8 Λέξεις: Η Ιφιγένεια εγκαταλείπει τον Σπύρο – Βίντεο απόσπασμα

15:24 25/2/2021 - Πηγή: Youfly

Οι εξελίξεις συνεχίζονται στις 8 Λέξεις απόψε (25/2) με νέο επεισόδιο στον ΣΚΑΪ, καθώς η Ιφιγένεια φεύγει και αφήνει τον Σπύρο, ενώ ο Οδυσσέας βρίσκεται σε εκνευρισμό. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και βίντεο απόσπασμα.

8 Λέξεις: Λεπτομέρειες από το νέο επεισόδιο που θα δούμε απόψε 25/2

Ο γιατρός εξηγεί σε όλους τον λόγο για τον οποίο πρέπει να αναβληθεί το χειρουργείο. Και ο Οδυσσέας δείχνει να χάνει την ψυχραιμία του. Η μητέρα της Μάγδας κάνει επίσκεψη στο ζευγάρι. Και σε μια στιγμή που μένουν μόνοι τους, μιλάει πολύ σκληρά στον Αιμίλιο για

την Ελισάβετ. Στο μεταξύ, ο Άκης υποπτεύεται όλο και περισσότερο πως κάτι συμβαίνει μεταξύ της ανιψιάς του και του Αιμίλιου και ετοιμάζεται να επέμβει. Η Ιφιγένεια αποφασίζει να ακούσει τη συμβουλή της Νόνας και φεύγει για Αθήνα, αφήνοντας τον Σπύρο στα κρύα του λουτρού.

Ο Φρίξος κάνει μια ακόμα απεγνωσμένη προσπάθεια να πει στην Έλλη πως αισθάνεται για τον επικείμενο γάμο τους. Η Εύα μιλάει τηλεφωνικά με έναν μεσίτη μπροστά στον Νικηφόρο, δείχνοντάς του έτσι ότι είναι έτοιμη να μετακομίσει. Ο Σπύρος βρίσκει ευκαιρία τώρα που η Ιφιγένεια πήγε στην Αθήνα και καλεί την Αλκμήνη σπίτι του το βράδυ για φαγητό. Η Ναυσικά ανοίγει την πόρτα και μπροστά της εμφανίζεται η Μιρέλλα Κονταξή, που την ψάχνει εδώ και μέρες.

Δείτε το βίντεο – απόσπασμα

https://youfly.com/wp-content/uploads/2021/02/8_ΛΕΞΕΙΣ_ΠΕΜΠΤΗ_20210225.mp4

Δείτε επίσης:

8 Λέξεις: Η αντίδραση της Τζουλιάνας στον κίνδυνο της αδερφής τηςΉλιος: Θύμα απαγωγής η Αλίκη – Ο Δημήτρης σε απόγνωση

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post 8 Λέξεις: Η Ιφιγένεια εγκαταλείπει τον Σπύρο – Βίντεο απόσπασμα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα