8 Λέξεις: Η Ελισάβετ πηγαίνει έξαλλη στο σπίτι του Αιμίλιου

15:42 18/1/2021 - Πηγή: Youfly

Η εβδομάδα ξεκινά με νέο επεισόδιο σήμερα 18/1 στη σειρά 8 Λέξεις, με την Ελισάβετ να πηγαίνει σε έξαλλη κατάσταση στο σπίτι του Αιμίλιου και τον Μιλτιάδη να βγαίνει εκτός εαυτού με την Κατερίνα.

8 Λέξεις 18/1: Τι θα δούμε στο επεισόδιο 151

Ο γραμματέας λέει όλη την αλήθεια στον Μιλτιάδη αποκαλύπτοντας έτσι το μεγάλο ψέμα της Κατερίνας. Η Ναυσικά λύνει και πάλι την παρεξήγηση και κάνει τον συμβιβασμό μεταξύ Άκη και Μάρκου. Στη συνέχεια, ο Άκης δίνει «γραμμή» στον Αιμίλιο και του λέει να σταματήσει την αρνητική αντιμετώπιση της

Αναγέννησης. Η Ναυσικά αγχώνεται επειδή το πρόβλημα που έχει ο Οδυσσέας είναι κληρονομικό και κλείνει ραντεβού και για τον Μιχαήλ να πάει να δει τα μάτια του.

Λίγο αργότερα, ο Μάρκος λέει στον Οδυσσέα ότι βρήκε έναν Έλληνα γιατρό στην Ελβετία που ειδικεύεται στην πάθησή του. Ο Σίμος πλησιάζει τη Σμαράγδα σε μια ακόμα προσπάθεια να τα ξαναβρεί μαζί της. Ο Οδυσσέας επιστρέφει στην Κέρκυρα και η Έρση χαίρεται πολύ που τον βλέπει. Η Ελισάβετ βάζει φωτιά στη σειρά 8 λέξεις, καθώς είναι έξαλλη και πάει έξω από το σπίτι του Αιμίλιου και τον απειλεί ότι θα μπει μέσα, ενώ εκείνος είναι με τη Μάγδα.

https://youfly.com/wp-content/uploads/2021/01/8_ΛΕΞΕΙΣ_ΔΕΥΤΕΡΑ_20210118.mp4

Δείτε επίσης:

8 Λέξεις: Ο Έκτορας γνωρίζει τη γυναίκα – μυστήριο8 λέξεις: Αυτός είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post 8 Λέξεις: Η Ελισάβετ πηγαίνει έξαλλη στο σπίτι του Αιμίλιου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα