Το φερέφωνο του Ερντογάν κραύγασε: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να βρει έναν σωστό άνθρωπο για να τον κάνει υπουργό Άμυνας»

Ευθεία επίθεση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ κατά της Ελλάδας και συγκεκριμένα κατά του Υπουργείου Άμυνας. Φαίνεται ότι οι πιο έντονες ελληνικές δηλώσεις για υπεράσπιση της εθνική μας κυριαρχίας ακόμη και με στρατιωτικά μέσα αν χρειαστεί, έκατσαν στο λαιμό της Άγκυρας.

«Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι δεν είναι σε θέση να βρει έναν λογικό άνθρωπο για υπουργό Άμυνας.

Κάθε υπουργός Άμυνας που φέρνουν κάνει τραυματικές δηλώσεις… Οι Έλληνες υπουργοί Άμυνας είναι πάντα προβληματικοί», ανέφερε μεταξύ άλλων και δεν σταμάτησε εκεί.

«Η Τουρκία είναι μεγάλη δύναμη και έχει μεγάλη εμπειρία. ΗΤουρκία στο παρελθόν αντί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία βοήθησε την Ελλάδα στις δύσκολες στιγμές της (σ.σ.!!!!!), αλλά νομίζω ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να βρει έναν σωστό άνθρωπο για να τον κάνει υπουργό Άμυνας».

Φυσικά και κατέληξε απειλώντας: «Πρέπει να μάθουν πώς θα μιλούν σε μία μεγάλη δύναμη όπως η Τουρκία. Αν εμείς τους πάρουμε στα σοβαρά και απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο θα προκαλέσουμε μεγάλη ένταση».

Όχι ότι περιμέναμε τίποτα διαφορετικό από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος του Ερντογάν, αλλά λέμε…

Το φερέφωνο του Ερντογάν κραύγασε: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να βρει έναν σωστό άνθρωπο για να τον κάνει υπουργό Άμυνας» - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα