ANT1: Αλλάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

18:03 3/9/2021 - Πηγή: Youfly

Ο ANT1 από σήμερα κάνει σημαντικές αλλαγές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το οποίο πλέον δεν θα μεταδίδεται με τον παραδοσιακό τρόπο που το είχαμε συνηθίσει.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και το συνηθισμένο δελτίο ειδήσεων θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου στον ANT1 αλλά μέχρι τότε κάτι εναλλακτικό ετοιμάζει το κανάλι του Αμαρουσίου. Η Ρίτσα Μπιζόγλη θα παρουσιάζει το δελτίο, από διαφορετικό όμως μέρος κάθε φορά.

Μετάδοση από διάφορες περιοχές
της χώρας

Από σήμερα, λοιπόν, και μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου το δελτίο του ANT1 θα μεταδίδεται από διάφορες περιοχές, με σκοπό να βρεθεί σε απομακρυσμένα μέρη ή πόλεις της ελληνικής περιφέρειας. Απόψε για παράδειγμα θα μεταδοθεί από την Εύβοια, που πέρασε πολύ δύσκολες μέρες το τελευταίο διάστημα με τις πυρκαγιές.

H Εύβοια όμως θα αποτελέσει μόνο την αφετηρία αφού και άλλες περιοχές θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα, σε αυτήν την πρωτοποριακή κίνηση του ANT1.

Μάλιστα ο ANT1, στα πλαίσια ενδυνάμωσης του ενημερωτικού τμήματος, θα τονώσει τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Εκεί μετά τους Πρωινούς Τύπους θα βγαίνει εκπομπή με την Ντόρα Κουτροκόη και τον Αντώνη Φουρλή ενώ αμέσως μετά θα ακολουθεί η Φωτεινή Γεωργίου με το Υγεία για Όλους.

Δείτε ακόμα:

ΑΝΤ1: Συνωστισμός στην prime time ζώνη – Οι οριστικές αποφάσειςΖέτα Μακρυπούλια: Στην prime time ζώνη του ANT1 τη νέα σεζόν

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post ANT1: Αλλάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα