Big Brother 15/9: Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

07:06 16/9/2021 - Πηγή: Youfly

Οι παίκτες του Big Brother μίλησαν και πάλι μέσω της ψηφοφορίας μέσα στο σπίτι, υποδεικνύοντας τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Την ίδια στιγμή δύο γεγονότα έρχονται ν’ αναστατώσουν τη ζωή στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother, που αναδείχθηκαν χθες βράδυ Τετάρτη 15/9;

Βραδιά ψηφοφορίας η χθεσινή για το Big Brother.

Οι ένοικοι κλήθηκαν να ψηφίσουν δύο από τους συμπαίκτες τους, ανακατεύοντας και πάλι την τράπουλα εντός σπιτιού. Οι γυναίκες είχαν και πάλι την τιμητική τους, ενώ όσοι βρέθηκαν στον… τάκο αναμφίβολα δεν ξαφνιάστηκαν.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Big Brother

Δύο γυναίκες, η Ευδοκία και η Σοφία μαζί με τον Στηβ Μιλάτο είναι οι παίκτες που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους στη διαδικασία ψηφοφορίας προς αποχώρηση.

Η Σοφία σχολίασε ότι το περίμενε και το ένιωθε από τα βλέμματα ότι θα ψηφιστεί, ενώ και για την Ευδοκία η ανακοίνωση του ονόματός της δεν αποτέλεσε έκπληξη. Από την πλευρά του ο Στηβ Μιλάτος δεν κατάφερε να ελέγξει τον εκνευρισμό του καθώς αναρωτιόταν ποιοι δεν τον θέλουν εντός σπιτιού.

Εκτός από το θέμα της ψηφοφορίας οι παίκτες χθες όρισαν με βάση το ποσό των 135 ευρώ τις προμήθειες της εβδομάδος. Την ίδια στιγμή έντονες ήταν οι αντιπαραθέσεις σε σχέση με τα πρόσωπα εκείνα που δεν συμμετέχουν στη λάντζα της κουζίνας. Κατά τη Σοφία όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι καθαρίζουν, ενώ πρόσωπα σαν την Ευδοκία «βγάζουν» την ουρά τους απ’ έξω.

Η ζωή στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού τις τελευταίες ημέρες έμελλε να σημαδευτεί και με δύο ακόμη γεγονότα. Η καλή επικοινωνία ανάμεσα στον Παναγιώτη Πέτσα και την Ανχελίτα εξελίσσεται σε φλερτ με τους δύο παίκτες να μην κρύβουν τον έρωτά τους. Οι κάμερες τους συνέλαβαν στο ντουζ σε ερωτικές περιπτύξεις, ενώ και μέσα στο σπίτι είναι σχεδόν συνέχεια αγκαλιά.

Αποχώρηση-έκπληξη

Κατασταλαγμένος και αποφασισμένος να προχωρήσει στην έξοδό του από το Big Brother εμφανίστηκε χθες ο Στέφανος. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο αγρότης του ριάλιτι αποχωρεί από το παιχνίδι, καθώς του λείπει η σύντροφός του. Επίσης, θέλει να βγει και να βρεθεί με την οικογένειά του.

Δείτε ακόμα:

Big Brother: Κι όμως – Ήδη Σεξ στο σπίτι του μεγάλου αδερφούBig Brother 2: Έξαλλη η Σύλια με την Μαίρη (video)Bachelor: Λιποθύμησε και οι άλλες γελούσαν μαζί της

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Big Brother 15/9: Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα