8 Λέξεις: Δεύτερο σοκ για τον Αρώνη – Από την Ελισάβετ

12:07 15/6/2021 - Πηγή: Youfly

Οι ανατροπές συνεχίζονται. Η Ελισάβετ έχει πάρει την απόφασή της στις 8 Λέξεις, ο Αρώνης, όμως, δε συμφωνεί. Χωρίς να την κρατάει τίποτα πια στο κανάλι, αλλά και στην Ελλάδα, η ηρωίδα ανακοινώνει και επίσημα πως θέλει να φύγει οριστικά. Θα κυνηγήσει το όνειρό της στην Αργεντινή, διαγράφοντας μία τεράστια καριέρα.

Ο έρωτάς της για τον Αιμίλιο δε μπορεί να σβήσει έτσι απλά. Τον προσεγγίζει ξανά, εκείνος, όμως, είναι κάθετος. Της ξεκαθαρίζει πως θα μείνει με την Μάγδα, γιατί

εκείνη είναι η γυναίκα της ζωής του. Αυτό θα τσακίσει την πρωταγωνίστρια, η οποία θα ετοιμάσει τις βαλίτσες της για το μεγάλο αντίο. Άλλωστε, αυτό που έδινε νόημα στη ζωή της, ήταν ο Αιμίλιος.

Έτσι, ανακοινώνει την απόφασή της στον θείο της. Εκείνος ταράζεται. Έχοντας στο μυαλό του την Ηλιάνα, αδυνατεί να συνειδητοποιήσει αμέσως αυτό που του λέει η ανιψιά του. Του εξηγεί τους λόγους, τονίζοντας πως δε θέλει να μείνει άλλο στην Ελλάδα. Ακόμη και η αγαπημένη της ξαδέλφη και φίλη, δε την στηρίζει πια. Κοιτάζει καθημερινά πως θα εκδικηθεί τον Οδυσσέα.

Ο Αρώνης προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να το ξανά σκεφτεί, η ίδια, όμως, κάνει το μεγάλο βήμα στις 8 Λέξεις. Μαζεύει όλα της τα πράγματα και φεύγει οριστικά, αποχαιρετώντας λίγα άτομα. Είναι έτοιμη να αρχίσει τη ζωή της από την αρχή, μακριά από τον Αιμίλιο.\

Δείτε επίσης:

8 Λέξεις: Η Μάγδα έτοιμη να ορίσει το δικό της τέλος8 Λέξεις: Η Βικτώρια ικετεύει τον Μιχαήλ να απομακρυνθεί ο Μάρκος

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post 8 Λέξεις: Δεύτερο σοκ για τον Αρώνη – Από την Ελισάβετ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα