Το twitter έσυρε «τα εξ αμάξης» στον Καρανίκα για την ειρωνεία του στην Αρβελέρ

Η επίθεση του Νίκου Καρανίκα στην Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ για την αντίδρασή της στην απόφαση μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, προκάλεσε τη μήνη της… twitterοκοινότητας, η οποία φρόντισε να του απαντήσει δεόντως!

Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα είχε ειρωνευτεί την Ελληνίδα ιστορικό, η οποία συγκλονισμένη είχε σχολιάσει για την Αγία Σοφία: «Σήμερα έγινε η πραγματική άλωση της Πόλης… Αν ακούσω ότι τα ψηφιδωτά έχουν δακρύσει δεν θα εκπλαγώ…».

Δάκρυσα

με την Αρβελερ που δάκρυσε με την δεύτερη (○●) άλωση της #ΑγιαςΣοφιας .
Ευτυχώς που είναι πολυσπουδαστη και λέει καμια εξυπνάδα για να συγκινήσει τους Δεξιούς εθνικιστες ανιστόρητους της ΝΔ #δεν_παει_αλλο μ pic.twitter.com/CPtspFAdkN

— Νίκος Καρανίκας nikos Karanikas (@nikosKaranikas4) July 12, 2020

Ο Νίκος Καρανίκας ακολούθως έγραψε στο twitter, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου: «Δάκρυσα με την Αρβελέρ που δάκρυσε με την δεύτερη άλωση της Αγίας Σοφίας. Ευτυχώς που είναι πολυσπούδαστη και λέει καμιά εξυπνάδα για να συγκινήσει τους δεξιούς εθνικιστές ανιστόρητους της ΝΔ».

Οι αντιδράσεις που ξεσηκώθηκαν άμεσα στο twitter ήταν τύπου: «Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς…όταν η αμορφωσιά και η τεμπελιά και η ρεμπελοσυνη κρίνει την πρώτη πρύτανη της Σορβόννης Αρβελέρ», αλλά και «Ο κύριος Καρανίκας μπορεί να φάνηκε λίγο αυστηρός με την κυρία Αρβελέρ γιατί έπαθε ζημιά ο άνθρωπος. Πριν λίγες μέρες σταμάτησε η Ελένη (σ.σ. Μενεγάκη) από την τηλεόραση!!!!!!! Σεβαστείτε το πρόβλημα του ανδρός. Αρβελέρ κ υψηλά νοήματα. Να βλέπει αυτός Μενεγάκη να φτιάχνεται να πληρώνω εγώ. Τσόκαρο!!»

Το Twitter με διασκεδάζει γιατί παρεμβαίνουν τα τρολ που νομίζουν ότι ένα ορθογραφικό λάθος είναι χειρότερο από τη γενική πνευματική ένδεια που τους χαρακτηρίζει.Αυτή είναι η δεξιά&ο κόσμος της.Τώρα κλαίνε μαζι με την Αρβελερ γιατί το Κουλη

Keywords
Τυχαία Θέματα