8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας ξαφνιάζει την Έρση με την εξομολόγησή του

17:57 28/1/2021 - Πηγή: Youfly

Νέο επεισόδιο έρχεται απόψε (28/1) στις 8 Λέξεις στις 21.00, με νέες εξελίξεις για ακόμα μια φορά. Ο Οδυσσέας θα αποκαλύψει στην Έρση τί σημαίνουν οι 8 Λέξεις, ενώ η Βικτώρια και πάλι θα έρθει σε αντιπαράθεση με τον Αρώνη.

Τί θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ο Μιχαήλ κάνει μια συζήτηση στη Βικτώρια. Της εξηγεί ότι, παρά την προσωπική τους σχέση, ο ίδιος και το κόμμα του θα σταθούν αμερόληπτοι απέναντι στο γεγονός της οικολογικής καταστροφής που έχει προκαλέσει το πλοίο της. Στο μεταξύ, ο Άκης απαιτεί πλήρη ενημέρωση. Και με τον συνηθισμένο του τρόπο δείχνει στη Βικτώρια τον τρόπο που ο ίδιος λύνει τα προβλήματά του. Όπως είναι φυσικό αυτό της προκαλεί αμηχανία.

Ο Οδυσσέας κατηγορεί την Έρση πως με τον τρόπο της δεν τον βοηθάει να αντιμετωπίσει τη δύσκολη κατάσταση που περνάει ο ίδιος. Την ίδια επίθεση κι ακόμα χειρότερη, κάνει στην Έρση και η Νόνα. Την κατηγορεί ότι φέρεται εγωιστικά. Ο Άκης αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση της συνεργασίας της Σμαράγδας με τον Αντώνη. Ενώ η Εύα, ο Νικηφόρος και ο Σίμος βρίσκονται στο Λονδίνο. Εκεί κανονίζουν τη μεταφορά της σορού της Ρωξάνης στην Ελλάδα. Ο Οδυσσέας κάνει μια ολοκληρωτική στροφή στον τρόπο που αντιμετωπίζει το μεγάλο πρόβλημα με τα μάτια του και ξαφνιάζει την Έρση εξηγώντας της ποιες είναι οι 8 λέξεις που του άλλαξαν τη ζωή…

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου στις 8 Λέξεις:

Αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά απόψε. Μέχρι τότε, πάρτε μια γεύση από το επίσημο τρέιλερ:

https://youfly.com/wp-content/uploads/2021/01/8_ΛΕΞΕΙΣ_ΠΕΜΠΤΗ_20210128.mp4

Δείτε επίσης:

8 Λέξεις: Έξαλλοι οι ηθοποιοί με Γεωργίου & συρρίκνωση επεισοδίωνΟ Ανδρέας Γεωργίου σπάει τη σιωπή του για τις 8 Λέξεις & το MEGA

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post 8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας ξαφνιάζει την Έρση με την εξομολόγησή του appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα