σοφία, οι οποίοι διεκδίκησαν την πρώτη θέση στον διαγωνισμό. Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν, επίσης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Χάρης Βαρθακούρης.

Big Brother 18/12 – Τελικός: Το Twitter διχάζεται σχετικά με τον μεγάλο νικητή

Η ώρα της κρίσης έφτασε, σε ένα φαντασμαγορικό live που σχολιάστηκε αρκετά. Ο τελικός βρήκε τους παίκτες καθισμένους στον κεντρικό καναπέ, ενωμένους για τη μεγάλη βραδιά, ενώ το Twitter δεν έχασε την ευκαιρία να υποστηρίξει τον αγαπημένο του παίκτη, καθ’ όλη τη διάρκεια του Big Brother (18/12). Η παραγωγή είχε φροντίσει να φτιάξει μικρά βιντεάκια ανασκόπησης καλύτερων στιγμών.

Οι πλάκες, οι καυγάδες, οι εντάσεις, οι συγκινήσεις, οι αποχωρήσεις που είδαμε στο ριάλιτι, παρουσιάστηκαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο, που σχολιάστηκε από το Twitter:

Εγώ αν ήμουν ο big brother θα τους έλεγα σήμερα “Δεν υπάρχει έπαθλο, πήρατε μέρος όλοι σε ένα κοινωνικό πείραμα” #BigBrotherGRlive #BigBrotherGR #bbxeftiles

— Calaaraki (@Kalamaraki87) December 18, 2020

Να μωρέ εδώ γιορτάζουν την νίκη της Άννας Μαρίας #BigBrotherGRlive #bigbrothergr #bbxeftiles pic.twitter.com/ZwkkckZNF6

— ᗰ ᖇ ᑭ ᑌ ᗰ ᑭ K I ᑎ (@LefterisPrd) December 18, 2020

Σοβαρά τώρα 5 άτομα για τελικό???
Πάρτε κανονικό τελικό να δείτε πως γίνεται #BigBrotherGRlive #BigBrotherGR pic.twitter.com/tUJgCX3twL

— ︎︎

Keywords
Τυχαία Θέματα