Ξαφνικό τέλος στον γάμο του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Ιωάννας Μαρτζούκου

Τίτλοι τέλους στον γάμο του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Ιωάννας Μαρτζούκου έπειτα από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας, εκ των οποίων τα δέκα ήταν παντρεμένοι. Ο γνωστός ηθοποιός και η fashion editor χώρισαν εν μέσω πανδημίας, ξαφνιάζοντας δυσάρεστα τον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς δεν είχε ακουστεί το παραμικρό πως περνούσαν κρίση. Κι όμως φαίνεται ότι ο χρόνος έφθειρε τη σχέση τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Real Life» που αποκάλυψε την είδηση, ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει φύγει

πλέον από το σπίτι που έμενε με την Ιωάννα στην περιοχή του Χίλτον και έχει νοικιάσει άλλο στην οδό Αγίου Μελετίου. Οσο για την τελευταία φορά που οι δυο τους πόζαραν αγκαλιά στον φακό ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, στο πάρτι γενεθλίων του γιου τους Ιάσονα. Μέχρι στιγμής, πάντως, κανένας από τους δύο δεν έχει πάρει θέση επισήμως αναφορικά με τον χωρισμό.

Ο γοητευτικός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Το κόκκινο ποτάμι», και η εντυπωσιακή fashion editor γνωρίστηκαν το 2007 σε επαγγελματικό ραντεβού, στο πλαίσιο φωτογράφισης που έκανε τότε ο Κωνσταντίνος μαζί με τον πατέρα του, Κώστα Καζάκο, για γνωστό lifestyle περιοδικό, με το οποίο συνεργαζόταν η Ιωάννα.

Το ερωτικό σκίρτημα υπήρξε αμοιβαίο, ωστόσο οι δυο τους προχώρησαν στη δημιουργία σχέσης με τη βοήθεια του Ιωσήφ Μαρινάκη, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που κανόνισε το πρώτο τους ραντεβού. «Με τον Ιωσήφ είχαμε το ίδιο καμαρίνι. Θυμάμαι πως όταν του μίλησα για την Ιωάννα, μου απάντησε πως τη γνωρίζει. Οπότε έγινε ο συνδετικός μας κρίκος. Πράγματι, η Ιωάννα ήρθε στο θέατρο και έπειτα από αυτό ξεκινήσαμε να βγαίνουμε» είχε ομολογήσει ο Κωνσταντίνος σε παλιότερη συνέντευξή του.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το 2009 στο Island, όπως και το wedding party, όπου στήθηκε γλέντι μέχρι το πρωί. «Τα πράγματα ανάμεσά μας κύλησαν πολύ αυθόρμητα και γρήγορα…» είχε περιγράψει στο παρελθόν η Ιωάννα. Τρία χρόνια μετά το γαμήλιο μυστήριο τους επισκέφθηκε ο «πελαργός», φέρνοντας στον κόσμο τον γιος τους Ιάσονα. Μέχρι την πρόσφατη είδηση του χωρισμού τους το ζευγάρι δεν είχε δώσει λαβές για σχόλια, ενώ δήλωνε και έδειχνε πάντα ερωτευμένο.

Ξαφνικό τέλος στον γάμο του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Ιωάννας Μαρτζούκου - newsbreak.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα