8 Λέξεις 18/11: Τι θα δούμε απόψε στο διπλό επεισόδιο 91 & 92

15:20 18/11/2020 - Πηγή: Youfly

Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά, 8 Λέξεις,  θα προβληθεί και σήμερα με διπλό επεισόδιo 91 και 92, αλλά και κάθε ημέρα στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Εμείς σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τι θα δείτε στα επεισόδια 91 και 92 απόψε στις 21:00.

Καθημερινά με νέα επεισόδια, στις 21:00.

8 Λέξεις 18/11:Η αντεπίθεσή στον βρόμικο πόλεμο του Αρώνη – όλα όσα θα δούμε απόψε

8 Λέξεις 18/11 – Επεισόδιο 91:

Η Βικτώρια ενημερώνεται από τον συνεργάτη της πως ο Άκης τούς κάνει «πόλεμο» μέσω του Υπουργού Ναυτιλίας και γίνεται έξαλλη.

Ο Αιμίλιος ζητάει από τον Σίμο αποκλειστικότητα λέγοντάς του ότι θα παρουσιάζει τη δημοσιογραφική του έρευνα πρώτα στο κανάλι και μετά στο site του. Παράλληλα, ο Αλέκος υπενθυμίζει στον Δημήτρη ότι τον «κρατάει στο χέρι» επειδή γνωρίζει το ένοχο παρελθόν του.

Η Ελισάβετ ξαφνιάζεται όταν ζητάει μια επαγγελματική χάρη από τον Αιμίλιο κι αυτός της ξεκαθαρίζει ότι στη δουλειά δεν της χαρίζεται. Ο Άκης ζητάει από έναν εκδότη φίλο του να «χαντακώσει» τον Μιχαήλ και το κόμμα της Αναγέννησης. Η Ηλιάνα λέει στον Αλέκο ότι θέλει να πάει στην Κέρκυρα, αυτός όμως δεν την εμπιστεύεται και της λέει ότι πρέπει να πάει μαζί με την Ελισάβετ.

Ο Μιχαήλ προτείνει στη Βικτώρια να συγκατοικήσουν και παίρνει θετική απάντηση. Μιλτιάδης και Κατερίνα δέχονται τηλεφώνημα από τις φυλακές, αλλά δυστυχώς τα νέα δεν είναι καθόλου καλά.

8 Λέξεις 18/11 – Επεισόδιο 92:

Ο Μιλτιάδης κι η Κατερίνα βυθίζονται στο πένθος και καλούνται να μεταφέρουν τα δυσάρεστα νέα στην Ιφιγένεια. Η Ιφιγένεια έρχεται εσπευσμένα στην Αθήνα, παρέα με τον Σπύρο. Όλοι οι φίλοι της οικογένειας τούς συμπαραστέκονται.

Οι προσπάθειες του Οδυσσέα να μονιάσει τον Μιχαήλ με τη Ναυσικά πέφτουν στο κενό κι έτσι γυρνάει στην Κέρκυρα άπραγος. Ο Αιμίλιος παιδεύεται ακόμα από τον γνωστό εφιάλτη, αλλά αρνείται να ζητήσει βοήθεια.

Παράλληλα, λέει στον Σίμο να ερευνήσει τη δολοφονία του Φοίβου. Ο Μιχαήλ αποφασίζει να αφήσει το σπίτι του και να μετακομίσει στης Βικτώριας. Νέα στοιχεία για το έγκλημα με την καμένη γυναίκα που βρέθηκε στη Κέρκυρα έρχονται στο φως και ο Οδυσσέας συνειδητοποιεί πως τη γνωρίζει.

Δείτε επίσης: 8 Λέξεις 17/11: Τι είδαμε στο διπλό επεισόδιο 89 & 90.

The post 8 Λέξεις 18/11: Τι θα δούμε απόψε στο διπλό επεισόδιο 91 & 92 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα