Το Ισλάμ ξαναεπιτίθεται
Ο πόλεμος του Ισραήλ ενάντια στην κτηνωδία της Χαμάς και των πολυπληθών υποστηρικτών της μετά τη σφαγή στις 7 Οκτωβρίου 2023 και της απαγωγής τόσων αθώων πολιτών προκάλεσε και μια αλυσίδα καθόλου τυχαίων γεγονότων. Οχι μόνο η Δύση, αλλά όλος ο πλανήτης, με τελευταίο γεγονός την ισλαμική τρομοκρατική επίθεση στην Ινδία, υφίσταται άλλη μια φορά επίθεση από το ριζοσπαστικό Ισλάμ, η οποία έχει πολλές εκφάνσεις.
Η μία είναι η κλασική για τους τζιχαντιστές χρήση τυφλής βίας, όπως αυτή που χρησιμοποιεί
Οι μεγάλες των πάλαι ποτέ αποικιοκρατικές δυνάμεις, η Αγγλία, το Βέλγιο, η Γαλλία, εισήγαγαν παλαιότερα στρατιές εργατικών χεριών από τις παλιές αποικίες τους, οι περισσότεροι μουσουλμάνοι. Βήμα βήμα κατέλαβαν γειτονιές και μετά ολόκληρες συνοικίες, ακόμα και πόλεις. Η αφασία της σοσιαλδημοκρατίας στις χώρες της Σκανδιναβίας σήμανε το άρατε πύλας, όπως και η «δεξιά» Μέρκελ, όχι μόνο για τη Γερμανία αλλά για όλη την Ευρώπη. Ενας ολόκληρος στρατός από αρπακτικά ΜΚΟτζήδες είδε μόνο την ευκαιρία για εύκολο πλουτισμό από την αθρόα εισβολή και την υπηρέτησε. Κάθε δε λογική αντίδραση κατασυκοφαντήθηκε. Τα αποτελέσματα τα βιώνουμε σήμερα, όπως και την αντίδραση που προκαλεί η ζοφερή και αναφομοίωτη πραγματικότητα. Οι νέοι μουσαφιραίοι ήρθαν να προστεθούν στους παλιούς από τις αποικίες αλλά διεσπάρησαν και σε χώρες που αγνοούσαν το φαινόμενο ως πρόσφατα. Μέσα σε αυτές τις μεγάλες μάζες μουσουλμάνων υπάρχουν επαρκείς «πυροκροτητές», ριζοσπάστες ιμάμηδες και άλλοι στρατευμένοι στον πόλεμο κατά των «απίστων», τον τζιχάντ, ικανοί να πυροδοτήσουν το σύνολο των ομοθρήσκων τους. Η Γάζα προκάλεσε την κινητοποίησή τους, έβγαλε στους δρόμους τους παλιούς και νέους μουσουλμάνους επήλυδες, οι οποίοι έχουν μαζί τους έναν άλλο στρατό από χρήσιμους ηλιθίους, την αριστερά.
Η πνευματική ψώρα της Υφηλίου, αφού απέτυχε όπου κυβέρνησε, αφού τα οικονομικά προτάγματά της απέτυχαν παταγωδώς και τα πολιτικά – ηθικά προτάγματά της καταβαραθρώθηκαν μέσα στον αυταρχισμό, το αίμα και τη διαφθορά, μεταλλάχθηκε. Το γύρισε στη woke κουλτούρα, στα 62 φύλα, στο μίσος για την παραδοσιακή οικογένεια, στην επίθεση στον Λευκό Ανθρωπο, στον πολιτισμό και την Ιστορία του. Στόχος η Αρχαία Ελλάδα, η Ρώμη, ο Χριστιανισμός και η Ιστορία των ευρωπαϊκών χωρών, όλης της Δύσης. Αφού δε ο καπιταλισμός έχει τον απέθαντο, πιστεύουν πως θα γκρεμίσουν την αστική Δημοκρατία, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, συμμαχώντας με το ριζοσπαστικό Ισλάμ. Κομμουνιστές, αναρχικοί, φιλελέφτ, ξεποδαριάζονται σε πορείες που φτάνουν σε έκτροπα, μαζί με τους μουσουλμάνους μουσαφιραίους, οι οποίοι, αν επικρατήσουν, θα τους κρεμάσουν πρώτους πρώτους. Οι τελάληδες της ανεκτικότητας, σε όλα εκτός από τον Χριστιανισμό και το Εθνος, έγιναν ορντινάτσες των πλέον αδιάλλακτων δυσανεκτικών. Το μαχητικό Ισλάμ και όσοι είναι πίσω του, Τουρκία, Κατάρ, Πακιστάν, όλα τα δίκτυα τζιχαντιστών στον κόσμο, χρησιμοποιούν αυτή την παράδοξη συμμαχία μουσουλμάνων και ηλίθιων αριστερών ως όπλο για την επέκτασή τους, για την επιβολή πολιτικών, χρησιμοποιώντας ως κοινή συγκόλληση ουσία το ψυχοπονιάρικο αφήγημα της Γάζας. Κανείς βέβαια από αυτούς δεν ξεκινάει από το αυτονόητο: να απελευθερωθούν όλοι οι όμηροι άμεσα και τα μέλη της Χαμάς να παραδοθούν στο Ισραήλ με όλα τους τα όπλα. Κανείς ούτε οι πάτρώνες τους στην Αγκυρα, στο Κατάρ και το Καράτσι ούτε οι φανατικοί μουσουλμάνοι στις δυτικές μητροπόλεις ούτε οι αριστεροί χρήσιμοι ηλίθιοί τους θέλουν να τελειώσει ο πόλεμος. Θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν ως κίνητρο – κινητοποίηση του στρατού νέων μουσουλμάνων, που έχουν φέρει στη Δύση και των διαταραγμένων υποτακτικών τους στη δυτική αριστερά. Ολο και πιο συχνά ζητούν εφαρμογή της Σαρία, καταλαμβάνουν χώρους, γειτονιές, τοπική εξουσία και αλαζονικά διακηρύσσουν πως είναι μοιραία η επικράτησή τους λόγω της υπογεννητικότητας των Ευρωπαίων.
Πολιτικές δυνάμεις και κοινωνίες αφυπνίζονται στις ΗΠΑ και την Ευρώπη και η ενεστώτα απειλή μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με δυναμικά κρατικά μέτρα καταστολής και πρόληψης, πρωτίστως αντιστρέφοντας την πλημμυρίδα με μαζικές απελάσεις, φύλαξη των συνόρων, συντριβή με νομοθετικά μέτρα και πρακτική πολιτική καταστολής στον δρόμο κάθε υποψίας τζιχαντιστικής ιδεολογίας και δράσης, με παράλληλη αυστηρή τιμωρία των εγχώριων δοσίλογων υπέρ των τζιχαντιστών, προδοτών της Δύσης, των δημοκρατικών αξιών της και των τριών πυλώνες της, της Αρχαίας Ελλάδας, της Ρώμης και του Χριστιανισμού. Και αυτό πρέπει να γίνει τώρα, αύριο θα είναι αργά.
Διαβάστε περισσότερα Το Ισλάμ ξαναεπιτίθεται
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Θρήνος στην Πάτρα για τον 22χρονο Νίκο: Δεύτερο χτύπημα για την οικογένεια σε 3 μήνες
- Οι τέσσερις λέξεις που είπε η Μελάνια και «έσωσε» τον Τραμπ στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου – Τι αποκάλυψε αναγνώστης χειλιών
- Μαφιόζικη εκτέλεση στο Χαλάνδρι: Πώς εµπλέκεται ο ρεσεψιονίστ “Μάριος” µε τη δολοφονία του 55χρονου Μοσχούρη
- Βούτες Ηρακλείου: Τα σενάρια για τις μεγάλες ρηγματώσεις – Πού θα επικεντρωθούν οι έρευνες
- Τα φάρμακα έρχονται σπίτι: Ο ΕΟΠΥΥ ενεργοποιεί την κατ’ οίκον αποστολή ΦΥΚ – Πώς γίνεται η εγγραφή
- Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 3χρονο παιδί μετά από σύγκρουση δύο ΙΧ στον περιφερειακό
- Μαρία Ηλιάκη: «Τον Στέλιο τον γνώρισα όταν όλη μου η ζωή ήταν χάλια»
- Βάλτε μία πλαστική σακούλα στο πλυντήριο και λύστε ένα κοινό πρόβλημα
- Φρεγάτα «Ύδρα»: Φήμες για ζήτημα στον ανεφοδιασμό με καύσιμα στην Αίγυπτο- Τι συνέβη
- Youth Pass 2025: Ποιοι θα λάβουν μέχρι 300 ευρώ - Αναλυτικός οδηγός
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις newsbreak
- Μαρκο Ρούμπιο: Κρίσιμη αυτή η εβδομάδα για την επίτευξη συμφωνίας
- «Πρωταθλητές» Ευρώπης οι νέοι Έλληνες στην υποστήριξη του Τραμπ
- Στη Θεσσαλονίκη αύριο Δευτέρα 28 Απριλίου αντιπροσωπείες Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ
- Η κυβέρνηση επιτίθεται στην ατομική ιδιοκτησία
- Σοκαριστικό: Η Ελλάδα τρίτη χώρα σε απώλεια πληθυσμού σε ολόκληρο τον κόσμο!
- Το Ισλάμ ξαναεπιτίθεται
- Η Τουρκία φοβάται τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου
- Θεσσαλονίκη: ΙΧ συγκρούστηκαν στον περιφερειακό – Τρίχρονο παιδάκι στο νοσοκομείο
- ΝΙΚΗ: Ανάρτηση του βουλευτή Νίκου Παπαδόπουλου για την παραίτηση της Μαρίας Μποζίνη από το κόμμα
- Εξαιρετικά δύσκολο το εγχείρημα της Apple για iPhone από την Ινδία
- Τελευταία Νέα newsbreak
- Το Ισλάμ ξαναεπιτίθεται
- Τροχαίο στις Σέρρες με ανατροπή αυτοκινήτου – Υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός
- ΝΙΚΗ: Ανάρτηση του βουλευτή Νίκου Παπαδόπουλου για την παραίτηση της Μαρίας Μποζίνη από το κόμμα
- Σοκ στα Χανιά με τραυματισμό ψαροντουφεκά
- «Πρωταθλητές» Ευρώπης οι νέοι Έλληνες στην υποστήριξη του Τραμπ
- Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Κεφαλονιά
- Σοκαριστικό: Η Ελλάδα τρίτη χώρα σε απώλεια πληθυσμού σε ολόκληρο τον κόσμο!
- Εξαιρετικά δύσκολο το εγχείρημα της Apple για iPhone από την Ινδία
- Το θρυλικό ιστολόγιο «Βαψομαλλιάδες»
- Μαρκο Ρούμπιο: Κρίσιμη αυτή η εβδομάδα για την επίτευξη συμφωνίας
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Ζελένσκι: Οι δυνάμεις μας συνεχίζουν τις αμυντικές επιχειρήσεις στο Κουρσκ και Μπέλγκοροντ
- Κονέκτικατ: Παιχνιδιάρα αρκούδα κάνει τσουλήθρα στον κήπο
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 89-85 (78-78κ.α.): Η ψυχωμένη «Ένωση» πήρε το θρίλερ! – Στα ημιτελικά με Ολυμπιακό
- ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της «OPAP Arena»
- Θρήνος στην Πάτρα για τον 22χρονο Νίκο: Δεύτερο χτύπημα για την οικογένεια σε 3 μήνες
- Κρήτη – Στις Βούτες έφτασε ο Λέκκας: «Κλήθηκα να κάνω εκτίμηση της καταστροφής και του φαινομένου»
- ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες στο ντέρμπι της Τούμπας - Σούπερ έκπληξη από Βιτόρια
- Πάπας Φραγκίσκος: Εικόνες από τον τάφο του όπου συρρέουν χιλιάδες πιστοί
- Σιδερένια πόρτα πλάκωσε μικρό παιδί στη Λίμνη Ωραιοκάστρου