Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Αυγούστου
ΚΡΙΟΣ: Θα δικαιωθείτε γι’ αυτά που πιστεύετε και για αυτά που ελπίζετε. Μπορεί οι εποχές να είναι δύσκολες, όμως εσείς μη σταματήσετε να προσπαθείτε και να εργάζεστε για ένα καλύτερο αύριο. Καθίστε με τα άτομα της οικογένειάς σας και βρείτε λύσεις για τα μεταξύ σας θέματα.
ΤΑΥΡΟΣ: Μέσα από αναπόφευκτες αντιξοότητες και αναγκαστικές «μάχες» που καλείστε να δώσετε στον εργασιακό σας χώρο, εκμεταλλευτείτε τις καλές στιγμές, που δεν θα λείψουν. Ένα σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερβολή, αν θέλετε να περάσει ένα δίκαιο αίτημά σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Διευρύνετε τις επαγγελματικές και τις
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αναστάτωση που θα υπάρχει θα δημιουργήσει ένα έντονα φορτισμένο κλίμα. Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε στον εργασιακό σας χώρο θα είναι πολλές. Οι εντάσεις θα επεκταθούν και στον επαγγελματικό χώρο με τους συνεργάτες σας.
ΛΕΩΝ: Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, μόνο και μόνο για να μην αφήσετε καμία συνεργασία να πάει χαμένη. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές για εσάς. Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία και τη λάμψη σας για να βρείτε αρωγούς στους αγώνες σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα μείνετε παραπονεμένοι συναισθηματικά. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί θα υποδαυλίσετε αντιπάθειες και αντιζηλίες. Αναλύστε τα σχέδιά σας, γιατί οι συνεργάτες θα αποδειχθούν αρκετά απαιτητικοί.
ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε έδαφος για δυσάρεστα σχόλια. Μην εκτεθείτε σε κινδύνους, γιατί κάποιες μέρες θα είναι άκρως ανατρεπτικές και εκρηκτικές. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε στους λεκτικούς σας χειρισμούς για να μην ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προκαλέσετε τους συνεργάτες σας με ανόητα σχόλια, γιατί θα κινδυνεύσετε στον οικονομικό σας τομέα. Να θυμάστε πως ναι μεν η τύχη είναι τυφλή, αλλά δεν είναι πάντα παρούσα.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Καταπολεμήστε την ανυπομονησία σας και κρατηθείτε μακριά από εντάσεις που θα φέρουν απροσεξίες στις κινήσεις σας και θα καταλήξουν σε λάθη. Είναι κρίμα να βγείτε χαμένοι. Αποτραβηχτείτε, αν δεν σας είναι εύκολο να σιωπήσετε, και περάστε τη μέρα με τον σύντροφό σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα που όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους μη χαλάσετε την ευνοϊκή πορεία σας. Επειδή πολλά μπορεί να αλλάξουν στην προσωπική σας ζωή, φροντίστε να μη βάλετε και εσείς το χεράκι σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επενδύσεις χωρίς εγγυήσεις και μέλλον είναι το μόνο βέβαιο ότι δεν σας χρειάζονται. Καλή η διαίσθησή σας, αλλά δεν φτάνει, αν δεν έχετε και λογική. Συντονιστείτε και φτιάξτε εκ νέου τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.
ΙΧΘΥΕΣ: Η ευαισθησία σας θα χτυπήσει κόκκινο και τα συναισθήματά σας θα είναι πιο έντονα. Απρόοπτα και ανατροπές τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Ανακαλύψτε καινούργιους τρόπους να κινηθείτε και νέες ιδέες για να πετύχετε περισσότερα.
Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Αυγούστου - newsbreak
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Οικογενειακή τραγωδία στην Καλαμπάκα: Ο 60χρονος πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές την 50χρονη σύζυγό του
- Συγκλονιστική ανάρτηση χειρουργού: Γι’ αυτό φοράω μάσκα ακόμα και σε δημόσιους χώρους
- Κοροναϊός: Ο πόλεμος γιατρών και κυβέρνησης – Η αλήθεια για τον αριθμό των κρουσμάτων στα νησιά
- Γερμανία: Το πείραμα του να πληρώνεσαι με 1.200 ευρώ τον μήνα χωρίς να δουλεύεις
- Ιωάννα Τούνη: «Είμαι παιδί εκτός γάμου» - Τι αποκάλυψε για την οικογένεια της
- Χτύπησαν με ρουκέτες τους αμερικανούς στην Συρία!
- Γώγος για τα 269 κρούσματα: Είμαστε στα όρια του συναγερμού
- Champions League: Με επίδειξη δύναμης στον τελικό η Παρί
- Μάθαμε τι θερμοκρασία έχει η Κόλαση
- Τρίκαλα: Πέθανε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Γιάννης Σακελλαρίου
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις newsbreak
- Χτύπησαν με ρουκέτες τους αμερικανούς στην Συρία!
- «Εξαφανίζουν» το Oruc Reis για να καλυφθεί η ντε φάκτο αμφισβήτηση και το «γκριζάρισμα» των θαλασσών μας
- Η Μαντόνα γιόρτασε τα 62α γενέθλιά της στην Τζαμάικα με μια… γαβάθα μαριχουάνα
- Λιβύη: Ο Χαφτάρ ανοίγει τις αποθήκες για περιορισμένες εξαγωγές πετρελαίου
- Τουρκική παρενόχληση σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ σε ζωντανή σύνδεση (video)
- Η νέα πρόξενος των ΗΠΑ έφθασε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη σκυλίτσα της
- Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Αυγούστου
- Υπενθύμιση: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Αυγούστου 2020
- Στοπ στις εξώσεις για όσο διαρκεί η πανδημία θέλει να βάλει ο ΟΗΕ
- Έκτος νεκρός από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι – Στους 233 οι θάνατοι λόγω κορωνοϊού
- Τελευταία Νέα newsbreak
- Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Αυγούστου
- Υπενθύμιση: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Αυγούστου 2020
- Χτύπησαν με ρουκέτες τους αμερικανούς στην Συρία!
- Λιβύη: Ο Χαφτάρ ανοίγει τις αποθήκες για περιορισμένες εξαγωγές πετρελαίου
- Τουρκική παρενόχληση σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ σε ζωντανή σύνδεση (video)
- «Εξαφανίζουν» το Oruc Reis για να καλυφθεί η ντε φάκτο αμφισβήτηση και το «γκριζάρισμα» των θαλασσών μας
- Στοπ στις εξώσεις για όσο διαρκεί η πανδημία θέλει να βάλει ο ΟΗΕ
- Η Μαντόνα γιόρτασε τα 62α γενέθλιά της στην Τζαμάικα με μια… γαβάθα μαριχουάνα
- Η νέα πρόξενος των ΗΠΑ έφθασε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη σκυλίτσα της
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Διακοπές μακριά από τον κόσμο
- Κορωνοϊός: Ο «γρίφος» της διακύμανσης των κρουσμάτων στο μικροσκόπιο των εμπειρογνωμόνων
- Αργεντινή : Πάνω από 6.000 θάνατοι από κοροναϊό
- Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Μαλί
- Χανιά: Μπήκε σε καφετέρια με άλογο και παρήγγειλε καφέ, τον φωτογράφισε η Ζέτα Δούκα (φωτο)
- Η σχολή του Πάγκαλου
- Όσο είναι καιρός.
- Memento mori: «Θυμήσου είσαι θνητός»
- Χυλοπίτες με γαρίδες, ούζο και γρήγορο ζωμό
- Κουκουβάγια ή ντάκος