8 λέξεις: «Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να μάθει την αλήθεια»

16:50 9/3/2021 - Πηγή: Youfly

Οι πιο δύσκολες στιγμές του Αιμίλιου στις «8 λέξεις» είναι μπροστά μας. Ο Αιμίλιος από τη στιγμή που έμαθε ο Αρώνης για τη σχέση του με την Ελισάβετ έχει χάσει τον ύπνο του.

Ξέρει πως ο Αρώνης δεν πρόκειται να του συγχωρήσει αυτό που συνέβη με την ανιψιά του. Οι φόβοι του είναι δύο. Αφενός μεν μη μάθει την αλήθεια η γυναίκα του η Μάγδα και αφετέρου μη βρεθεί εκτός καναλιού.

Ο Σίμος βέβαια έχει φροντίσει να τον προειδοποιήσει ότι ο Αρώνης αναζητεί το διάδοχο του πράγμα που κάνει τον Αιμίλιο να μην αισθάνεται καθόλου καλά. «Σίμο βοήθησε με να βγω από αυτή τη δύσκολη θέση. Τρέμω

στην ιδέα ότι μπορεί η Μάγδα να μάθει την αλήθεια και ότι μπορεί επίσης να με διώξει ο Αρώνης από το κανάλι», θα δούμε να του λέει ο Αιμίλιος ενώ ο Σίμος του συστήνει ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Είναι από τις λίγες φορές που ο Αιμίλιος έχει βρεθεί σε τόσο δύσκολη θέση και πραγματικά δεν ξέρει πώς να αντιδράσει.

8 Λέξεις: Αιμίλιος, Αρώνης & Ελισάβετ συναντιούνται τυχαία

Από την άλλη πλευρά πάλι η Ελισάβετ νιώθει απογοητευμένη καθώς ανακαλύπτει πως ο άνδρας που αγάπησε τις έλεγε ψέματα μιας και τη δύσκολη ώρα δεν ανέλαβε τις ευθύνες του και την εγκατέλειψε.

Ο Αιμίλιος έχει επιστρέψει στην οικογένεια του και προσπαθεί πλέον να μη δίνει δικαιώματα. Κάποια στιγμή ο Αιμίλιος κι η Μάγδα θα μάθουν για το φύλο του παιδιού που περιμένουν. Θα είναι κοριτσάκι και η χαρά τους είναι πολύ μεγάλη. Βγαίνουν μάλιστα έξω να το γιορτάσουν. Για κακή τους τύχη όμως πέφτουν πάνω στην οικογένεια Αρώνη και την Ελισάβετ η οποία νιώθει πάρα πολύ άβολα.

Αναμένουμε πώς θα αντιδράσεις ο Αιμίλιος, ο Αρώνης και η Ελισάβετ σε αυτή την απρόσμενη συνάντηση στις 8 Λέξεις. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Δείτε επίσης: 

8 Λέξεις: Σε μεγάλη σύγχυση ο Άκης – Η απρόσμενη πρόταση γάμου8 λέξεις: Η απόφαση που θα φέρει μια ακόμα μεγάλη ανατροπή

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post 8 λέξεις: «Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να μάθει την αλήθεια» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα