Το μήνυμα του Άρη Μουγκοπέτρου μετά την επέμβαση στο μάτι του – «Επιτέλους και ένα καλό νέο»

Σε έκτακτο χειρουργείο στο δεξί του μάτι υποβλήθηκε ο Άρης Μουγκοπέτρος και επιτέλους τα νέα για την υγεία του είναι ευχάριστα. 

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου, ο οποίος έχασε δύο δάχτυλα σε ατύχημα που είχε όταν κροτίδα έσκασε στα χέρια του σε εκδήλωση στην Αχαΐα, τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα, η επέμβαση στο μάτι του πήγε καλά.

«Επιτέλους μετά από πάρα πολύ

καιρό άκουσα και ένα καλό νέο. Η επέμβαση στο μάτι μου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία», ανέφερε σε βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά του.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους γιατρούς που τον ανέλαβαν και πραγματοποίησαν την επέμβαση με επιτυχία, ενώ δεν παρέλειψε να πει «ευχαριστώ» και στον κόσμο που όλο αυτό το διάστημα στάθηκε στο πλευρό του. «Εννοείται ευχαριστώ και εσάς για την αγάπη σας και το ενδιαφέρον που δείχνετε καθημερινά στο πρόσωπό μου», είπε κλείνοντας ο 32χρονος μουσικός.

View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα