8 Λέξεις – Ο Αρώνης ξεσπά σε κλάματα: «Πες μου τί φταίει»

12:19 28/6/2021 - Πηγή: Youfly

Μία έντονη σκηνή θα χαρίσει και πάλι ο αγαπημένος μας χαρακτήρας. Ο Άκης Αρώνης μαθαίνει πως η ανιψιά του, η Ελισάβετ, θα φύγει στην Αργεντινή και ξεσπάει στις 8 Λέξεις. Η ίδια νιώθει πως δε μπορεί άλλο να ζήσει στην Ελλάδα, καθώς η ψυχολογία της επιβαρύνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

Οι σχέσεις της με την Ηλιάνα είναι τεταμένες, με την ίδια να βλέπει την ξαδέλφη της να πέφτει όλο και πιο χαμηλά. Τη συμβουλεύει να δει κάποιον ειδικό, προκειμένου να αφήσει πίσω της όλο αυτό το μίσος και την

εκδικητική μανία. Βέβαια, η Ηλιάνα έχει θολώσει και δε βλέπει μπροστά της. Δεν καταλαβαίνει πόσο πολύ επηρεάζει τους γύρω της με την συμπεριφορά της.

Η στιγμή της ανακοίνωσης

Η Ελισάβετ, μη μπορώντας να σηκώσει άλλο αυτό το βαρύ φορτίο, επισκέπτεται τον θείο της. Του ανακοινώνει πως θέλει να επιστρέψει στην Αργεντινή, με τα κλάματα να ξεσπούν. Ο Αρώνης και η Ελισάβετ αγκαλιάζονται σφιχτά, στις 8 Λέξεις, με τον πρωταγωνιστή να λυγίζει.

Δε μπορεί να καταλάβει τους λόγους, για τους οποίους η αγαπημένη του ανιψιά φεύγει από την Ελλάδα, αφήνοντας πίσω μία τόσο λαμπρή καριέρα. Εκείνη του εξηγεί πως δεν αντέχει άλλο την απόρριψη του Αιμίλιου. Η κατάσταση στο κανάλι γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και χειρότερη για την ίδια. Δε μπορεί να αντέξει την αδιαφορία του.

Ο Αρώνης κοιτάζει την Ελισάβετ στα μάτια, στις 8 Λέξεις, και της λέει πως η ζωή τα φέρνει πάντοτε όπως εκείνη τα θέλει. Η Ελισάβετ του λέει πως τον αγαπάει πολύ και τον αποχαιρετάει γλυκά, ευγνωμονώντας τον για όλο το καλό που της έκανε. Ετοιμάζεται για τη νέα της ζωή, μακριά από την Ελλάδα και όσα την πληγώνουν.

Δείτε επίσης:

8 Λέξεις: Ένα μεγάλο πάρτι στο τελευταίο επεισόδιο8 Λέξεις: Μία πρόταση γάμου στο τέλος που δεν περίμενε κανείς

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post 8 Λέξεις – Ο Αρώνης ξεσπά σε κλάματα: «Πες μου τί φταίει» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
8 Λέξεις –, Αρώνης, Πες,8 lexeis –, aronis, pes