«Συναγερμός» στην Εθνική Λυρική Σκηνή! Εργαζόμενος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Ανησυχία προκάλεσε στους εργαζομένους στην Εθνική Λυρική Σκηνή η είδηση πως ένας εργαζόμενος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ύστερα από σχετικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε. Το αποτέλεσμα ήταν οι υπεύθυνοι να ακολουθήσουν το πρωτόκολλο που εφαρμόζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και να κλείσουν τις εγκαταστάσεις, ενώ όσοι εργαζόμενοι ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα τέθηκαν σε καραντίνα.

Όπως ενημέρωσε την Παρασκευή το κοινό η ΕΛΣ, ο εργαζόμενος βρέθηκε θετικός στον ιό την Τετάρτη,

μετά τη διενέργεια σχετικού τεστ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εργαζόμενος συμμετείχε σε γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Ωστόσο, την Τετάρτη ένιωσε αδιαθεσία και υποβλήθηκε στο διαγνωστικό τεστ. Όταν τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά, η Εθνική Λυρική Σκηνή, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» (ΚΠΙΣΝ) Α.Ε., προχώρησε άμεσα σε απολύμανση των χώρων ακολουθώντας τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και της Πολιτικής Προστασίας.

Παράλληλα, έκλεισαν όλες οι εγκαταστάσεις και δόθηκε οδηγία στους εργαζομένους να επιστρέψουν στη δουλειά τους στις 25 Μαΐου. Η ίδια ανακοίνωση αναφέρει πως όσοι εργαζόμενοι ήρθαν σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα ειδοποιήθηκαν από την Πολιτική Προστασία ότι θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες. Τέλος, η Εθνική Λυρική Σκηνή ενημερώνει πως θα βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε εξέλιξη προκύψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα