Θεραπεία με οξυγόνο για τον Μπόρις Τζόνσον – Daily Mail: «Ρίσκαρε την υγεία του»

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον. Από την μία το πρωθυπουργικό γραφείο μιλάει για προληπτική εισαγωγή με εξετάσεις, από την άλλη η Daily Mail υποστηρίζει πως σύμφωνα με πληροφορίες της «πιστεύεται ότι λαμβάνει θεραπεία με οξυγόνο».

Επίσης, πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι «ρίσκαρε την υγεία του» εξακολουθώντας το διάστημα της ανάρρωσής του να εργάζεται με πυρετώδη ρυθμό. Μάλιστα, Αγγλος βουλευτής είπε πως η επιθυμία να μιμηθεί τον ήρωά του, τον

ακούραστο Γουίνστον Τσώρτσιλ, του έκανε κακό στην υγεία του και ότι χρειάζεται ξεκούραση.

Ο υπουργός Στέγασης Ρόμπερτ Τζένρικ δήλωσε πως: «ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον πηγαίνει καλά. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο όσο χρειάζεται να παραμείνει, όμως άκουσα ότι πηγαίνει καλά και προσδοκώ να τον δω το συντομότερο δυνατόν πίσω στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ. Δεν επρόκειτο για επείγουσα εισαγωγή».

Το γραφείο του Τζόνσον ανακοίνωσε πως υποβάλετε σε σειρά εξετάσεων σε νοσοκομείο του Λονδίνου, καθώς 10 μέρες μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό συνεχίζει να εμφανίζει επίμονα συμπτώματα, με υψηλό πυρετό και βήχα.

Θεραπεία με οξυγόνο για τον Μπόρις Τζόνσον – Daily Mail: «Ρίσκαρε την υγεία του» via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα